fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/18:00
Sabahçı: 08:00/12:30
Öğlenci: 12:00/18:00

Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu Hakkında

Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu İstanbul Zeytinburnu'nda eğitim vermekte olan özel bir eğitim kurumudur. 3-6 yaş aralığındaki çocuklara okul öncesi eğitim hizmeti vermektedir. Kurum 08:30 ile 18:00 saatleri arasında açıktır. Açık ve kapalı alanlarıyla her mevsimde çocukların ihtiyaçlarını karşılayacak aktiviteler gerçekleştirilmektedir. Alanında ve branşlarda eğitimini tamamlamış kişilerden seçilen eğitmen kadrosu ile çocuklar için verimli bir eğitim süreci oluşturulmaktadır. Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu oyun ve spor alanları gibi çeşitli aktivitelere ayrılmış alanlarla çocukların gerçekleştirecekleri aktivitelerin kaliteli ve uygun fiziki şartlar altında gerçekleştirilmesi amaçlanmış durumdadır. Zeytinburnu'nda bulunan okulumuzda eğitimin bütün bir yıl devam etmesi adına yaz okulu hizmeti bulunmaktadır. Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu Gelişimin bir bütün olarak ele alınmasını savunan bir kurumdur. Çocukların her gelişim alanına yönelik destekleyici çalışmalar yapılmaktadır. Amacı okul başarısının yanında ; doğayı seven, koruyan, bir toplumda farklılıklara saygı gösterebilen ve başarılarıyla emin adımlar atan bir nesil yetiştirmektir. Eğitim alanında kurumu farklı kılan tüm eğitim içeriğinin Uzman Eğitim Komisyonu tarafından her yaş grubuna özel planlanmasıdır. Bu plan ve etkinlik içeriğini tüm öğretmenler profesonelce uygular. İçerik planlamalarıyla ilgili kurum öğretmenlerine düzenli eğitimler ve denetimler yapılır. Öğrencilerin akademik çalışmaları kadar psikolojik durumları da önemlidir. Okulun Uzman Psikoloğu tarafından düzenli olarak öğrencilere testler uygulanmaktadır, gerekli durumlarda bireysel yönlendirme yapılarak öğrencilerin daha sağlıklı bir eğitim süreci geçirmeleri hedeflenir. İlkokula hazırlık sınıfında öğretmen tarafından ses çalışmaları, Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu için okul-aile işbirliği çok önemsenmektedir. Bu nedenle ailelerle öğrencilerin eğitim süreçleri ile ilgili müdür,öğretmen,kurum psikoloğu ile düzenli olarak birebir görüşmeler planlanır ve öğrenci ile ilgili değerlendirme yapılır. Eğitim sürecinde öğrenilenleri desteklemek amacıyla düzenli aralıklarla geziler planlanır. Öğrenmenin sadece okul ortamında olmadığını savunulur, bu nedenle Orman Okulu, Duvarsız Eğitim eğitim içeriğine dahil edilir, yaşayarak, görerek , dokunarak, deneyimleyerek öğrenme hedeflenir. Öğrencilerin okula güvenle ulaşabilmesi adına kurumda servis hizmeti sunulmaktadır. Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu çeşitli branşlarda verdiği eğitimlerle çocukların okul öncesi eğitimi deneyimini çeşitlendirmektedir. Satranç, robotik kodlama, drama gibi branşlarda çocukların bilişsel aktiviteleri desteklenirken buz pateni, yüzme, jimnastik gibi branşlarla da fiziksel aktiviteleri desteklenmektedir. Kurumda çocukların dil becerilerinin geliştirilmesi adına İngilizce dil eğitimi de verilmektedir.

Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- Waldorf Pedagojisi

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Dışarıdan hazır geliyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Satranç Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu Yorumları (43)

  • Sanırım bir anne için en zoru çocuğundan ayrı kalmak zorunda olmasıdır. Ama şans yüzümüze öyle güzel güldü ki karşımıza Mavi Umut ailesini çıkardı. Kızımızın hayatında karşılaşabileceği ilk büyük şanstı İlknur Öğretmenimiz. Öyle güzel öyle sevgi dolu bakıyor ki kızımıza. İçimiz çok ferah ve orada çok mutlu olduğunu görebiliyoruz. Bu zaten her şeye bedel bizim için. Kurum idaresi de keza öyle. Her konuda görüşebileceğiniz her anlamda yardımcı olabilecek güzel insanlarla dolu. Müdürü Hatice hanım da öyle. Çok zarif ve nahif bir insan. Biz her anlamda çok memnunuz. Teşekkür ederiz.

  • KU

    Öğrenciye ve veliye bu kadar ilgi özen gösteren bir kurum daha görmedik.Okadar memnunuz ki.. Hele İlknur öğretmenimiz. Çocukları bukadar seven bukadar ilgilenen bir öğretmen daha görmedik. İlk yılımız olmasına rağmen bütün endişe ve tereddütlerimizi bir anda unuttuk. Çocuğum(3) sürekli öğretmenini anlatıyor. Yatıp kalkıp öğretmenimi çok seviyorum, ben okula gideceğim diyor. Bu da ne kadar doğru bir tercih yaptığımızı fazlasıyla gösteriyor zaten. İyi ki tanımışız, iyi ki bu kurumu seçmişiz. Mavi umut ailesine minnettarız.

  • Rc

    Merhaba iyi günler kızımızın(3) kayıtlı olduğu ve Zeytinburnu’nda bulunan nadide,eğitim ve ilgilenme konusunda ilk sırada yer alacak kurumlardan olabilir.Çocuğumuzun hal ve hareketlerinden çok daha iyi anlıyoruz bunu ve akşam eve geldiğimizde kızımızın dilinden düşürmediği İlknur öğretmenimize de ilgisi,alakası,güler yüzlülüğü açısından da müteşekkiriz ve son olarak her anne baba çocuğunun üzerine titrer bu konuda eminiz ve biz de her veli gibi gün içinde sürekli öğretmenimizi arayıp yeri geldiğinde mesaj atıp çocuğumuz hakkında sorular soruyoruz ve kendisi hepsini sabırla güzel bi şekilde bize aktarıyor kendisine sabrı için de çok teşekkür ederiz.

  • Zs

    Kızımı yaklaşık 3 aydır gönderiyorum kurumdan ve öğretmenlerimizden çok memnunum.kizimin İlknur öğretmene olan hayranlığını tarif edemem zaten cok seviyoruz kendisinde♥️

  • İD

    Eğitimiyle, anlayışıyla, sıcaklığıyla, aile şefkatiyle gözümüzü arkada bırakmayan; Birbirinden değerli öğretmenleri bünyesinde barındıran, ilgi alakaları asla eksilmeyen mükemmel bir kurum.

  • FB

    Özel mavi umut seyitnizam anaokulunda 2. Yılımız. Bize kattıklarınız için teşekkür ederiz, benim oğlumun en büyük şansı oldunuz. Sabrınız, şefkatiniz bize büyük bir yol katettirdi. Nazik öğretmenimiz ilk yılımızda, İmren ve Nur öğretmenimiz 2. Yılımızda her şeyimiz oldu. Özel mavi umut seyitnizam anaokulundaki tüm öğretmenlerimize minnettarız iyi ki hayatımıza dokundunuz. Size bilginin ışığında aldığımız tüm değerler İçin teşekkür ederiz.

  • Kızımızı verdik ilk başta gerçekten çok tereddütlü idik ama mükemmel bir okul öğretmenleri olsun idaresi olsun çok ilgili ve çok samimiler iyi ki vermişiz

  • D

    Oğlum 1 yıl olucak okula gideli müdürümüz Hatice hanıma ve öğretmenimiz imren hocamıza oğluma güzel katkıları ve destekleri için çok teşekkür ediyorum.Biz gayet memnunuz

  • İyi ki kızımı bu okula kaydettirmişim. Eğitimleri her anlamda çok iyi. Öğretmenleri çok ilgililer. İngilizce dersi, hobi kursları çok iyi. okulda pedagog olması ve istediğiniz zaman bu konularda destek vermeleri ayrıca çok güzel. Evimize çok yakın olmadığı halde tercih ettiğimiz için hiç pişman değilim. Kızımdaki değişimi gözlerimle görüyor olmam her şeye değer. Her konuda destekler ve yardıma çok açıklar. Çok teşekkür ederim :))

  • ŞA

    Oğlum 4 yaşında 2 yıldır Mavi Umut kurumunda. Gerek idare gerek öğretmenler fazlasıyla ilgili. Eğitimleri muhteşem. Benim için çocuğumun aldığı eğitimin yanında onun sevgi bağının kuvvetlenmesi ve benim çalıştığım vakitlerde de sevgiyle büyümesi çok önemli.Bu nedenle bu kurum benim için bambaşka. Oğlum okulunu öğretmenlerini o kadar çok seviyor ki akşam eve geldiğinde öğretmeniyle sevgi saati yaptıklarını sarildiklarini anlatıyor bana. Ayrılmak istemiyor ve tatil ne zaman bitecek diye sorguluyor. Okulumuz sayesinde yemek problemimiz bitti ve hiçbir yemeği seçmeden yeme alışkanlığımız oluştu. Daha sayamayacagim nice güzellikler kattılar çocuğuma. İyiki varsınız çok teşekkür ederim sizlere.

  • AK

    Kahramanmaraş depreminden sonra oğlumu hiç bir ücret talep etmeden depremzede olduğu için nakil aldılar. Eğitiminden öğretmenlerine kadar dört dörtlük bir okul. Verdikler yayınlar kitaplar çok çok iyi Oğlum Keşke giderken okulumu da maraşa götürebilsek diyor. İstanbulda yaşamaya devam etsek kesinlikle tüm okul hayatını emanet edeceğim bir kurum. Müdürü ve öğretmenlerine ve kurum pedagoguna çok teşekkür ederiz. Oğlum sizler sayesinde bu süreci kolay atlattı

  • MT

    Mavi umut u yakından tanıyoruz, bu yüzden de oldukça güveniyoruz. Kızım 4 yaş grubunda. Öğretmenimize resmen aşığız ❤️ tüm gelişimini çok dikkatli bir şekilde takip ediyorlar ve dönütleri alabiliyoruz. En ufak bir sorunu dahi biz söylemeden fark edebiliyorlar. Dikkatli, özverili ve sevgi dolu bir kurum ve çok memnunuz.

  • Ck

    Çocuğumuzun gelişimin her yönden destekleyen, güvenilir bir okul. Öğretmenler çocuklarla ilgili ve çocuk odaklı. Güler yüzlü, örnek ve deneyimli öğretmenlerin olması açısından örnek bir okul.

  • SH

    Kızım(3) Mavi Umut Seyitnizam şubesinde,o kadar memnun ve mutluyuz ki.Öğretmenimiz İlknur Hanım işinde çok profesyonel ve sevgi dolu,kızım da ben de kendisine bayılıyoruz.İmren Hocamız da aynı şekilde.Kurum yöneticisi Hatice Hanım da sevgi odaklı çalışan ve bunu gerçekten yansıtan bir kişi.Gözümüz hiç arkada kalmıyor,çünkü kızımın davranışlarından orada neler öğrendiklerini,onlara nasıl yaklaşıldığını anlayabiliyoruz.Emekleriniz için çok teşekkürler

  • Bh

    Çok iyi bir okul kizim ve oglum burada egitim onemli goruyor ve ogretmenler hassas yaklasiyor hep guzel etkinlikler var Biz memnunuzHer sey guzel cok

  • FU

    çok iyi ve çok düzenli bir okul çocuklarınız kayıt yapnızı öneriyorumİngilizce’yi geliştirmenizi rica ediyorum

  • op

    oglum 2 yildir bu kurumda egitim aliyor.oncelikle butun ogretmenlerimizin ilgi ve alakasi icin hepsine ayri ayri tesekkur ederiz.her konudaki destekleri bizim icin cok degerli.egitim kalitesi ve guven bizim icin cok onemliydi. Guleryuzunuz,samimiyetiniz,ilginiz ve sefkatiniz icinde Nida ogretmenimiz size ayrica tesekkur ederiz☺️

  • BO

    Öğretmenliğin severek yapılması gerektiğine inanıyorum vicdani sorumluluğu çok yüksek bir meslek, çocuklarımız anne baba temasından sonra ilk olarak okul öncesi eğitimde öğretmenleri ile temasta. Bunun yansımasını okulun gülen gözlerle dolu öğretmenlerinden anlayabiliyorum işlerini severek yapmaları, çocuklarımıza yansıyor. Gelişimlerini gün ve gün görmek mümkün. Çalışılan konular, verilen emekler, oluşturulan konseptler hepsi çok değerli ve çocuklar için çok akılda kalıcı. Gönlü güzel ve emek veren tüm öğretmen kadronuza ve Özel Seyitnizam Maviumut Anaokulu'na gönülden teşekkür ederim.

  • Zu

    Oğlumu okula yazdıracagımız dönem çok araştırdık okulun konumu eğitimi öğretmen kalitesi imkanları ve sabah bıraktığımız da aklımızda acabalarımızın olmamasını ve güven duyabileceğimiz yer olmasını çok istedik ve Hatice Hocamız ile yolunuz Mavi Umut Seyitnizam anaokulun da kesişti.Yönetim kadrosundan öğretmenlerimizin herbirinin çocuklar ile birebir ilgili olmasıyla tüm ekibinize çok teşekkür ederiz.En büyük teşekkürümüz ve minnettarımız canımız Nida öğretmenimiz.Kalbinin güZelliği ile çocuklara tüm sevgisini veren güzel öğretmenimiz tüm çocuklarımıza o güzel duyguları geçirip bize yansıttığınız için çok çok teşekkür ederiz tüm emeğinize sağlık.Çoçuklarımızın bu küçük yaşında aldığı eğitim ile örneğin Arşiment’i biliyor olmaları ve bununun gibi tüm bilgileri öğreniyor olmaları büyük gurur kaynağı iyi ki varsınız

  • BA

    En değerli varlığımı güvenle emanet edeceğim bir okul idareci ve öğretmenlere çok teşekkür ederim.

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz çok teşekkür ederiz

  • AP

    Okul öncesi eğitimin ne kadar önemli olduğunu sanırım hiçbirimiz inkar edemeyiz. Tüm ebeveynler gibi bizde çocuğumuzun en iyi en kaliteli eğitim ve öğretim almasını isteyen ailelerden ve seyitnizam mavi umut anaokulu bunun için en doğru bir seçim. Tüm öğretmenlere ve kurum idaresine sevgiler iyiki yollarımız kesişti

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler güveniniz ve seçiminiz için

  • AG

    Çocuk odaklı, eğitim konusunda çok güvendiğimiz bir kurum. tüm eğitim kadrosuna teşekkür ederimYok

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkürler

  • Nk

    Kızım ve oğlum kurumun öğrencisi. Aile gibiyiz. Her konuda desteklerini bizlerden esirgemiyorlar. Zeytinburnu için özellikle kesinlikle tercih edilmesi gereken bir kurum.Herşey çok güzel

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkürler ne mutlu bize iki evladınızı bize emanet etmişsiniz

  • Sy

    Gayet ilgili öğrt menler eğitimi yaklaşımı çok iyi yöneticiler çok memnunumFiziki koşullar biraz daha iyileşebilir

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkürler

  • NU

    Okulun ilk gününden bu yana güler yüzlü öğretmenlerimizin ilgisi, verdikleri kaliteli eğitimden, okulun temizlik konusundaki hassasiyetinden çok memnun kaldık. Oğlumun eve mutlu gelmesi ayrı bi mutluluk, severek okuluna gidiyor.

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkürler

  • av

    Öncelikle okulun sevgi dolu yöneticisi ve öğretmenleri olduğu için çok ama çok şanlıyız. Bunun yanında okulun hijyeni ve eğitimi tartışılamaz bile Bizim için en önemli olan şey çocuğumuzun mutlu ve sevgi dolu bir ortamda olması idi .Ve biz bunu bulduğumuz için çok mutluyuz .Yabancı dile verdikleri önem ve Orman ,doğayı keşfet etkinlikleri harika .Herkese tavsiye ediyorum.

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkürler

  • ns

    Öncelikle okulun sevgi dolu yöneticisi ve öğretmenleri olduğu için çok ama çok şanlıyız. Bunun yanında okulun hijyeni ve eğitimi tartışılamaz bile Bizim için en önemli olan şey çocuğumuzun mutlu ve sevgi dolu bir ortamda olması idi .Ve biz bunu bulduğumuz için çok mutluyuz .Yabancı dile verdikleri önem ve Orman ,doğayı keşfet etkinlikleri harika .Herkese tavsiye ediyorum.Okul tam aradığım gibi olduğu için eksik olduğunu düşündüğüm bir yanı yok

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkürler

  • YY

    Eğitim sistemi inanılmaz verimli. Çocuğunuza hem günlük hayatta yapması gerekenleri verirken hem ilkokula hazırlıyor, farkındalığını artırırken hem de oyunlar oynatıyorlar.. aynı zamanda bunları sevgi ve anlayış ile yapıyorlar.. Güven ve sevgi temelli okulumuzu çok seviyoruz. Kısmet olursa ilkokula da Mavi Umut ile devam etmek istiyoruz.Şuanda bu anlamda bir geri bildirim verebilecepim nokta bulunmamakta.

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkürler

  • ZT

    İlgi alâka eğitim öğretim olarak çok güzel bir kurum. Haftanın bir günü piskologla görüşme imkanı sunan, çocuklara özgüven kazandıran bir kurum. Tavsiye ediyorum.

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkürler

  • NP

    Eğitimi ilgi ve alakası güzel bir okul çocuğumun güvenli ellerde olduğunu bilmek huzur verici

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkürler

  • Öğretmen ilgisini ve sevgisini yoğunlukla hissedebileceğimiz çocuğumun ikinci yuvası

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkürler

  • AA

    Çocuklar için çok iyi bir kreş eğit yönünden cocuklarn arkadaşlık etkileşimi iyiÖğrenenler daha iyi bilir

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkürler

  • Nk

    İki çocuğum da kurumda aktif öğrenci. 7 yıldır kurumdan hizmet almaktayız. İlgi alaka ve samimiyet konusunda üst seviyede hizmet alıyoruz. Zeytinburnu ilçesi için bence seçilmesi gereken bir eğitim kurumu. Kolaylıkla üst yöneticilerle irtibata geçilmesi ayrıca bir güven veriyor. Bir aile gibiyiz.Teşekkürler

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz teşekkür ederiz

  • Aa

    Oğlumu iki aydır gonderiyorum.gelisme yönünden ve iletişim yönünden aktiflestiginin farkındayım.cok memnunum.zaten başta Hatice hocam ve oğlumun öğretmeni Yasemin hanimin tebessümü sizin içinizi ısıtıyor.butjn öğretmenler çok ilgililer.ben gönül rahatliligiyla bırakıyorum.Allah onlardan razı olsun.

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz çok teşekkür ederiz

  • d

    Mavi Umut olivium anaokulunda kızım eğitim görüyor idarecilerinden öğretmenimizden yardımcı teyzelerine kadar herşeyden çok memnunuz. Branş öğretmenleride çok profosyonel çok memnunuz. İyi ki kızım eğitiminin temellerini bu güzel okulda atmış. Çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Çocuğumu güvenle teslim ediyorum. Hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Çevremdeki herkese memnuniyetle tavsiye ediyorum.

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkürler

  • AG

    Merhaba, Elizi 2 yıldır bu kuruma gönderiyorum son derece memnunum dil gelişiminde problemler vardı zaman içerisinde sorun kalmadı eğitim içerikleri çok fazla teşekkür ederimYok:)

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkürler

  • sg

    öğrencilere karşı özel ilgi, güler yüzlü sevimli ve deneyimli öğretmenler daha ne söylenebilir.

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Ne mutlu bize çok teşekkürler

  • RY

    Çocuğumu gönderebilirim tek yer çok güvenilir. Öğretmenleri çok iyi. Çocuklarla çok iyi ilgileniyorlar.

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkürler

  • AG

    Mavi Umut Okullarının eğitim kadrosunDan ve kalitesinden çok memnunuz öğretmenlerimiz çok değerli

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkürler

  • AG

    Bir yakınımızIn oğlu Yasemin Öğretmenin sınıfında. Uzun yıllar bu alanda tecrübeli bir öğretmen. Çok memnunuzYok

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkürler

  • AG

    Çocuk odaklı, eğitim konusunda çok güvendiğimiz bir kurum. Seyitnizam şubesine kızımı kaydettim ve çok mutlu, tüm eğitim kadrosuna teşekkür ederim

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz Çok Teşekkür ederiz

  • AG

    Yaklaşık 2 yıldır oğlum Mavi Umut eğitim kurumlarında. Bu yıl da kardeşini Seyitnizam Şubesine verdik. Nida Öğretmenin sınıfında. Okul temizliği, kalitesi öğretmenin eğitimi her şey muazzam. Gözümüz arkada değil. Son derece güveniyorum

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkürler

  • Ne

    Çalışanlarının samimiyetine, öğretmenlerin öğrenciler üzerindeki etkilerine hayran kaldığım bir kurum. Eğitimin her alanında çok iyisiniz. Teşekkür ederim Emeklerinize sağlık.

  • Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkürler

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Seyitnizam Mavi Umut Anaokulu İletişim Bilgileri

Seyitnizam Mah. Kiptaş Topkapı Merkez Evler Sitesi 2. Etap Balıklı Çırpıcı Yolu Sokak B3 Blok No: 66 , Zeytinburnu / İstanbul
0 212 963 2087
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum