fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sultanbeyli Papatyam Anaokulu

Özel Sultanbeyli Papatyam Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 09:00/12:30
Öğlenci: 12:30/16:30

Özel Sultanbeyli Papatyam Anaokulu Hakkında

İstanbul Sultanbeyli 'de bulunan Özel Sultanbeyli Papatyam Anaokulu şirin bahçesi, sarı binası, oyun alanları, eğlenceli aktiviteleri ve alanında deneyimli eğitmen kadrosu ile çocuklara okul öncesi eğitim vermekte olan bir kurumdur. Okul sorumluluk sahibi, değerlerini bilen, saygılı, çevreyi koruyan, insanlarla iyi iletişim kurabilen, yeteneklerinin farkında, kendini geliştiren ve okulunu seven bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Tam gün eğitim programı uygulanmakta olan Özel Sultanbeyli Papatyam Anaokulu 'nda gün içerisinde çocuklarla birlikte halk oyunları, sanat, drama, tiyatro, bale, ekoloji, fen, Türkçe dil, dans, modern dans, müzik, ritim, görsel sanat, akıl oyunları, parti ve satranç aktiviteleri yapılmaktadır. Ayrıca okulda çocukların erken yaşta dil becerilerinin gelişmesi ve farklı bir dile olan ilgilerinin artmasını sağlamak amacıyla İngilizce-İspanyolca dil eğitimi verilmektedir. Scamper eğitim modelini temel alan Özel Sultanbeyli Papatyam Anaokulu 'nda çocuğun ev ile okul arasında bağlantı kurmasına, bir nesne, fotoğraf ya da oyuncak yoluyla grup önünde kendini ifade etmesine, başkalarını dinlemesine, sorular üretmesine ve karşılaştırmalar yapabilmesine, dil gelişiminin desteklenmesine imkan sağlanmaktadır. Scamper eğitim modeli çocuklarda yaratıcılığın gelişmesinde önemli bir uygulamadır. Dini eğitim verilen okulda ayrıca çocukların erken yaşta sevgi, saygı, paylaşma, dostluk, ahlak, hoşgörü ve manevi değerlerini kavrayabilmeleri için değerler eğitimi verilmektedir. Okul içerisinde çocukların keyifle vakit geçirmeleri ve birçok şeyi yaşayarak öğrenmeleri amaçlanmaktadır. Okulda bulunan yemekhanede hazırlanan yemeklerin taze ve organik olmasına önem verilmektedir. Bu amaçla okul bahçesinde yetiştirilen organik gıdalar yemeklerde kullanılmaktadır. Gün içerisinde çocuklara sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere öğün yemek imkanı sunulmaktadır. Yemek listeleri velileri bilgilendirmek amacıyla düzenli olarak okulun sayfasından paylaşılmaktadır.

Özel Sultanbeyli Papatyam Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

Özel Sultanbeyli Papatyam Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sultanbeyli Papatyam Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Sultanbeyli Papatyam Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 16:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Sultanbeyli Papatyam Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sultanbeyli Papatyam Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2,5-6
  • Özel Sultanbeyli Papatyam Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Sultanbeyli Papatyam Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Sultanbeyli Papatyam Anaokulu Yorumları (5)

  • MM

    Çok ilgili alakalı bir okul.eğitim sistemi ve çocuklara yaklaşımı çok iyi her öğretmeni iyi elbette ki ama biz Dilan öğretmen ile olmaktan çok memnunuz tüm çocukları ile tek tek ilgilenen birebir bilgi alabildiğiniz iletişime çok açık ve güzel yüzü hep gülen Dilan öğretmen iyi ki

  • AT

    En çaresiz anımızda tanıştım papatyam ailesi ile. Samimiyetleri ile aile sıcaklığını o an hissettim ve çocuğumu emanet edebileceğim gözümün arkada kalmayacağı yer olduğuna karar verdim. Dolu dolu bir eğitim dönemi geçirdik. Hakan bey, Ebru hanım ve Dilan hocamıza katkılarından dolayı çok teşekkür ederim.

  • ET

    Yaklaşık 2 yıl olucak kızım bu okula başlayalı her konuda çok hassas anlayışlı ve ilgili bir egitim var küçük yaşta başlamasına ragmen okadar güzel şeyler kattıki kızıma ve kolay alışma süremiz oldu ben emeklerinden dolayı çok tesekkür ederim iyi ki Papatyam anaokulu diyorum iyi ki yollarımız kesişti sizinle ❤️

  • YB

    İki yıl oldu oğlum papatyam da.Eğitim kalitesi öğretmen ilgisi ve okulun imkanları en üst seviyede son derece güven ve huzurla gönderiyorum oğlumu.İstanbul gibi bir şehirde doğayla iç içe çok güzel bir bahçeye sahip çocuklar.Aldığı eğitimi çocuğumda gördükçe daha mutlu oluyorum bütün ilgi ve özenlerine iyiki diyebilirim.Her anne ve baba gözü kapalı içi ferah şekilde çocuklarını emanet edebilir.

  • Ek

    Eğitim kalitesi çok iyi,branş derslerine dışarıdan öğretmenlergeliyor bahçesi doğal ve çok büyük.avrupa yakasıdaki marka okullardan eksiği yok.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sultanbeyli Papatyam Anaokulu İletişim Bilgileri

Mehmet Akif Mah. Ziya Ülhak Cad. No:57, Sultanbeyli / İstanbul
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum