fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Nurettin Topçu Anadolu Lisesi Ankara

Nurettin Topçu Anadolu Lisesi Ankara

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Nurettin Topçu Anadolu Lisesi Ankara Hakkında

Nurettin Topçu Anadolu Lisesi, İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde bulunan 2020 - 2021 yılında eğitim - öğretim hizmetine başlamıştır. Tüm yeni teknoloji imkanlarını bulunduran, yeni eğitim anlayışlarını barındıran ve uygulama evresine geçiren, çağa uygun bir okul olarak öğrencilerine kapılarını açmaktadır. Okul fiziksel imkanları bakımından öğrencilere hitap eden ve öğrencilerin konforu düşünülerek dizayn edilmiştir. Renkli dış görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken bu okul, bünyesinde seçkin yönetim kadrosu ve alanında uzman öğretmenler bulundurmaktadır. Akademik eğitimine oldukça motive başlayan bu okul, öğrencilerinin her alandaki kazanımlarını gözetmekte ve bu da okulun fiziksel imkanlarından kolaylıkla görülebilmektedir. Okul bünyesinde; oyun ve spor alanları, halı saha, kapalı spor salonu, çok amaçlı salon bulunmaktadır. Aynı zamanda öğrenmeyi kalıcı hale getirebilmek ve öğrenmeyi kolaylaştırmak amacıyla fizik, kimya, biyoloji laboratuvarları bulunmaktadır.
Nurettin Topçu Anadolu Lisesi, yenilikçi yönetimi ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadrosu ile beraber lise 1. sınıftan lise son sınıfa kadar bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilere entelektüel, kültürel ve insani niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmalarını hedeflemektedir. Aynı zamanda Nurettin Topçu Anadolu Lisesi, Atatürk ilke ve devrimlerini ilke edinmiş, çağdaş, yenilikçi, üretken, fikri hür, vicdanı hür, kendini, toplumu ve doğayı seven, milli ve manevi değerlere saygılı, toplumsal sorunlara duyarlı, sorumluluk sahibi ve tüm bunlarla beraber yüksek karakterli bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
Nurettin Topçu Anadolu Lisesi, yabancı dil eğitimine de dünya standartlarında öğrenci yetiştirmek amacıyla büyük önem vermektedir. Bu amaçla 1. yabancı dil İngilizce olarak belirlenmiştir. En az iki dil yetkinliği kazandırmayı hedefleyen bu kurum, 2. dil seçeneği olarak öğrencilerine Almanca dersleri vermektedir.

Nurettin Topçu Anadolu Lisesi Ankara Sıkça Sorulan Sorular

  • Nurettin Topçu Anadolu Lisesi Ankara adresi nedir?
    EGE MAH. 758 CAD. NO:5, MAMAK / ANKARA
  • Nurettin Topçu Anadolu Lisesi Ankara telefon numarası nedir?
    03125124192
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Nurettin Topçu Anadolu Lisesi Ankara İletişim Bilgileri

Ege Mah. 758 Cad. No:5, Mamak / Ankara
0 312 512 41** Numarayı Göster
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum