fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Ümraniye Erse Okulları Anaokulu

Özel Ümraniye Erse Okulları Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:15/18:00

Özel Ümraniye Erse Okulları Anaokulu Hakkında

İstanbul Ümraniye 'de bulunan Özel Ümraniye Erse Okulları Anaokulu Atatürk ilkeleri doğrultusunda, değerlerini bilen, özgüven sahibi, başarılı, insan haklarına saygılı ve çevre sorunlarına duyarlı çocuklar yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
Erse Okulları'nda çocukların en az bir yabancı dil bilgisine sahip, spor aktivitelerini yakından takip eden, yaratıcı ve akademik donanıma sahip olmaları sağlanmaktadır.
Özel Erse Okulları alanında uzman eğitmen kadrosuyla MEB müfredat programları doğrultusunda, öğrencilerin; öğrenme stilleri, bireysel farklılıkları ve öğrenim süreçleri dikkate alınarak, farklılaştırılmış ve zenginleştirilmiş akademik eğitim ortamlarında bilgi ve becerilere sahip bireyler olarak yetiştirilmeleri hedeflenmektedir. Eğitimde “Yapılandırmacı Öğrenme Yaklaşımı ve Öğrenci Merkezli Eğitim ’’anlayışı uygulanmaktadır.
Özel Ümraniye Erse Okulları Anaokulu'nda çocukların kişisel gelişimlerini takip etmek, psikolojik sorunlarına destek sağlamak amacıyla rehberlik sistemi bulunmaktadır. Rehberlik sistemi çocukların durumu hakkında velileri düzenli olarak bilgilendirmektedir.
Erse Okulları'nda bulunan yemekhanede sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek hizmeti sunulmaktadır. Aylık olarak hazırlanan yemek programı okulun web sitesinde yayınlanmaktadır.
Okulda 0-3 yaş arası gruba deneyimli, ulaşım elemanları ile sağlanan servis hizmeti sunulmaktadır. Servisler GPRS sistemi ile izlenmektedir.
Erse Okulları temizlik ve hijyen konusu kadar çocukların güvenlikleri konusunda da aynı özveriyi göstermektedir. Okul içerisinde güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca okulun kendi servisi içerisinde servis personeli sayesinde bu hizmet ulaşım sırasında da devam etmektedir. Okulun öğrencilerine sunduğu fiziksel imkanlar yemekhane, bahçe, açık ve kapalı oyun alanlarıdır. Eğitim anlayışı olarak bireysel farklılıkların üzerinde durarak öğrenci merkezli bir eğitim sergilemektedir. Bu anlayışa uygun olarak aileleri bilgilendirmek ve çocukları takip etmek adına psikolojik danışmanlık ve rehberlik servisi sağlamaktadır. Yapılan çalışmalar sadece çocuklara yönelik olarak kalmayıp velilere ve ailelere yönelik çalışmalar da yapılmaktadır. Buna bağlı olarak veli eğitim seminerleri düzenlemektedir.
Özel Ümraniye Erse Okulları Anaokulu eğitim sistemi içerisinde GEMS modeli, fen ve teknoloji üzerinde durulmaktadır. Bu alanda çocukların keşiflerini desteklemek adına birçok zengin materyale sahiptir. Çocukların yaparak ve yaşayarak öğrenmeleri için deney, gezi, gözlem çalışmaları yapılmaktadır. Bununla bağlantılı olarak gezi kulübüne sahiptir. Ayrıca müzik kulübü de bulunmaktadır. Okul 08:15 ve 18:00 saatleri arasında eğitim vermektedir. Sunduğu hizmetler arasında yaz okulu da bulunmaktadır. Yabancı dil eğitimi olarak İngilizce dersleri vermektedir. Erse Okulları, sportif aktiviteler içerisinde jimnastik ve yüzme dersleri vermektedir. Branş derslerinde ve sınıf öğretmenlerinde uzman ve profesyonel bir kadroya sahiptir. Okuma ve yazmaya hazırlık çalışmaları yapan anaokulunda özellikle hazırlık sınıfında bu çalışmaların üzerinde durulmaktadır. Okulun gezi kulübü sayesinde yapılan gezilerle çocukların gelişimlerine katkı sağlanmaktadır. Velilerin de bilgisi dahilinde sinema, tiyatro, animasyon, çocuk gösterileri, fen ve doğa gezileri düzenlenmektedir. Erse Okulları özel gün ve haftalara uygun olarak düzenlediği etkinlikler ve gezileri de bulunmaktadır. Çocukların sanatsal gelişimlerini destekleyecek dersler arasında dans ve modern dans dersleri yapılmaktadır.

Özel Ümraniye Erse Okulları Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Hibrit Eğitim Modeli

- Hibrit Eğitim Modeli

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

- Evet

Özel Ümraniye Erse Okulları Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Ümraniye Erse Okulları Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Ümraniye Erse Okulları Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:15 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Ümraniye Erse Okulları Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Ümraniye Erse Okulları Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Ümraniye Erse Okulları Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Ümraniye Erse Okulları Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Ümraniye Erse Okulları Anaokulu İletişim Bilgileri

Yukarı Dudullu Mahallesi, Metanet Sk. No:6, Dudullu Osb/Ümraniye/İstanbul
0 216 706 6874
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum