fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Ümraniye Birey Koleji Anaokulu

Özel Ümraniye Birey Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00

Özel Ümraniye Birey Koleji Anaokulu Hakkında

İstanbul Ümraniye 'de bulunan Özel Ümraniye Birey Koleji Anaokulu'nda uygulanan eğitim programı’nın amacı önce kendisine ve dünyaya faydalı; yaparak, yaşayarak, tecrübe ederek, araştırarak kendini geliştiren, becerilerini kendinden başkalarıyla da paylaşan ve yaşamın içinde bu tecrübelerini kullanabilen bireyler yetiştirmektir. Sevgiyi ilke haline getirmiş, çevresine faydalı işler yaparak gündeme gelen, toplumsal sorumluluk bilinci gelişmiş, saygı ve yardımlaşmayı referans alarak, dürüstlükten tarafsızlıktan ve adalet ilkelerinden taviz vermeyen, insan haklarına saygılı, sosyal ve akademik gelişimleri yüksek öğrenciler yetiştirerek onları daha sonraki eğitim hayatlarına ve mutlu bir geleceğe hazır hale getirmektir. Anaokulu eğitim programı dahilinde Drama temelli İngilizce eğitimi, İlkokula hazırlık ve temel matematiğe giriş, Yaratıcı Drama Modeli ile sosyal beceri ve kendini ifade etme eğitimi, Active Living modeli ile zeka ve psikomotor beceri eğitimi, Dışa vurumcu eğitsel oyun modeli ile duygusal gelişim, Uygulamalı değerler eğitimi, Seçmeli Atölye Çalışmaları:Yüzme, Bale, Piyano dersleri, Profesyonel rehberlik ve Psikolojik Danışma desteği verilmektedir. Özel Ümraniye Birey Koleji Anaokulu'nda öğrencileri ve veliyi yönlendirmede, durum ve olaylara, öğretmen gözüyle bakarak, güncel, gerçekçi ve işlevsel boyutlar kazandırılmakta ve gücünü bireysel öğretim sisteminden alarak “kendi ayakları üzerinde” yürüyen; başarının nicelikle değil, sistemli çalışmayla elde edildiğine inanan; eğitim-öğretim ilkelerini “öğretmence” belirleyen ve hiçbir kaygıya kapılmadan tavizsiz uygulayan bir planlama dahilinde hareket edilmektedir. Okulda İngilizce eğitimi ile amaçlanan; çocukların duygu ve düşüncelerini sözlü ve yazılı olarak doğru bir şekilde ifade edebilmelerini sağlamaktır. Çocuklar kazandıkları yabancı dil becerilerini okul derslerinde, uluslararası sınav ve testlerde, yurt içinde ve yurt dışında günlük hayatlarında kullanabilen bireyler olarak yetişirler. İngilizce dil eğitiminin yanında İspanyolca dil eğitimi de verilmektedir.

Özel Ümraniye Birey Koleji Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Eklektik Yaklaşım

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

Özel Ümraniye Birey Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Ümraniye Birey Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Ümraniye Birey Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Ümraniye Birey Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Çince dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Ümraniye Birey Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Ümraniye Birey Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Ümraniye Birey Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Ümraniye Birey Koleji Anaokulu Yorumları (9)

  • As

    Genel olarak memnunuz. Belli bir düzen var. Öğretmen ilgili ve nazik.Sınıf mevcudu 15 geçmemeli. Okul bina ve sınıflar olarak biraz küçük.

  • CM

    Sadece bir okul değil çocuklarımızı hiç endişelenmeden her yönden desteklediğini bilerek huzurla bıraktığımız bir yuva. İlk günden beri emeğini esirgemeyen Tuba öğretmenim ve değerli "Birey Ailesi" iyi ki varsınız. Cok teşekkür ederiz.

  • N

    Ümraniye bölgesindeki en iyi özel okullardan biri. Anaokulundan başlayıp liseye kadar gözünüz kapalı çocuğunuzu emanet edebilirsiniz.

  • ID

    Çocuğum bu yıl anasınıfı 5 yaş grubunda. Okulumuzdan oldukca memnunuz. Özellikle sınıf öğretmenimiz Ezgi hanım oldukça tecrübeli ve işinin ehli diyebilirim. Daha önce de okul deneyimimiz olmuştu ama kendisinin verdiği güven ve samimiyeti başka öğretmenlerde bulamamıştık. Öğretmenimizin yanı sıra idari kadrodan destek personele kadar herkes çocuklarımıza kendi çocuğu gibi davraniyor. Kurumunuzdan memnunuz ve seneye de ilkokula devam etmiş olacağız. Okul araştıran tüm velilere de şiddetle öneririm.

  • NC

    Kızım Birey Koleji'nin anasınıfı öğrencilerinden. Pandemi dönemi olmasına rağmen süreci çok iyi yöneten bir okul. Öğretmenler kızımın eğitim ve gelişimini titizlikle takip ediyorlar. Bir veli olarak özellikle önemsediğim iletişim konularında bilgilendirilmemizi ve geri dönüşlerini oldukça başarılı buluyorum. Memnun oldugumuz için ilkokula da Birey Koleji'nde devam edecek kızım.

  • Ş

    Butik bir okul ve içinde aile sıcaklığını hissettiren harika anaokul öğretmenleri var, kızım koşarak gidip eve dönmek istemiyor, çocuklara önce sevgilerini aktararak özgüvenleriyle ilerlemelerine destek olunuyor.Anaokul eğitimi harika gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

  • ND

    Çocuğum bu yıl anasınıfı 5 yaş grubuna kayıtlı. Kayıt esnasındaki güven ve samimiyeti öğretmenimizde de yakaladık. Çocuğumun tüm gelişimini yakından takip ediyor, geri dönüşlerimize hızlı bir şekilde cevap veriyor. Eğitim sistemi oldukça iyi. Tabi en önemlisi çocuğum mutlu gidip geliyor okula. Öğretmenimize ve Birey ailesine teşekkür ederiz.

  • SA

    Çocuğum 2 yıldır burada. Seneye de ilkokul olarak devam edecek. Eğitimi ve kadrosu cok iyi. Özellikle sınıf öğretmenimiz harika. Çocuğumla kendi çocuğu gibi ilgileniyor, gelişimini yakından takip ediyor ve düzenli olarak bizi bilgilendiriyor. Gözümüz hiç arkada kalmıyor. Fiyatları da bence bu ilgi, takip ve eğitim sistemi için normal düzeyde, hatta az bile diyebilirim. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • AT

    Butik bir okul. Çocuğunuzun gelişimini yakından takip eden, Oldukça ilgili öğretmenleri var. Her şeyden önemlisi mutlu çocuklar yetiştirmeyi amaç edinmiş bir kadrosu var. gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Fiyatları da piyasaya göre normal.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Ümraniye Birey Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Site Mah. Diriliş Cad. No:19 Çakmak-Ümraniye/İstanbul
0 216 706 6896
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum