fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Tarih Koleji Anaokulu

Özel Tarih Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:00

Özel Tarih Koleji Anaokulu Hakkında

Özel Tarih Koleji Anaokulu, İstanbul Eyüp’te bulunmakta olup İngilizce,Almanca, fen ve doğa, resim, müzik,görsel sanatlar, beden eğitimi ve branşında uzman okul öncesi eğitmenleri ile hizmet vermektedir. 3 yaştan itibaren İngilizce ve Almanca eğitimine başlayan Tarih Koleji öğrencileri eğitim hayatlarının temellerini bu farklılıkları ile şekillendirirler. Dersler 18 kişilik donanımlı sınıflarda verilmektedir. Rehberlik hizmeti verilen okulda rehberlik birimi öğrencilere arkadaşlık, zaman yönetimi, sorumluluk duygusu, ön yargıları yıkma gibi pek çok konuda bilgilendirmektedir. Öğrencilerin gelişimini gözlemleyen psikolojik danışman velilere öğrenciler hakkında bilgi vererek onlara danışmanlık da yapar. programında branş derslerinin yanında gezi kulübü ve pek çok sosyal faaliyet yer almaktadır. Özel Tarih Koleji Anaokulu 'nda verilen yemek hizmeti sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğün servis edilmektedir. Tüm yemekler ulusal ve uluslararası standartlara uygun, gıda mühendislerinin kontrolünde hijyen ve kalori seviyesi ölçülerek hazırlanmaktadır. Böylece öğrencilere dengeli beslenme ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırılması desteklenir. Okulda servis hizmeti de bulunmakta olup servislerde tecrübeli ve gerekli eğitimlerden geçmiş servis sürücüleri ve hostesler ile ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca servis araçları düzenli olarak bakımdan geçmekte olup gerekli tüm donanımlara (emniyet kemeri, otomatik kapı, sabit cam, GPS vb.) sahiptir. Okulda öğrencilerin güvenliği için gerekli tüm önlemler alınmıştır. Okul 24 saat kamera sistemi ile izlenmektedir. Ayrıca okuldaki güvenlik personelleri giriş çıkışları kontrol ederek okula yabancıların girmesine izin vermez. Böylece öğrencilerin güvenliğini tehdit edecek olası bir sorunun önüne geçilir. Öğrencilerin sağlığının olumsuz yönde etkilenmemesi için okulun deneyimli ve gerekli eğitimleri almış personelleri düzenli olarak tüm alanları temizlemektedir. Özel Tarih Koleji Anaokulu 'nun amacı her öğrencisi ile özel olarak ilgilenerek, her öğrencisinin farklılıklarını göz önünde bulundurarak, onların kişilikleri,gereksinimleri ve kabiliyetleri üzerinde hassasiyetle durarak, sadece diploma değil hayatta güçlü , ne istediğini ve nasıl alması gerektiğini bilen, hedefli, kişilik sahibi , hepsinden önce mutlu ve başarılı çocuklar, nesiller yetiştirmektir.

Özel Tarih Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Tarih Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Tarih Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel Tarih Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Tarih Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Tarih Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Tarih Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Tarih Koleji Anaokulu Yorumları (6)

  • EA

    İki oğlumu da bu okula yolladım ikisiyle de sabırla ve sevecenlikle ilgilendiler. Eğitiminden çok memnunun kaldık Okul küçük ama fiziki imkanları yeterli seviyede. sınıfları donanımlı, bahçesi geniş.

  • EG

    Çocuğumu bu okula yollamıştım şimdi de Tarih Kolejinin ilkokuluna gidiyor. eğitiminden çok memnunuz. Yabancı dil eğitimi çok iyi. Aile ortamı var okulda çocuklar okula gelirken hevesle ve mutlulukla geliyor bu da bizim için yeterli.

  • ÖS

    Okulu seçmemizdeki en önemli nedenlerden biri küçük bir okul olması ve sınıfların kalabalık olmaması böylece her çocukla tek tek ilgilenebiliyorlar ve biz veliler de öğretmenlerle daha sağlıklı iletişim kurabiliyoruz. Tek sıkıntımız sık sık öğretmen değişmesi bu sorunu da çözseler harika olur.

  • AG

    Çocuğumu Tarih kolejine gönderiyorum seneye de kardeşini de göndermeyi düşünüyorum. Hem kurumsal hem de aile ortamı olan bir okul. Çocuğum okulda hem mutlu hem de iyi eğitim alıyor. diğer velilerle de zaman zaman görüşüyorum ve hepsinin memnunun olduğunu görüyorum bu da verilen hizmetten kaynaklanıyor.

  • E

    Samimi ve sevecen bir eğitmen kadrosuna sahip olan bir okul. Çocuğumu 2 senedir gönderiyorum aile ortamı var ve çocuğumu ilkokulda da Tarih Kolejine göndermeyi düşünüyorum.

  • GD

    Yabancı dile ingilizce ve almancaya önem veren standart türkiye eğitimine inovasyon ve girişimcilik ruhu katan bir kolej Verilen hizmetlerde en iyisini yapmayı hedefliyorlar ve sürekli gelişime açıklar.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Tarih Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Nişanca Mahallesi, Eyüp Sultan Bulvarı, No:54, Eyüp / İstanbul
0 212 963 2083
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum