fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel TAD Anaokulu Çekmeköy Türk Amerikan Derneği Anaokulu

Özel TAD Anaokulu Çekmeköy Türk Amerikan Derneği Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10

Özel TAD Anaokulu Çekmeköy Türk Amerikan Derneği Anaokulu Hakkında

Özel TAD Anaokulu Çekmeköy Türk Amerikan Derneği çocukların iyi eğitimli, sorumluluk alabilen, üretken ve başarılı bireyler olmalarını yardımcı olur. Okulda Montessori Eğitimi verilmektedir. Her öğrencinin kendine özgü potansiyelini, sosyal bilimler, güzel sanatlar, bilim ve matematiğin yanı sıra yabancı dillerin esas alındığı iyi yapılandırılmış ve dengeli bir eğitim programıyla ilerleterek başarılı nesiller yetiştirmeye çalışıyoruz. İngilizce bir atmosferin oluşturulduğu TAD eğitim felsefesinin esas alındığı, uluslararası standart ve yaklaşımların harmanlandığı ve profesyonel akademisyenler tarafından geliştirilen TAD Preschool müfredatı düşünme ve iletişim becerilerini en üst seviyeye çıkarmak için tasarlanmıştır. Çocuklarımızın gerek Türkçe ve gerekse İngilizceyi akıcı ve güzel bir şekilde kullanmalarını temin etmeyi amaçlayan TAD Preschool, doğal sıralama doğrultusunda çocukların konuşma, dinleme, anlama, okuma ve yazma becerilerini geliştirmeyi hedefler. Ezbere dayalı yaklaşımlar yerine modern öğretim metotları doğrultusunda keşfetme ve edinmeyi esas alarak öğrencilerin dili gerçekten kullanmaları ve başarılı iletişimciler olmaları sağlanır. Yapıya değil anlama ve iletişime dayalı aktivitelerle çocuklar gerçek yaşam koşulların gerektirdiği iletişim becerilerine sahip olurlar.
Özel TAD Anaokulu Çekmeköy Türk Amerikan Derneği felsefesinin diğer bir önemli noktasını sosyal bilimler oluşturmaktadır. Müfredatımız araştırma, inceleme, keşfetme ve denemeye dayalı olup gerçek hayatta yer alan becerileri geliştirmeye yöneliktir. Çocukların duyu organlarını etkili bir şekilde kullanmalarını ve güçlü oldukları algı yöntemlerini belirlemelerine yardımcı olur. Öğretmen ve eğitmenlerimiz sosyal bilimler içeriklerini projeye ve deneyerek keşfetmeye dayalı öğrenme yöntemleriyle içselleştirmelerini sağlar.
Özel TAD Anaokulu Çekmeköy Türk Amerikan Derneği büyük önem vermekte ve “buradan sanatçılar da yetişmeli” felsefesiyle hareket etmektedir. Sanata yatkın olan çocukların güçlü becerilerini keşfetmelerini, kendilerini ifade etmelerini, yaratıcılıklarını en üst seviyeye çıkarmalarını, müzik ve sanattan zevk almalarını ve gelecekteki yaşamlarına aktarmalarını hedefliyoruz. TAD Preschool’da ki her çocuğumuz müzik ve sahne sanatlarıyla ilgili fırsatlar elde eder.
Özel TAD Anaokulu Çekmeköy Türk Amerikan Derneği, çocuklarımızın matematikle ilgili anlayış, bilgi ve becerilerini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlar. Çocukların esnek, etkili ve kendi hızları doğrultusunda bağımsız bir şekilde matematiği keşfedip edinmeleri teşvik edilir. Matematiğin içselleştirilmesi; ilgili konulara maruz kalınması ve gerçek yaşam tecrübeleriyle gerçekleştirilir. Çocuklara uygulanan aktiviteler, farklı stratejileri kullanma ve temel becerileri geliştirmeye yönelik olup, çocukların bu beceri ve stratejileri problem çözme ve gerçek hayatı anlamalarına yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır. Matematik müfredatımız temel becerilerin üzerine kurgulanmış olup somuttan soyut düşünceye yönlendirerek çocukların matematikle ilgili “neden” sorularına yoğunlaşmalarını sağlar. Matematik atölyemizdeki amacımız çocuklarımızın anlamlı alıştırmalarla kendilerine güvenmelerini sağlayıp gerçek hayatla bağlantılı matematik becerilerini en üst seviyeye çıkarmaktır.
Çocuklarımızın kendilerine güvenlerini temin etmek ve matematiği içselleştirmelerini sağlamak için problem çözme teknikleri, uygulamaya dayalı aktiviteler ve araştırmalar kullanılır.
Özel TAD Anaokulu Çekmeköy Türk Amerikan Derneği felsefesinde fen ve bilim, öğrencilerin dünyayla ilgili bilgileri keşfedip edinmelerine sağlayan, uygulamaya dayalı bir süreçtir. Çocuklarımız doğal dünyayı keşfetmeye yoğunlaşır. Çocuklarımız, fen içerisinde yer alan temel konuların yanı sıra kanıt toplama, sorgulama, mantıklı tahmin yürütme, rutinler bulma ve fikirlerini dile getirmeyi öğrenirler.

Özel TAD Anaokulu Çekmeköy Türk Amerikan Derneği Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Koordinasyon Aletleri

- Müzik Aletleri

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

Özel TAD Anaokulu Çekmeköy Türk Amerikan Derneği Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel TAD Anaokulu Çekmeköy Türk Amerikan Derneği Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel TAD Anaokulu Çekmeköy Türk Amerikan Derneği Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel TAD Anaokulu Çekmeköy Türk Amerikan Derneği Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel TAD Anaokulu Çekmeköy Türk Amerikan Derneği Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel TAD Anaokulu Çekmeköy Türk Amerikan Derneği Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel TAD Anaokulu Çekmeköy Türk Amerikan Derneği Anaokulu Yorumları (17)

  • Eg

    Merhaba, uzun süre okul aramış ve kararsız kalmış bir anne olarak bu konudaki tecrübemi paylaşmak istedim. Bilgi almak için gittiğim tüm okullarda adını koyamadığım ama beni rahatsız eden, içime sinmeyen birşeyler oldu. İş yerinden bir arkadaşım, yeğeninin okulunundan çok memnun olduklarını belirterek söyledi ve gidip görüşmemi tavsiye etti. İyi ki gidip tanışmışım. Güleryüzlü, ilgili, işini severek yapan ve en önemlisi çocuklara birer birey gibi yaklaşan, hepsine ayrı ayrı özen gösteren bir okulumuz var şimdi. İyi ki varsınız Tad ailesi..

  • Eu

    Cok memnunuz. İngilizce konuşmaya başladı. Herkes guleryuzluCok iyi bir okul. Memnunuz

  • Ag

    Hiç kapanmayan okul. Gerek akademik eğitimi gerekse yazın eğlenceli yaz okuluyla çocuklar hem öğreniyor hem eğleniyor. Herkes güler yüzlü ve işini severek yapıyor, bu da tüm çocuklara olumlu yansıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • Ab

    Haftanın 5 günü psikolog bulunduran, tüm öğretmenleri sevgi dolu pırıl pırıl bir okul. Yemek yeme problemi olan çocuğum artık normal bir şekilde bizimle birlikte masaya oturup yemek yiyebiliyor. Bu paha biçilmez bir mutluluk bizim için. Size çok şey borçluyuz Tad ailesi, sizleri seviyoruz

  • P

    Çocuklara karşı hassas ve özenli bir okul. Her geçen gün doğru karar verdiğime bir kez daha seviniyorum. Okul arayışında olan anne babalara tavsiye ederim.

  • Fe

    Çocuğumun sosyal gelişimini görmek, arkadaşlıklar kurduğuna şahit olmak, ingilizcesinin adım adım ilerlediğini duymak harika hissettiriyor. Aile sıcaklığındaki bu ortamı kurdukları ve özenle yaşattıkları için Tad Çekmeköy ailesine çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız..

  • Ce

    Çocuklara değer verilen, gelişimleri için emek harcanan bir okul burası. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • ÜG

    Zaman içerisinde tanıyıp o kadar güvendik ki çocuğumuzu gözümüz kapalı teslim edebiliyoruz. Ondaki gelişimi görmekse ayrı bir mutluluk kaynağı. Sizi seviyoruz Tad Çekmeköy

  • ÜG

    Daha önce gittiği anaokulundan memnun kalmamam sebebiyle oğlum için yeni bir okul arayış sürecinde aynı sitede oturduğum komşumun tavsiyesiyle Tad Anaokuluyla tanıştım. İyi ki gitmişim.Herşey gayet ölçülü, olması gerektiği gibi. En çok içime sinen tarafı; okulun yapmacıklıktan tamamen uzak, samimi yaklaşımı. Çocukların doğru gelişimine ve mutluluğuna odaklı bir okul. Kesinlikle tavsiye ediyorum

  • GT

    Oğlumuza aile şefkatiyle yaklaşan bir okul ile 4 yılımızı geçirdiğimiz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Bize keyifli, güvenli ve kaliteli bir okul deneyimi yaşattıkları için Nagihan Hanım, Ali Bey ve okuldaki diğer tüm çalışanlara teşekkür ederiz.

  • YE

    Tad ailesi ile dört yıldır birlikteyiz.. Güven veren öğretmenlerimiz sayesinde gözümüzün arkada kalmadığı, dil eğitimiyle, eğlenceli etkinlikleriyle son derece doğru bir okul. İyi ki Tad Çekmeköy.

  • ET

    Çocuğum Tad Anaokuluna 3 yıl devam etti. Sonrasında ailecek İngiltereye yerleştik. Okulun verdiği tam gün ingilizce eğitim sayesinde oğlum İngiltere'de hiç zorluk çekmedi ve çok kolay adapte oldu. Harika bir eğitim sistemi var. TAD Anaokuluna sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız..

  • A

    Çok endişeli bir anne olarak bir sürü kreş gezip burada karar kıldım. Bu sene 2.senemiz. Çalışan herkes harika. Gözünüz kapalı çocuğunuzu teslim edebilirsiniz.

  • S

    Çocuğuma okul bulma aşamasında çok zorlandım bir sürü anaokulu gezmeme rağmen hiçbiri içime sinmedi nedeni 3yaşında olan oğlumun yemek yemesinde sıkıntı yaşamam ve tuvalet eğitimiydi.Tad çekmeköyde NAGİHAN hnm la tanışana kadar... bir anne şefkatinde çocukların hepsine gösterdiği ilgi şefkat ve sabır ve öğretmenlerinin Güleryüz’ü bu okulu iyiki seçmişiz dedirtti. Okulun aynı zamanda hijyenik olması yemeklerinin güzel yapılması iyi bir İngilizce eğitim ve sevgi dolu bir ortam olması burada ki çocukların mutlu olmasına neden oluyor.İyiki varsınız TAD Çekmeköy sizleri seviyoruz.....

  • NT

    Öğretmenlerin çocuklara gösterdikleri ilgi ve sevgi mükemmel . Çocuğu yakından gözlemleyerek gelişimi hakkında sürekli bilgi veriyorlar . Bir sorun varsa aile ile işbirliği içinde sorunun çözümü için çaba gösteriyorlar.Daha önce okul travması yaşamış olan oğluma yeniden okulu sevdirdiler. Kalite ve sevgi arıyorsanız mutlaka görüşmenizi öneririm.

  • N

    Okula başladıktan kısa bir süre sonra çocuğumun iletişim becerileri ve sosyal yönü gözle görülür bir şekilde ilerledi. Öğretmenler işini o kadar severek yapıyor ki bu durum çocukla ilgili tüm herşeye olumlu yansıyor. Ortamda sürekli ingilizce konuşuluyor olması en büyük artısı. Kesinlikle değerlendirin derim.

  • F

    Kızımın her sabah buyuk bir hevesle gittiği okulu, tam gun ingilizce eğitimi sayesinde ingilizceyi çocuklara hissettirmeden öğretiyor. Sınıfları çok geniş ve ferah, mutlaka gidip görülmesi gerek, eğitimciler çok profesyonel ve guleryüzlü, kızımın igilizcesindeki gelişme çok memnuniyet verici çocugunuz küçük yaşta ingilizce öğrensin diyorsanız mutlaka değerlendirin derim

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel TAD Anaokulu Çekmeköy Türk Amerikan Derneği Anaokulu İletişim Bilgileri

Merkez Mahallesi, Üsküdar Caddesi Nihal Sokak, Çekmeköy/İstanbul
0 216 706 0121
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum