fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sancaktepe Okyanus Koleji Anaokulu

Özel Sancaktepe Okyanus Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/16:10

Özel Sancaktepe Okyanus Koleji Anaokulu Hakkında

Özel Sancaktepe Okyanus Koleji Anaokulu Sancaktepe ilçesinde yer almaktadır. Okul öğrencilerinin rahat hareket edebilecekleri, estetik bir zevkle dizayn edilmiş geniş alanlara ve nitelikli bir fiziki ortama sahiptir. Okul öncesi bölümünde toplam 6 adet, 20 öğrenci kapasiteli derslikler bulunmaktadır. Sınıflar, öğrencilerin duygusal, sosyal, bilişsel, fiziksel ve diğer gelişimlerini destekleyecek zengin materyaller ile donatılmıştır. Fastrackids 3-7 yaş arası çocuklar için zihin ve kişisel geliştirici bir programdır. Bu program, topluluk karşısında konuşma, iletişim ve liderlik becerilerini geliştirmek amacıyla tasarlanmıştır. Fastrackids sınıfı, akıllı tahta donanımlı "aktif öğrenmeyi" destekleyecek şekilde yapılandırılmıştır. Özel Sancaktepe Okyanus Koleji Anaokulu'nda bulunan resim odasında, öğrencilerin üreticiliklerini geliştirebilecekleri zengin araç-gereçler ile iç dünyalarını keşfetmektedirler. Okulda 2 adet oyun salonu bulunmaktadır. Öğrencilerin yaşları seviyelerine göre ihtiyaç duydukları oyun sürecini, geniş ölçüde yapılandırılmış oyun salonları ile zevkle yaşayabilmeleri sağlanmaktadır. Oyun salonlarında bulunan web bağlantılı kameralar ile veliler çocuklarını sürekli olarak İnternet ortamında izleyebilmektedirler. Çocukların biyolojik gereksinimlerinde en önemlileri olan sağlıklı beslenme, iyi ve rahat koşullarda uyuma kısacası sağlıklı ve uygun bir ortamda büyüme ve gelişme gereksinimi şeklinde özetlenebilir. Özel Sancaktepe Okyanus Koleji Anaokulu'nda bulunan 80 kişilik yemekhane ve her katta 2 adet olmak üzere toplamda 6 adet tuvalet bulunmaktadır. Bu alanlar öğrencilerin gelişim düzeylerine uygun olarak tasarlanmıştır. Rehberlik birimi öğrencilerin gelişimini yakından takip etmektedir. Okul öncesi psikoloğun odası, öğrencilerin kendilerini daha rahat ifade edebilecekleri sınıf ortamları referans alınarak dizayn edilmiştir. Odada bulunan çeşitli materyal ve oyuncaklar özenle seçilmiş olup, çocukların ilgisini çekici ve yaratıcılıklarını geliştirici niteliktedir. Çocukların rahatça ve tehlikesizce kullanabilecekleri, özellikle büyük kas gelişimi için yararlı materyaller ve ufak bir açık hava tiyatrosu bulunduran oyun parkı; büyük ve havadar bir bahçe bulunmaktadır.
Özel Sancaktepe Okyanus Koleji Anaokulu'nda çocuklarla birlikte ilkokula hazırlık çalışmaları yapılmaktadır. Çocuk, bu çalışmalar sayesinde, temel akademik bilgileri yaşına ve seviyesine uygun olarak öğrenir.
Okulda kulüp dersi olarak Fransızca, İspanyolca, Almanca ve Çince mevcuttur.

Özel Sancaktepe Okyanus Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sancaktepe Okyanus Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Sancaktepe Okyanus Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 16:10 şeklindedir.
  • Özel Sancaktepe Okyanus Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sancaktepe Okyanus Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Sancaktepe Okyanus Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Sancaktepe Okyanus Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Sancaktepe Okyanus Koleji Anaokulu Yorumları (4)

  • DK

    Okul öncesi bölümü okulun ilkokula gerçekten sağlam temellerde hazırlıyor çocukları. Gerekli eğitimleri ve kazandırılması gereken ihtiyaçları tespit edip buna göre hareket eden bir anlayışın hakim olduğu bir okul.

  • İG

    Faaliyet ve etkinlikleri dolu dolu öğrencileriyle öğretmenleriyle neşeli eğlenceli bir okul öncesi kurumu. Şimdilik güzel gidiyoruz ve okuldan kurum olarak memnun olduğum için ilkokulda da okyanus kolejini düşünüyoruz.

  • ÖG

    Nitelikli ve donanımlı bir okul. En son güncel eğitim içeriklerini takip eden ve çocuklarla sürekli ilgilenen bir anaokulu bölümü var. Ben özellikle fiyatına göre sundukları hizmetin iyi olduğunu düşünüyorum.

  • RS

    Modern ve ilerici bir kurum olduğu için tercih ettik okyanusu. Verilen eğitimden ve öğretmenlerin ilgisinden memnunuz. Genç ve dinamik bir okul öncesi kadrosu olmasından dolayı çocukları anlayan bir okul.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sancaktepe Okyanus Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Osman Gazi Mahallesi, Şiraz Sokak, No:13, Sancaktepe / İstanbul
0 216 706 6875
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum