fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel UNiK International Anaokulu

Özel UNiK International Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-5
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/16:30
Sabahçı: 08:30/12:30
Öğlenci: 13:00/16:30

Özel UNiK International Anaokulu Hakkında

İstanbul Beşiktaş Etiler’de bulunan Özel UNiK International Anaokulu , eğitimin birbirinin kopyası olan standart öğrenci profili üretmekle ilgili faaliyet olmadığını çocuklarımızın her birinin farklı ve benzersiz olduğuna inanmaktadır. Uluslararası kabul görmüş “Reggio Emilia” metodolojisini benimseyen çocuklara özgürce ve birlikte öğrenme şansı veren ayrıca çocuklarımızı doğru hedeflere yöneltip ‘kendi dillerini’ keşfetmelerine yardımcı olan hayattaki misyonlarını gerçekleştirmeleri için onları destekleyen yüksek kaliteli bir ilkokul ve okul öncesi eğitim kurumudur.

Bir çocuğun yoğun müfredattan çok hareket etmeye, keşfetmeye ve oyun oynamaya ihtiyacı vardır. Çocuğa yeteri kadar fiziksel aktivite sağlanmadığında mutlu olma olasılıkları düşük olacaktır. Çocuklar mutlu olduğunda daha iyi öğrenmektedirler. “Anlatırsam unutabilirim, gösterirsen anımsayabilirim, beni işin içine katarsan asla unutmam öğrenirim.” Öğrenmeyi etkileyen bu faktör, önemli bir eğitim ilkesi olan aktivite ( yaparak yaşayarak öğrenme ) hatırlamayı kolaylaştırmakta ve öğrenci başarısını olumlu etkilemektedir. Biz de Özel UNiK International Anaokulu olarak eğitimlerimizi bu şekilde programladık.

Okulumuz, çocukların öğrenmeyi sevdiği ve severek geleceği bir yer olacak şekilde tasarlanmıştır. UNiK İnternational Koleji geniş bir arazi üzerinde etrafı doğal zeytin ağaçları ve yeşilliklerle çevrili 3 katlı bir villadan oluşmaktadır. Öğrencilerimiz için sadece doğal ve organik gıda sağlamak için ekstra özen gösterdik. Ayrıca çocuklar sevdikleri bazı yemekleri de pişirmeyi öğrenme olanağı sağladık. Özellikle öğrencilerimizin güvenliği ve yararı için tüm mobilyalarımız katkı maddesi olmadan masif doğal ahşaptan yapılmıştır. Tüm döşemeler de ayrıca doğal, anti-bakteriyel malzemelerden seçilmiştir. Eğitim felsefemize göre çocukların bulundukları çevre onların bir öğretmenidir. Bu bakış açısıyla, her detay özenle seçilmiş ve çocuklarımızın özel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Kadromuz, her biri alanında uzman, birbirinden farklı kültürel özgeçmişe sahip eğitimcilerden oluşmakta. Çocuklar, anadilleri olan Türkçenin inceliklerini ve global dil olan İngilizceyi yanı sıra üçüncü bir dilde daha yetkin hale gelecek şekilde yetiştirilmektedir. Ayrıca programlarımızda robotik, kodlama ve mekatronik, kukla ve oyuncak yapımı, el sanatları, astronomi ve uzay, botanik bahçe (hobi bahçesi), at binme ile liderlik kazanımı, yürüyüş, tırmanma, kamp, hayvan bakımı, bale ve dans, tiyatro, yemek pişirme gibi çeşitli spor ve aktiviteler bulunmaktadır. Bu sayede çocuklarımızı kendilerini tanımaya ve içlerindeki yeteneği keşfetmelerine olanak sağlıyoruz. Özel UNiK International Anaokulu ailesi olarak hem mutlu hem başarılı öğrenciler hem de ‘iyi insanlar’ yetiştirmeyi hedeflemiştir.

Eğitim kalitesi “AdvanceED” nedir? ‘AdvanceED’ dünyadaki en büyük eğitim uzmanları topluluğundan oluşan ve dünyadaki bir çok okullarda yıllar boyunca kaliteli eğitim veren bir Amerikan akreditasyon kurumudur. UNiK International Koleji uluslararası eğitim kalitesini çocuklarınıza vaat etmektedir. Özel UNiK International Koleji'nin en büyük avantajlarından birisi de ‘AdvanceED’ bağlantılı olmasıdır. Bu sayede ‘Advanced’ destekli olan ilkokul ve anasınıfımız, çocuğunuza eğitim hayatlarının ilerleyen dönemlerinde uluslararası en iyi eğitim kalitesine sahip olma imkânı vererek sertifikalarında herhangi bir denkliğe ihtiyaç duymadan Avrupa, yurt dışında ve dünyada en iyi okullarda ve üniversitelerde birçok önceliğe sahip olarak eğitimine en iyi şekilde devam edebilmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel UNiK International Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Reggio Emilia Yaklaşımı

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

Özel UNiK International Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel UNiK International Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel UNiK International Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 16:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 16:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel UNiK International Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Fransızca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel UNiK International Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-5
  • Özel UNiK International Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel UNiK International Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel UNiK International Anaokulu Yorumları (20)

  • CT

    My smallest child was in KG1 this year. Honestly, though moving from another country, it took him less than a week to be adapted. He is a sensitive child so attached to me. But despite this, he goes now happily to school. Also, he learned quickly how to hold correctly the pencil and shows more interest in drawing. I am really happy my son is enjoying his first year at school. His amazing teacher Miss Iana really knows how to handle the class. Thank you!Honestly, kindergartner at Unik is so joyful. I don’t find any improvements to be made.

  • Özel UNiK International Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    First of all, we're trying to feel like home mostly for KG1 class.. It's more important for them to first get used to the environment then to the teacher then to the school. It's so nice to hear these from you.. Thank you for your thoughts:)

  • SD

    Okul çocuklarımızı yetenek ve kendini ifade etme becerisinde ciddi katkısı olan bir okul..Sevgi ve güven üzerine kurulmuş ikinci evimizdir!!!

  • Özel UNiK International Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz... Bizler öğrencilerimizin özgüvenlerini geliştirmeleri için sadece yardımcı oluyoruz. Asıl kendilerini geliştirenler ise onlar oluyor:)

  • AA

    Oğlum sevdiği öğretmenleri ile özgür bir ortamda hergün kendisini geliştiriyor. Biz veliler icin en önemlisi de bu oluyor.

  • Özel UNiK International Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öğrencilerimizin kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri, daha aktif öğrenmeleri ve öğretmeleri için yardımcı oluyor..:)

  • AA

    Cocugum sevdiği öğretmenleri ile özgür bir ortamda , butik eğitim ve öğretiminde cok mutlu ve hergün kendini geliştiriyor , bu biz veliler icin en önemlisidir. Tesekkürler Unik Ailesi :)Organizasyon düzenleme ve planlamalarının işleyişi biraz daha belki iyileştirilebilir.

  • Özel UNiK International Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öğrencilerimizin kendi kendilerini yetiştirmeleri önceliğimiz.. Bizlere güvenip ailemize katıldığınız için teşekkür ederiz... :)

  • tj

    We love the approach of the school to centre the child, nature focus, attention to environment and teacher. The head teacher inspires us, with her vision, open mindedness and sincerity. We trust the teachers, who are loving and dedicated to their job. the school balances academic and other branches like art, music, sports. They have field trips to enrich children's learning. International theme meaning my child is exposed to many different cultures and can learn two languages (english and turkish) at least. lastly parents individual requests are also considered.More frequent sharing of what children have learnt or completed in class.- im curious! However, parents can always approach the teachers for this info, but if we could have more regular sharing would be great!

  • AA

    Merhabalar, biz pandemi öncesi oğlum 3 yasını doldurmadan kayıt yapmıstık ancak pandemi nedeniyle dondurduk, bu süre zarfında bile aile gibi olduk ve her sorumda bana her konuda yardımcı oldular, hem okul sahibemiz hemde tüm öğretmenlerimiz her konuda tam destek çç Kafama takılan her konuda hemen aydınlatılmak cok iyi hissettiriyor. En önemlisi cocuk icin tam anlamıyla bogulmadan öğrenmenin tadını cıkarıyorlar diyebilirim. Bunun yanında organik yemek, full yabancı dil ve diğer aktivitiler tatmin edici bir kılavuz oluyor.

  • BM

    2 yıldır güvenle ve sevgiyle kızımızı gönderdiğimiz canım okulumuz. Gerek yönetici kadrosu gerek değerli öğretmenleri gerekse hizmetli personeliyle gerçekten ikinci evimiz ailemiz oldu Unik. Tüm öğrencileri kazanmak odaklı eğitim anlayışıyla aklımızdaki en ufak soruna ilgileriyle hep yanımızdaydı. Eğitimin gerçekten uzman ellerde olması kendilerini sürekli geliştirme çabalarında olmaları bizim için en büyük artılardan , öğrencilerin mutluluğu en büyük öncelikleri. Temizliğinden yemeklerine okulun fiziki koşulları gerçekten harika. Başka bir okulda bu kadar huzurlu ve mutlu olmayacağımıza eminim. Okula girdiğimiz ilk günden itibaren asla başka bir okul düşünmemiz ilkokulda başka bir okul arama gereksinimi hissettirmediği için tüm Unik ailesine sonsuz teşekkürler

  • EB

    uNiK ailesinin eğitimci bir üyesi olarak, kızımı gözüm kapalı emanet edeceğim başka bir okul daha bulabilir miydim bilemiyorum. Okul Kurucusundan öğretmenlerine, temizlik ve güvenliğine kadar herkes bir aile gibi sıcak ve işini tutkuyla yapıyor. İyi ki!Yakın geçmişte kurulmuş gelişmekte olan bir okul, bu süreç olumlu yolda ilerliyor. Okul Yeniliklerle dolu ve kendini güncelliyor.

  • ZG

    Büyük oğlum ilkokuluna gidiyor, eğitim kalitesi, okulun aile ile iletişimi vs beklentimizin çok üzerinde. Küçük oğlum ikinci dönem anaokuluna başladı ancak başladıktan 15 gün sonra pandemi patlak verdi. Hem onun okula alışma sürecinin pandemi nedeniyle sekteye uğraması hem de birinci sınıf sürecindeki oğlumun uzaktan eğitim için desteğe ihtiyaç duyması nedeniyle anaokuluna ara vermek zorunda kaldık. Ancak anaokulu sürecindeki diğer öğrencilerin paylaşımlarını gördükçe keşke sürecin devamlılığını sağlayabilseydik diye düşündüm. Çok güzel şeyler ürettiler. Kesinlikle ticarethane zihniyetinde bir okul değil, müdürü Sümeyye hanım dünya tatlısı harika bir insan, her konuda çok yardımcı, mutlaka tanışın kendisiyle.

  • MS

    Kızımı, Unik’e bu sene 2. dönem kaydettik. Kayıt öncesinde de okulu ziyaret etmiş ve eğitim modeli hakkında detaylı bilgi almıştık. Geçmişte de yurtdışında Amerika’da yaşadığımız için sunmakta oldukları eğitim modeli çok hoşumuza gitti. Unik, ana dili İngilizce olan öğretmenleri, müzik, spor dersleri gibi branş öğretmenlerinin bulunduğu, yeşil çimlerden oluşan bir bahçesi ile çocuklara çok güzel eğitim ve ortam sunmakta. Pandemi sürecinde de Unik, eğitimini uzaktan eğitime taşıyarak, eğitimi kesintisiz devam ettirdi. Açıkçası, böyle bir kriz dönemini başarılı şekilde yönetti. Ders kalitesine, derslerin işlenişine bu dönemde bizzat bizler de şahit olduk. Kızım okulda çok mutlu. Onun öğrenmeyi sevmesi, bizi de mutlu ediyor. Mutlaka bir defa ziyaret edilerek okulun yerinde görülmesini tavsiye ederim.

  • Cm

    Kizim ilk defa okula gitti, bircok secenege baktiktan sonra hislerimize dayanarak yeni bir okul olan Unik’te olmaya karar verdik. Simdi goruyorum ki en dogru karari vermisiz cok memnunum. Ozellikle beklenmedik pandemi sonrasi uzaktan egitim ile hicbirseyi aksatmadan hem cocuklara hem bizlere moral ve nese kaynagi oldular. Kizimdaki gelisim cok iyi. Sumeyye hanim, tum ogretmenler, dersler, calisanlar, okul ortami hepsi cok iyiler. Uluslararasi egitim kalitesinde bir okul kesinlikle herkese tavsiye ederim. Unik bizim sansimiz oldu sizin de olsun.

  • FK

    Okul yöneticisi eğitim konusunda çok donanımlı ve alçakgönüllü.İlkokulda okuyan kızıma anaokulundan ilkokula çok yumuşak geçiş yapıldı.Sınıf mevcudu az birebir ilgi varServisinden yemekhane çalışanına öğretmeninden müdürüne aile ortamı. Teşekkürler Sümeyye Hanım

  • BG

    Unik de ,kaliteli,doğal,sıcak bir ortamda oyun bazli edinerek ogrenme ile 4 yasindaki oglum için doğru tercih yaptığımıza inanıyorum, ruhu beslenirken bedeni de temiz gerçek gıdalar ile besleniyor bizim için en mühim ve mutluluk verici kriterlerinden.okul ile aile iletisiminin daima açık,hızlı ve çözüm odaklı olmasi yapıcı, arti özelliklerinden.

  • DG

    Gerçekten bahsedildiği gibi bir okul. Oğlum hergün okula gitmek istiyor, okulun her alanı tertemiz, herşey doğal. Sümeyye hanım herşeyi düşünen çok tecrübeli bir anne ve okul kurucusu, tüm çalışanları çok dikkatli ve ilgili.Bir okulda arayacağınız herşey burada var.Tek kelime ile mükemmel ....Teşekkürler Unik International KolejiOlumsuz bulduğum tek bir nokta bulunmadı ..

  • EB

    Etiler’in böyle güvenilir bir okula ihtiyacı vardı. Okula girer girmez içerideki huzuru hissediyorsunuz. Yöneticileri, öğretmenleri hatta kapıdaki güvenlik görevlisine kadar bu kadar pozitif bir karşılama beklemiyordum. Eğitimde çocuklara özgürlük veren Reggio Emilio yaklaşımı kullanılıyormuş. Çağımızın ihtiyacı olan araştıran, sorgulayan mutlu bireyler yeriştirmenin yolu artık Unik’ten geçecek.

  • Özel UNiK International Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuzun ilk önceliği, öğrencilerimiz ve velilerimize bir aile ortamı sunmak... Kendilerini rahat hissettikleri her yerde geliştirebileceklerini bildiğimizden, öğrencilerimize kendileri olabilmeleri için fırsat tanıyoruz. Klasik eğitim modelinin günümüzde çocuklar için sıkıcı olduğunu kendimizden biliyoruz ve onlara bunu yaşatmamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.. :)

  • ik

    Bit okul hayal edin çocukların koşa koşa geldiği, serbest çalışma imkanlarının olduğu, sanat, spor ve yabanci dil üçgeninde , oyunla öğrenmenin okul felsefesi kabul edildiği, çocuklara sordurtan, merak ettiren eğitmenlerin olduğu . Hiç de zor değil biliyormusunuz. Okula adım atar atmaz hissettiğiniz birşey bu, ticari kaygıdan uzak, herkesin eğitime odaklandığı, güleryüzlü insanların aile Ortamı yarattığı bir okul burası. Ailelerin velilerin , okula ve sınıflara rahatça girebildiği, seffAf bir ortam. Ben ve kızlarım bu ailenin içinde olmaktan cok mutluyuz. İşin hem mutfağında olmaktan, hem veli olarak hem aileden biri olarak çok güzel hayallerimiz , planlarımız var. En önemlisi de Güleryüz’lü, mütevazi bir okul sahibimiz var Sümeyye Hanım , hayal kuran gerceklestiren cocuk ruhlu , hayalperest bir anne, kendisi sürekli okulda , yanımızda, her anlamda destek. Birde bu okulun farkı ne biliyormusunuz? Mesela biz toplantı odasında okul sahıbimiz, okul koordinatörümüz hep beraber toplantı yaparken , benim ufaklıklar odanın kapısını çat diye açıp , çıplak ayakla içeriye girip dertlerini anlatıp çıkıyorlar. Ve hiçkimse çıt çıkarmıyor , toplantı bölünmüş , işler yarım kalmış kimsenın umrunda olmuyor. Herkes gülümseyerek çocukların cıkmasını saygıla bekliyor. Beni en çok bu etkiledi . Bu okulda en önemli şey ÇOCUKLAR.. üstüne basarak söylüyorum , bu cok önemli bir nokta. Biz çok güzel bir aile olduk Sümeyye Hanım, Yaser bey , Tansu hanım , Yeliz hanım, rawan hanım , güvenlik görevlimiz Uğur bey. Böyle aile gibi okulların coğalması dileğimle.

  • Özel UNiK International Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle değerli velimiz, güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz... Önceliğimiz tabii ki öğrencilerimiz, onların istekleri ve talepleridir. Onların isteklerine uygun olarak müfredatı, etkinlikleri ve programlarımızı oluşturuyoruz. Yeri geliyor, onlar bizim için programı hazırlıyor ve bizler ise onları takip edip, uyguluyoruz. Öğretmenin sadece öğretmen olmadığı ama aynı zamanda öğrencinin de öğretmen, veli, müdür olabildiği, kendilerini keşfedebilecekleri alanlar yaratmaya çalışıyoruz..

  • MA

    Eğitim kalitesini üst seviye taşıyacak boyutta bir eğitim sistematiği oluşturulmuş gayet başarılı gerek eğitsel gerek sosyal hiç bir ayrıntı atlanmamis.Lokasyonu guzel semtin kalitesine yakisir bir kurum kazandirilmis.En onemlisi bir egitim kurumu incelikleri barındırabildigi ölçüde öğrenciye kendini özel hissettirir bu kurum bunu başarmış.

  • Özel UNiK International Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öğrencilerimizin kendilerini ikinci evlerinde hissetmeleri ve okulu bir aile ortamı olarak görmeleri, kendilerini rahat ifade edebilmeleri için önceliğimizdir...

  • S

    Okulun çocukların önündeki geleneksel ve katı eğitim duvarını kaldırmayı amaçlaması ve öğrencilerin her yönden rahat edebileceği şekilde tasarlanması ilgimi çekti. Başarılı kadrosuyla ön plana çıkan, kaliteli eğitimin verildği nadir okullardan.

  • Özel UNiK International Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okul sadece dört duvar arası değildir ve öğrenme hayat boyu devam eder... Öğrencilerimizin rahat hissetmesi önceliğimzdir. Teşekkür ederiz...

  • HY

    Birebir anlatıldığı gibi, çok ince ve diğer okullardan ayıran ayrıntılar düşünülmüş. Çocuğunuz bu okulda okuyacakken hissettiğiniz "Dünya vatandaşı" olacak hissi huzur verici. Kurucularına, müdürüne ve öğretmenlerine teşekkürler.

  • Özel UNiK International Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Her çocuk özel ve tektir... Bunun için herkesin bir olduğu bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Bir parçamız olduğunuz için teşekkür ederiz.

  • AY

    Kaliteli egitim , yetenekli hocalar ve gayet elit bir ortam. Hersey ile en ust duzey’de.

  • Özel UNiK International Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz!

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel UNiK International Anaokulu İletişim Bilgileri

Etiler Mahallesi, Tanburi Ali Efendi Sokak, No:16, Beşiktaş/İstanbul
0 212 963 2075
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum