fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel TAD Beykoz Nesilden Nesile Anaokulu

Özel TAD Beykoz Nesilden Nesile Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 14
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel TAD Beykoz Nesilden Nesile Anaokulu Hakkında

Beykoz/Anadoluhisarı semtinde eğitim veren Özel TAD Beykoz Nesilden Nesile Anaokulu 'nda eğitim 08.00 ile 19.00 saatleri arasında devam etmektedir. 2-6 yaş arası çocukları kabul etmektedir. Anaokulu MEB programına bağlıdır.Anaokulu hafta sonu ve resmi tatillerde eğitim öğretime kapalıdır.Sınıflar maksimum 12 kişiden oluşmakta böylece öğretmenlerin çocuklara yakından, bire bire ilgilenmeleri sağlanmaktadır.Çift dilli eğitim programı atölye çalışmaları ile desteklenerek uygulanmaktadır. BEYKOZ NESİLDEN NESİLE ANAOKULU TÜRK - AMERİKAN DERNEĞİ (TAD) KURULUŞUDUR.
EĞİTİM
Okul öncesi eğitim için dünyada geliştirilmiş çeşitli teknik ve yöntemler mevcuttur. Bu yöntemler içerisinde çocuğun okula karşı pozitif bir tutum takınması, öğrenme sevgisi ve disiplini göstermesi, motivasyonu, bağımsız olarak hareket edebilmesi, tekrardan ve çalışmaktan keyif alması, kendine güveninin artması, kalıcı merakının beslenmesi, iç güven ve düzen duygusunun geliştirmesi gibi amaçları olan M. Montessori'nin Eğitim Yaklaşımı, çocuğun istenilen yeteneklerini geliştirebileceği, özenle düzenlenmiş bir ortam ile önceden planlanmış grup çalışmaları ve çeşitli atölyelerle, çevreyle ilgili yeni etkileşimler kurmasını amaçlayan Reggio Emilio'nun Eğitim Metodu, insan beyninin farklı bölümlerden oluştuğu ve her bir bölümün özel işlevlere sahip olduğunu öneren, zekâ diye adlandırdığı 7 farklı beceriyi, öğrenme, problem çözme ve iyi niteliklere sahip insan olma için etkili birer araç olarak tanımlayan GARDNER'ın çoklu zekâ kuramı, çocukların çok yönlü gelişimine bir başka deyişle sosyal, duygusal, zihinsel ve fiziksel gelişimine önem veren High Scope Eğitim Sistemi sayılabilir.
Söz konusu yöntemler profesyonel eğitim danışmanlarımız, alanında uzman eğitimcilerimiz ve uzman pedagog ve psikoloğumuz tarafından incelenerek değerlendirilmiş ve uygulanmaktadır.
Okulumuz bünyesinde kullanılan eğitici oyuncak ve materyaller ile eğitimcilerimizin akademik yaşantıları TAD kalitesini belirli bir dengede tutmamızı sağlamaktadır. Bu kalitenin korunması, sürdürülmesi ve daha üst seviyelere taşınabilmesi için TAD PRESCHOOL dünya çağında yapılan çalışmaları taramakta, değerlendirmekte ve gelişime ayak uydurarak eğitim ve öğretim kalitesini sürekli geliştirmeyi hedeflemektedir.
ÖĞRETMEN HİZMET İÇİ EĞİTİMLERİ
TAD Preschool’da görev alan tüm öğretmen ve eğitmenlerimizin alanlarında uzman profesyoneller olmasına karşın, yaşam boyu öğrenme, modern yaklaşımları takip etme ve sürekli daha iyisini hedefleme yapımız gereğince tüm öğretmenlerimiz her sene alanlarında kendini ispatlamış akademisyenler tarafından temin edilen hizmet öncesi eğitimlere katılmakta ve yıl içerisinde belirli aralıklarla Hizmet-İçi Eğitimlere tabii tutulmaktadır. Gözlem ve eğitim çalışmalarının bir arada yapıldığı bu çalışmalar ile tüm öğretmenlerimizin dünyada meydana gelen akademik gelişmelerden haberdar olmaları ve yeni bulgular doğrultusunda daha iyiye yönelebilmeleri hedeflenmektedir.
MATERYAL GELİŞTİRME
Öğrencilerin bireysel öğrenim farkları ile algılama yöntemlerine yönelik eğitim materyallerinin geliştirilmesi son derece önemlidir. Buradan hareketle TAD Preschool’da ki tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin faydalanabileceği, ihtiyaç ve ilgi alanlarına hitap eden, uygulamaya ve iletişime dayalı materyaller, TAD Preschool’un akademisyenlerden oluşan Materyal Geliştirme Uzmanlarınca geliştirilmektedir. Bu sayede TAD Preschool öğrencilerimiz denenmiş ve başarısı kanıtlanmış materyallerle eğitim-öğretimlerini pekiştirmektedirler. AİLE DANIŞMANLIĞI HİZMETİ
TAD PRESCHOOL Pedagogu tarafından verilecek olan hizmet sayesinde ise; çocuklarımızın okula uyum sürecinden, mezun oluşlarına kadar, değerlendirilmesi, gelişimleri ile ilgili ailelerin bilgilendirilmesi, gelişim dönemlerinde yaşadıkları problemlerle ilgili ailelere rehberlik verilmesi, ihtiyaç duyulan konularda seminerler ve aile toplantıları düzenlenmesi yoluyla, ailelere sürekli bir değişme ve çocuklarıyla birlikte gelişme olanağı sunacaktır.
İLGİ VE BECERİ REHBERLİĞİ
Her birey farklı alanlara ilgi duymakta ve farklı alanlarda daha başarılı olmaktadır. TAD Preschool, tüm öğrencilerimizin kendilerini daha iyi tanıyabilmeleri, kuvvetli yönlerini keşfetmeleri ve ilgi, beceri ve eğilimleri doğrultusunda yönlendirilebilmeleri için tüm öğrencilerini belirli aralıklarla yetenek ve beceri testlerine tabii tutar. Bu sayede öğrencilerinin gelecekte kendilerini daha mutlu hissedecekleri ve daha başarılı olacakları alanların tespit edilmesi ve öğrencilere bu doğrultuda rehberlik sunulması hedeflenmektedir. HİJYEN
Okulumuzdaki eğitim alanlarımız mimarımız tarafından özel olarak tasarlanmıştır. Eğitim alanlarımız; geniş, güneş alan ve alerjik durumları engellemek, kontrol altına alabilmek adına halısız, ahşap veya laminant parke kaplıdır. Her eğitim alanının kendi havalandırması mevcuttur. Atölyelerimizde ve okulumuzun diğer alanlarında kullanılan ürünlerin tamamı ahşap olup, kimyasallarla renklendirilmemiştir. Okul binamızın ve materyallerimizin temizliği, eğitimli personeller tarafından düzenli periyotlarla yapılmaktadır. Kullanılan temizlik malzemeleri, çocuklarımızın sağlıklarını, olumsuz olarak etkilemeyecek ürünlerden seçilmiştir. Okulumuz bünyesindeki çocuklarımıza verilen ve kurumumuz tarafından da çok önemli olan öz bakım becerileri, el yıkama, diş fırçalama, tırnak temizliği, beden temizliği vb. gibi etkinlikler yine eğitimli öğretmenlerimiz tarafından çocuklarımıza bire bir verilmekte olup, belirli aralıklarla takibi yapılmaktadır. BESLENME
Yemeklerimizin tamamı okul mutfağımızda pişmekte olup, her türlü malzeme, çocuklarımızın sağlığını tehlikeye atmamak adına, olabildiğince taze, organik ve günlük ürünlerden seçilerek, günlük olarak pişirilmekte ve servis edilmektedir. Aylık yemek listemiz uzman diyetisyenlerimiz tarafından hazırlanmakta olup, çocuklarımızın gelişim süreçlerine uygun olarak sabah, öğle ve ikindi şeklinde tasarlanmış olup, velilerimize aylık olarak verilecektir.

Özel TAD Beykoz Nesilden Nesile Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

Özel TAD Beykoz Nesilden Nesile Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel TAD Beykoz Nesilden Nesile Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    14
  • Özel TAD Beykoz Nesilden Nesile Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel TAD Beykoz Nesilden Nesile Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel TAD Beykoz Nesilden Nesile Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel TAD Beykoz Nesilden Nesile Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel TAD Beykoz Nesilden Nesile Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel TAD Beykoz Nesilden Nesile Anaokulu Yorumları (13)

  • ÖS

    Arkadaşımın tavsiyesiyle gittiğimiz sıcacık karşılaşmalarıyla bizi saran içimizi rahatlatan ve aile olduğumuzu hissettiren okulumuz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • AD

    Çocuğunuzu güvenle teslim edebileceğiniz donanımlı kadrosuyla sıcacık bir ortamı olan okulumuz, sayelerinde kızım okulu çok sevdi tüm emekleri için minnettarım. Kesinlikle tavsiye ediyorum pişman olmazsınız.

  • GT

    İki oğlumu da gözüm kapalı gönlüm rahat bıraktığım, sanki anneanne evinde ya da teyzesine bırakmışım gibi rahatça işe gidebildiğim şahane okulumuz... Müdüresi ve öğretmenleri o kadar değerli, güler yüzlü ve ilgililer ki böyle bir aileden mutsuz çocuk çıkması mümkün değil... Sonuçta mutlu çocuklarım mutlulukla gidiyorsa benden huzurlusu yok

  • ÖZ

    Aradığımız anaokulunu bulduğumuz için çok memnunuz.Eğitim kadrosu,eğitim kalitesi , çocukların mutluluğu gerçekten göze çarpan ozellikleri oldu bizim için.

  • Adında da anlaşıldığı gibi çocukların tüm gelişim alanlarını desteklemek için Çalışan, işini bilen güler yüzlü personellerini tanıma ve kısa süreli de olsa çalışma fırsatı bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Güvenle çocuklarınızı emanet edebileceğiniz, hem siz hem de çocuklarınızın rahat edebileceği nadir kurumlarından olan

  • Ab

    Harika bir okul güvenilir ve sıcak kanlı ögretmenleri müdüresi var sanki annenize kardeşinize emanet ediyor kadar içiniz rahat olabilir. Eğitim seviyesi çok iyi düzeyde

  • N

    Öğretmenlerin ilgisi ve çocukların mutluluğu takdire şayan. İlk ziyarete gittiğimizde aldığımız enerji burayı tercih etmemize sebep oldu. Gizem ve Leyla öğretmenler oğlumun en sevdikleri.1.5 yıldır çocuğumuz mutlu, biz daha da mutlu. Son dönemimiz olduğu için çok üzülüyoruz

  • bg

    okulun, sehrın kalabalıgından uzak,mukemmel lokasyonuyla, huzur dolu bır ortamda olması harıka. cocugumun egıtım hayatına boyle bır ortamda baslayacagını bılmek ıcımızı rahatlatıyor. tesekkuler yenı aılemızz...

  • Öı

    Merhaba Harika bir eğitim kadrosu harika bir müdüre gözümü kapatıp emanet edebileceğim tek okul iyi ki tanıdım gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim

  • BA

    Merhaba, oğlumu 3 yaşında emanet ettim, 4 yıl birlikte büyüttük şimdi ortaokula gidiyor bağımız hiç kopmadı öğretmenleriyle yöneticileriyle aile olduk. Leyla hanımı oğlum anneanesi gibi gördü eğitimini anlatmama gerek bile yok sevgi dolu disiplinli bir okulda olması gereken herşey fazlasıyla mevcut güvenim tam herkese tavsiye ederim içiniz rahat olsun

  • bg

    çocugunuzu güvenle emanet edebileceginiz, donanimli egitimci kadrosuyla cocugunuzun gelisimine mukemmel katki saglayan harika bir anaokulu hatta daha ötesi bir ana kucagi...

  • En

    Sevgi dolu bir okul kızım daha başlayalı bir ay oldu ama severek ve isteyerek gidiyor okula, öğretmenlerinin hepsi güler yüzlü ve samimi iyiki bu okulu seçmişim ❤️

  • MA

    Donanımlı ve etkinlikleriyle çocukları ve velileri mutlu etmeyi bilen bir anaokulu. bahçedeki oyuncaklar yeterli ve öğrenciler gönüllerince eğlenebiliyorlar.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel TAD Beykoz Nesilden Nesile Anaokulu İletişim Bilgileri

Anadoluhi̇sari Mah. Palmi̇ye Cad. Göksu Evleri̇, No:23, Beykoz / İstanbul
0 216 706 6892
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum