fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Başiskele Final Okulları İlkokulu

Özel Başiskele Final Okulları İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Özel Başiskele Final Okulları İlkokulu Hakkında

Özel Başiskele Final Okulları İlkokulu, Kocaeli şehrinde bulunmaktadır. Final Okulları kalitesiyle Başiskele mevkiinde eğitim veren bu kurum, öğrencilerinin başarılı bireyler olarak yetişmesi için uzman yönetim ve öğretmen kadrosuyla beraber birçok özveride bulunmaktadır. İlkokul sürecindeki öğrencilerin, gelişme çağının önemli evresinde bulunduklarının farkında olan bu kurum, başarılı akademik hayatlarının ilk adımlarını burada atmaktadır. Öğrencilerini sevgiyle yetiştiren bu kurum onların sanat ve sosyal alanlarda da yetkin bireyler olması için çaba göstermektedir. Buna bağlı olarak okulda birçok etkinlik düzenlenmektedir. Öğrencilerin fiziksel gelişimlerini en sağlıklı şekilde tamamlayabilmeleri adına basketbol, futbol, voleybol, beden eğitimi ve masa tenisi dersleri verilmektedir. Sosyal ve kültürel gelişimleri için geziler düzenlenmekte, sinema ve tiyatro aktiviteleri düzenlenmekte, müzik etkinlikleri, dekoratif ve görsel sanatlarla kendilerine hobi edinme gibi yetkinlikler kazandırmaktadır.
Özel Başiskele Final Okulları İlkokulu, Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, cumhuriyetin laik ve demokratik yapısını benimsemiş, milli ve manevi değerlerine bağlı, çağdaş, yenilikçi ve üretken bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadırlar. Sorun çözmeye elverişli, çözüm odaklı, bireysel farklılıkların bilincinde ve bu farklılıklara saygı duyan, sorumluluk sahibi, farklı bakış açılarıyla yaratıcı fikirler üretebilen bireyleri geleceğe taşımayı hedeflemektedirler. Çevre sorunlarına duyarlı, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinen, fiziksel ve ruhsal sağlığı yerinde, tutarlı davranışlar sergileyen, başarılı kariyer yolunda yürüyebilen, en az iki yabancı dil öğrenmeye istekli, sanata ve sanatçıya değer veren bireyler yetiştirme amacındadır.
Özel Başiskele Final Okulları İlkokulu, öğrencilerinin yabancı dil öğrenmesi konusunda oldukça kararlı bir yapıya sahiptir. Bu nedenle bu kurum, yabancı dil eğitimini ön planda tutarak ders programları oluşturmaktadır. Öğrencilerin, İngilizce drama, İngilizce şarkılar ve filmlerle yabancı dil yetkinliğini içselleştirmesi sağlanmaktadır. Özel Başiskele Final Okulları İlkokulu, derslerde kullanılan görsel ve işitsel materyallerle öğrencilerin severek ve eğlenerek öğrendiği dil bilgileri, kalıcı hafızada yer almakta ve küçük yaşta yabancı dilde pozitif bir sıçrayış sağlanmaktadır.

Özel Başiskele Final Okulları İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Başiskele Final Okulları İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Başiskele Final Okulları İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Başiskele Final Okulları İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Başiskele Final Okulları İlkokulu İletişim Bilgileri

Körfez Mah. Yunuslar Sok. No:2/A, Başiskele / Kocaeli
0 262 331 79** Numarayı Göster
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum