fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bağlıca Doğa Koleji Anadolu Lisesi

Özel Bağlıca Doğa Koleji Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Bağlıca Doğa Koleji Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Bağlıca Doğa Koleji Anadolu Lisesi, sahip olduğu fiziksel imkanlar ve yenilikçi eğitim anlayışıyla adından söz ettirmektedir. Kurumda ekoloji dersliği, satranç dersliği, dil dersliği, fen bilgisi laboratuvarı, teknoloji tasarım dersliği ve müzik dersliği bulunmaktadır. Bunların yanı sıra bilişim teknoloji ve yazılım dersliği, görsel sanatlar dersliği, kütüphane, konferans salonu ve yemekhane de yer almaktadır. Okulun kapalı spor salonu, futbol sahası ve havuzu da öğrencilerin fiziksel aktivitelerine ev sahipliği etmektedir. Kurumun geniş yelpazedeki fiziksel imkanları, öğrencilerin birçok sosyal faaliyet gerçekleştirmesine imkan tanımaktadır. Akıl ve zeka oyunları, robotik ve kodlama, satranç ve bilişim kulübü aktiviteleriyle öğrencilerin zihinsel olarak gelişmeleri sağlanmaktadır. Öğrenciler bu aktiviteler sırasında hem problem çözme yeteneklerini geliştirmekte hem de teknolojiyle iç içe olmaktadır. Lise döneminde kodlamayla tanışan öğrencilerin vizyonlarının gelişmesi amaçlanmaktadır. Özel Bağlıca Doğa Koleji Anadolu Lisesi, öğrencilerinin sportif faaliyetlere katılımını da oldukça önemsemektedir. Bu sebeple okulda basketbol, beden eğitimi, atletizm, voleybol, futbol ve masa tenisi aktiviteleri gerçekleştirilmektedir. Sportif faaliyetler sayesinde öğrencilerin fiziksel gelişimlerinin en üst seviyeye çıkması sağlanmaktadır. Kurum, öğrencilerinin sanatsal yönlerini açığa çıkarmak adına da çeşitli çalışmalar gerçekleştirmektedir. Görsel sanatlar, sinema, tiyatro ve gezi kulübü aktiviteleriyle öğrencilerin estetik bakış açısı ve entelektüel birikim kazanmaları amaçlanmaktadır.
Okul, öğrencilerinin üniversiteye giriş sınavlarındaki başarılarını en üst seviyeye çıkarmak için çeşitli faaliyetler yürütmektedir. Eğitimciler, sınava hazırlanan öğrencilere çok yönlü destek ve telafi çalışmaları gerçekleştirmektedir. Böylece öğrencilerin sınava konu eksiği olmadan hazırlanması ve başarı katsayılarının artması sağlanmaktadır. Özel Bağlıca Doğa Koleji Anadolu Lisesi'nin rehberlik servisi de bu süreçte kritik rol oynamaktadır. Öğrencilerin akademik ilerlemelerini kayıt altına alan ve seviyelerini belirleyen servis, ihtiyaç duyulan konuları belirlemektedir. Bu sayede eğitimcilerin gerçekleştirdiği telafi çalışmaları nokta atışı konularda olmaktadır.

Özel Bağlıca Doğa Koleji Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bağlıca Doğa Koleji Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bağlıca Doğa Koleji Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Bağlıca Mahallesi, Bağlıca Bulvarı, No:69, Etimesgut / Ankara
0 312 963 0842
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum