fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Ankara Odtülüler Anadolu Lisesi

Özel Ankara Odtülüler Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/20:00
Yatılı Durumu: Yatısız
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Ankara Odtülüler Anadolu Lisesi Hakkında

Odtülüler Anadolu Lisesi & Kurs, Ankara’nın önde gelen eğitim kurumlarından biridir. Öğrencilerine bireysel koçluk sistemi sunan ve onları günlük takip sistemleri ile programlarını düzenleyen Odtülüler Anadolu Lisesi & Kurs, öğrencilerinin evde ders çalışma planını da düzenlemektedir. Sürekli değişen ve gelişen sınav sisteminde öğrencileri başarıya taşımaktadır. Odtülüler Dershanesi, dershanelerin kapatılmasının ardından Odtülüler Anadolu Lisesi & Kurs olarak hizmet vermeye başlamıştır. Ana şubesi Kızılay’da olan Odtülüler Anadolu Lisesi'dir. Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için yaz kampı uygulaması yapılmaktadır. Yaz kampı süreci, haftada 4 gün ve 9 saat süre ile başlamaktadır. 5 hafta boyunca toplamda 180 saatlik bir programdan bahsetmek mümkündür. Bu sayede, öğrencilerin ders çalışma alışkanlığı kazanmaları amaçlanmaktadır. Yaz kampı, 8 – 10 kişilik sınıflar ile gerçekleştirilmektedir. Sınıflar, seviye sınavının ardından oluşturulmaktadır. Bu sayede aynı seviyede öğrencilerin bir arada olması amaçlanmaktadır. Odtülüler Anadolu Lisesi & Kurs Bursluluk Sınavları Hakkında Odtülüler Anadolu Lisesi & Kurs, başarılı öğrencilerin uygun fiyata eğitim hizmeti alabilmesi için her yıl düzenli olarak bursluluk sınavı düzenlemektedir. Bursluluk sınavları, öğrencilerin okul bünyesinde belirli miktarlarda burs kazanabilmelerine yardımcı olmaktadır. 2021 yılı bursluluk sınavları 20 – 21 Nisan tarihlerinde gerçekleşecektir. Eryaman ve Kızılay şubelerinin ikisinde de sınav olacaktır. Eryaman özel okullar arasında bursluluk sınavı yapan ender okullar arasında olan Odtülüler Anadolu Lisesi & Kurs, başarılı öğrencilerin kazandırılmasını önemsemektedir. Maddi durumu uygun olmayan aileler için de iyi bir fırsat olacak olan bursluluk sınavı için, kurumun resmi internet sitesinden kayıt yaptırmak gereklidir. Kayıt yaptıran öğrenciler, sınavın başlama saatinden 15 dakika önce sınav yerlerinde olmalıdır. Odtülüler Anadolu Lisesi & Kurs Uygulamaları Odtülüler Anadolu Lisesi & Kurs, öğrencileri için pek çok farklı uygulama tasarlamıştır. Öğrenci koçluk sistemi, öğrenci takip sistemi, öğrenci etüt sistemi, öğrenci motivasyon sistemi, veli bilgilendirme sistemi ve çeşitli disiplin uygulamaları ile eğitim kalitesini yükseltmeyi amaçlamaktadır. Eryaman özel okullar arasında, bu kadar çeşitli sistem ile hizmet veren başka bir okul görmek oldukça zordur. Bu sebeple, Odtülüler Anadolu Lisesi & Kurs çok sayıda talep görmektedir.

Başarı Bursu

Başarı Dilimi Başarı Bursu
%0.01 - %1 %100
%1.01 - %2 %70
%2.01 - %3 %50
%3.01 - %4 %25

Özel Ankara Odtülüler Anadolu Lisesi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Okulda Hangi Bölümler Mevcut?

- Eşit Ağırlık

- Sayısal

● Mezun Olan Öğrencilerinizin Bir Üniversiteye Yerleşme Oranı Nedir?

- %85-%90

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- Hayır

Özel Ankara Odtülüler Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Ankara Odtülüler Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Ankara Odtülüler Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 20:00 şeklindedir.
  • Özel Ankara Odtülüler Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Ankara Odtülüler Anadolu Lisesi LGS bursu veriyor mu?
    Kurum LGS başarı bursu vermektedir.

Özel Ankara Odtülüler Anadolu Lisesi Yorumları (11)

  • Ba

    Araştırmalarıma göre Kızılayda gidilebilecek sağlam YKS hazırlık yapan tek Anadolu lisesi diyebilirim.

  • LGS sınav sonucumuza göre özel okul aramaya başladık. uzun arayışlar sonrasında Odtululer Anadolu Lisesinde karar verdik. iyikide bu kararı verdik.Okulun kurucularına, tüm branş öğretmenlerine ve özelikle rehber hocamıza çok tşk ediyorum. kızım onların sayesinde nasıl ders çalışması gerektiğini, hayatında her şeyi nasıl planlama yapması gerektiğini bu okul sayesinde öğrendi. o yüzden biz ebeveynleri olarak bize sadece onunla vakit geçirmek kaliyor.Her şey için çok tşk ediyoruz.

  • AK

    Mehmet abinin yemekleri muhteşem , odtülüler evimizz :))yemek çok lezzetli olunca dayanamayıp fazla kaçırınca yemeği kg alıyoruz :(

  • DB

    Öğretmenlerimiz çok enerjik ve tenefüs aralarında bile bizlerle çook ilgileniyorlar :)

  • sg

    Geçen sene mezun oldum kurumunuzdan. Disiplinli çalışmaya o kadar alışmışım ki bunun faydasını üniversitede de gördüm. Buraya kadar gelmem de emekleri olan hocalarıma çook teşekkür ederim. Onların desteği, hırslandırmalarıyla hiç bir zaman pes etmeden umutsuzsuzluğa yer yermeden çalışmamı sağladılar. Sınırsız etüt imkanlarıyla desteklemelerini de es geçemeyeceğim. Erken yat erken kalk sloganıyla bizimle beraber kalkan hocalarım sizleri unutmayacağım . iyi ki ODTÜLÜLER :)

  • ŞA

    Güçlü eğitim kadrosuyla çocuğumun dersine çok yardımcı olmuştur kurumunuz..Destekleriniz için bir kez daha teşekkürlerimi sunarım..

  • Bu okulda benim gördüğüm canla başla , çok ciddi bir emek ve özveriyle çalışan ; adalete ve etik duruşa çok önem veren , öğrencileri tek tek tek tanıyıp birebir ilgilenen , her zaman SAYGI ÇERÇEVESİNDE görüşmeye ve iletişime açık bir kurumdur...

  • AS

    Hangi yaşta olursa olsun çocuğunuzu gözünüz arkada kalmadan emanet edebileceğiniz güçlü, güvenilir ve saygıdeğer bir kurum .. Bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum Odtülüler Eğitim Kurumuna ..

  • SD

    Başta Odtülüler Eğitimi tercih ederken verilen eğitimin niteliği haricinde özel bir nedenimiz olmamıştı. Ancak zamanla öğrencilerle ilgilenip , hocaların adeta veli hassasiyetiyle çocuklarımızı takip ettiklerini, bu konuda sürekli bilgilendirildiğimi gördükçe eğitimin kalitesinin sadece öğretmenlerin yeteneğiyle ilgili olmadığını anlamış oldum.Çocuklarımızın eğitimi ve genel davranışları değerine en az veliler kadar değer gösteren başka bir kurum daha görmedimm!

  • BB

    Odtülüler Eğitim Kurumuna çocuğumu yazdırdığım için çok memmunum. Kadrosu güçlü ve güleryüzünü eksik etmeyen çalışanları ile sıcak bir yuva haline gelmiştir. Her şey için teşekkürlerimi sunarım..

  • Odtülüler lisesinden yeni ismi ortadoğu FEN lisesinden geçen sene mezun oldum. Öğretmenlerimi çok seviyorum. gerçekten SADECE ders anlatmıyorlar aynı zamanda bir derdimize çözüm buluyorlar nazımızla oynuyorlar.cok guzel bir dört sen geçirdim. hocalarıma teşekkür ediyorumSıkı bir disiplin var. belki olumsuz gibi ama bence bu da olumlu bir sey, bide ödev yapmadan okuldan cıkartmıyorlar tembel arkadaslara duyurulur

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Ankara Odtülüler Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Kızılay, Meşrutiyet Caddesi & Hatay Sokak No:22, 06420 Çankaya/Ankara
0 312 963 0926
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum