fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Serüven Anaokulu

Özel Serüven Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 8
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 09:00/13:00
Öğlenci: 13:00/17:00

Özel Serüven Anaokulu Hakkında

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde bulunan Özel Serüven Anaokulu, okul öncesi eğitimde markalaşmış bir kurumdur. Kurumda çocuklar için müzik ve ritim eşliğinde danslar, oyunlar ve beden eğitimi dersleri yapılmaktadır. Şarkılar ve oyunlarla çocuklara bir çok bilgi aktarılmakta ve eğlenerek öğrenme sağlanmaktadır. Ailesinden daha yeni ayrılan ve okul hayatına başlayan bu çocuklar yeni girdikleri bu ortamda Özel Serüven Anaokulu uzman kadrosunun sunduğu aile sıcaklığında bir yuva ile karşılaşmaktadır. 2 - 6 yaş arası öğrencileri bünyesine kabul eden bu kurum, tam gün ve yarım gün eğitim vermektedir. Çocukların yaşayarak öğrenmesini ve özgür bir şekilde hareket etmesini destekleyen bu kurum Montessori ve Reggio Emilia eğitim modellerinin hibrit halini benimsemektedir.
Özel Serüven Anaokulu'nda çocukların fiziksel, zihinsel ve bilişsel gelişimleri desteklenmektedir. Bu bağlamda okulun fiziksel imkanlarından da faydalanılarak bir çok etkinlik ve aktivite düzenlenmektedir. Akıl ve zeka oyunları, origami, dekoratif sanatlar, görsel sanatlar, el sanatları ve satranç gibi derslerle çocuklarda dikkat dağınıklığı problemini önleme, analitik zeka gelişimi ve sorun çözme becerisi gibi yetkinlikler kazandırılmaktadır. Robotik ve kodlama derslerini son derece önemseyen bu kurum, öğrencilerin üretme, hayal gücünü geliştirme ve teknolojiyi doğru kullanabilme gibi yetilerini geliştirmesini sağlamaktadır. Bunlar dışında sosyal ve kültürel alanlarda çocukları geliştirebilmek amacıyla İngilizce drama, gezi kulübü, drama, müzik kulübü, proje kulübü, dans, ekoloji, tiyatro ve orff gibi aktivitelere yer verilmektedir.
Özel Serüven Anaokulu, erken yaşlarda verilen yabancı dil eğitimini önemsemektedir. Bu bağlamda resimli ve müzikli şekillerde aktarılan yabancı dil eğitimi çocuklarda kalıcı hale gelmektedir. Okulda İngilizce yabancı dil dışında Rusça dil eğitimi verilmektedir. 2 - 6 yaş grubundaki çocuklar, algıları en açık dönemde olduğunun bilincinde olan bu okul, iki yabancı dil eğitimi vererek geleceğe dünya standartlarında bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Özel Serüven Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Serüven Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Serüven Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    8
  • Özel Serüven Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Serüven Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Serüven Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Serüven Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Serüven Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Serüven Anaokulu Yorumları (1)

  • Şc

    Çalışma hayatına dönmem sebebiyle 2023 Haziran ayında 3 yaşındaki oğlum için eşimle okul arayışına girmiştik ve bir çok okulla görüştük. En sonunda Serüven Anaokulu ile anlaştık. Hem Çiğdem hanımın ilgi alakası hem de Şevval öğretmenin çocuklara olan sevgisi mükemmel. Oğlumun benden ayrılmak istememesi ve zor adapte olmasına rağmen sabır ve anlayış gösterdiler ve hep bana destek oldular. Yaşayan ve bunun içinde olan bir insan olarak söylüyorum yapılan kötü yorumlar tamamen manipülasyon amaçlıdır. Asla gerçeği yansıtmıyor. Okul yönetimine ve Şevval öğretmenimize güvenimiz sonsuz❤️

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Serüven Anaokulu İletişim Bilgileri

Alemdağ Mah. 136. Sok. No:2, Çekmeköy/İstanbul
0 216 706 6873
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum