fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

Ankara Sincan Liseleri

Sincan lise taban puanlarına ulaşarak tercihinizi hemen yapın. Sincan lise fiyatlarına, fotoğraflarına, veli yorumlarına göz atarak aradığınız okulu kolayca bulun. Bölgenizdeki özel liselerin detaylı tüm bilgilerine Sincan özel liseleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
41 okul bulundu.
Özel Deva Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Sincan / Menderes Mah.
Özel Deva Koleji Anadolu Lisesi

Özel Deva Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:30
Özel Sincan Sınav Anadolu Lisesi Özel Okul
Sincan / Ahi Evran Mah.
Özel Sincan Sınav Anadolu Lisesi

Özel Sincan Sınav Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Sincan Birey Anadolu Lisesi Özel Okul
Sincan / Atatürk Mah.
Özel Sincan Birey Anadolu Lisesi

Özel Sincan Birey Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 19:00
Özel Sincan Final Akademi Anadolu Lisesi Özel Okul
Sincan / İstasyon Mah.
Özel Sincan Final Akademi Anadolu Lisesi

Özel Sincan Final Akademi Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 16:30
Özel Gazi Başkent Anadolu Lisesi Özel Okul
Sincan / Selçuklu Mah.
Özel Gazi Başkent Anadolu Lisesi

Özel Gazi Başkent Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Ankara Sanayi Odası Anadolu Teknik Lisesi Özel Okul
Sincan / Ahi Evranosb Mah.
Özel Ankara Sanayi Odası Anadolu Teknik Lisesi

Özel Ankara Sanayi Odası Anadolu Teknik Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 16:00
Özel Sincan Karacan Anadolu Lisesi Özel Okul
Sincan / Maraşal Çakmak Mah.
Özel Sincan Karacan Anadolu Lisesi

Özel Sincan Karacan Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Sincan Kent Eğitim Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Okul
Sincan / Malazgirt Mah.
Özel Sincan Kent Eğitim Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Özel Sincan Kent Eğitim Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Ankara Darüşşifa Sincan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Özel Okul
Sincan / Selçuklu Mah.
Özel Ankara Darüşşifa Sincan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

Özel Ankara Darüşşifa Sincan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Sincan Kavram Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Sincan / Plevne Mah.
Özel Sincan Kavram Koleji Anadolu Lisesi

Özel Sincan Kavram Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Başkent Bilim Anadolu Lisesi Özel Okul
Sincan / Selçuklu Mah.
Özel Başkent Bilim Anadolu Lisesi

Özel Başkent Bilim Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Sincan Anadolu İmam Hatip Lisesi Devlet Okulu
Sincan / Törekent Mah.
Sincan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Sincan Anadolu İmam Hatip Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:15 - 15:30
Başkent OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Sincan / Malıköy Mah.
Başkent OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Başkent OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Sincan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Sincan / Osmanlı Mah.
Sincan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Sincan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:30 - 18:50
Şehit Mehmet Ali Korkmaz Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Sincan / Cumhuriyet Mah.
Şehit Mehmet Ali Korkmaz Anadolu Lisesi

Şehit Mehmet Ali Korkmaz Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Fatih Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Ankara Devlet Okulu
Sincan / Yunus Emre Mah.
Fatih Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Ankara

Fatih Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Ankara aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 22:00
Dr. Yıldız Yalçınlar Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Sincan / Saraycık Mah.
Dr. Yıldız Yalçınlar Anadolu Lisesi

Dr. Yıldız Yalçınlar Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Sincan Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Sincan / Ahi Evran Mah.
Sincan Anadolu Lisesi

Sincan Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:30 - 18:20
Nefise Andiçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Sincan / Osmanlı Mah.
Nefise Andiçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nefise Andiçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 12:50
Ertuğrul Gazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Sincan / Saraycık Mah.
Ertuğrul Gazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ertuğrul Gazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:40 - 16:50
Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Sincan / Maraşal Çakmak Mah.
Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi

Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Yenikent İlksan Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Sincan / 29 Ekim Mah.
Yenikent İlksan Anadolu Lisesi

Yenikent İlksan Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:45 - 15:50
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Ankara Devlet Okulu
Sincan / Gazi Osmanpaşa Mah.
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Ankara

Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Ankara aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:45 - 16:15
Özcan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Sincan / Fatih Mah.
Özcan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Özcan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:20 - 19:15
Fatih Koleji Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Sincan / Akçaören Mah.
Fatih Koleji Anadolu Lisesi

Fatih Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:45 - 15:50

Ankara Sincan Liseleri

Listeleme sayfalarına bakarak Sincan liseleri arasında kriterlerinize uygun kurumları hemen belirleyebilir, zaman kaybetmeden okullar ile iletişime geçerek kayıt için bilgi alabilirsiniz. Bölgede bulunan tüm liselerin bir arada olduğu listeler sayesinde okulları tek tek gezmeden tüm detaylı bilgilerini görüntüleyebilir, merak ettiğiniz soruların cevaplarını okul profillerinde bulunan bilgiler sayesinde alabilirsiniz. Sincan’da bulunan eğitim kurumlarının fotoğrafları, bursluluk sınavları, puan bilgileri, eğitim felsefeleri, yabancı dil eğitimleri, okul faaliyetleri, öğrenciler için sağladıkları fiziksel imkanlar, rehberlik hizmetleri ve sınıflarda yer alan öğrenci mevcuduna kadar birçok bilgiye kolayca ulaşarak zaman kaybetmeden sizin ve çocuğunuzun geleceği için ideal okulu keşfedebilirsiniz. Tüm bu bilgiler ışığında birçok okulu karşılaştırabilir eksi ve artılarını değerlendirerek size uygun olduğunu düşündüklerinizden randevu alabilirsiniz.


Sincan'daki liselerin haritadaki konumlarını öğrenerek size yakın okulları bulabilir, çocuğunuzun servis kullanmadan kolay bir şekilde okula ulaşmasını sağlayabilecek nitelikteki liseleri tercih edebilirsiniz. Bu liseler ile randevu talep ederek kayıt görüşmesi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer daha uzakta kalan bir liseyi düşünüyorsanız, liselerin profillerine bakarak sundukları servis hizmetleri hakkında detaylara erişebilirsiniz. Ayrıca, okulların sunduğu sağlık, güvenlik, rehberlik ve beslenme hizmetleri hakkında da bilgiler de profillerinde yer almaktadır. Bu hizmetler hakkında bilgilenerek çocuğunuza sağlanmasını istediğiniz her şeyi sağlayacak liseleri kolayca keşfedebilirsiniz.


Liseye geçiş sınavlarını atlatan öğrenciler liselerin taban puanlarını ve yüzdelik dilimlerini araştırarak lise tercihlerini planlamaktadır. Sınav sonuçları açıklandığında da öğrenciler ve aileleri bu puanlara göre lise tercih listelerini oluşturmaktalardır. Sincan lise taban puanları ve yüzdelik dilimleri her sene güncellenmektedir ve öğrencilerin en güncel rakamlardan yararlanması çok önemlidir. Bu süreçte bilgi sahibi olabilmek için okulları tek tek gezmek zorunda kalabilen öğrenciler zaman kaybetmektedir. Sizler bu sorunu yaşamak istemiyorsanız bu bilgilere ulaşmak için hemen listeleme sayfalarını inceleyebilirsiniz. Burada bulunan güncel bilgiler sayesinde tercih listenizi hızlıca oluşturabilir, kontenjanlar dolmadan kaydınızı yapabilirsiniz.


Lise dönemi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen 4+4+4 sisteminin son safhasını kapsamaktadır. Bu dönemde öğrenciler bir takım yeni zorluklarla karşılaşmaktadır. Liseye başlayan öğrenciler daha zorlayıcı, daha branşlaşmış derslere katılmakta, çeşitli ulusal ve uluslararası projelere veya programlara dahil olmakta, kariyer planlaması yapmaya başlamakta ve üniversiteye geçiş sınavlarına hazırlanmaktadır. Öğrencilerin bu sınavlarda yüksek başarı elde etmesi onların hedefledikleri üniversitelerde, kendilerine en uygun bölümde okumalarını; üstün nitelikli üniversite eğitimi almalarını ve dolayısılya profesyonel hayatlarında başarılı olmalarını sağlamaktadır. Üniversitenin kapılarını açmanıza yardımcı olan lise eğitimini kaliteli ve alanında uzman öğretmenlerle sürdürmeniz MEB'in sınavlarında daha başarılı olmanıza olanak sağlayacaktır. Sincan’da bu bağlamda birçok köklü kolej bulunmakta ve verdikleri yabancı dil dersleri ile birer dünya vatandaşı yetiştirmeyi amaçlamaktalardır. Liselerin sağlayacağı sınav başarısı hakkında iyi bir fikir oluşturmak için taban puanlarına, üniversiteye geçiş oranlarına, mezunlarının başarısına ve sundukları sınav hazırlık programlarına dikkat edilmelidir. Sizler de listeleme sayfaları ve okul profilleri üzerinden bu bilgilere kolaylıkla ulaşıp çocuğunuzun geleceğini en iyi şekilde şekillendirecek liseyi bulabilirsiniz.


Bir okulun kalitesi hakkında bir fikir oluştururken o okulu daha önce deneyimlemiş olan velilerin tecrübelerinden yararlanmak çok önemlidir. Bu listedeki okulların profillerinde birçok Sincan Liseleri yorumları bulunmaktadır. Veli yorumları daha önce okulları tecrübe etmiş ve okulların hangi noktalarda fark yarattığını hangi noktalarda kendilerini geliştirmeleri gerektiğini anlamanıza yardımcı olmaktadır. Sincan liselerinin veli yorumlarına lise sayfalarından okuyabilir, sizlere rehberlik edebilecek bu görüşler sayesinde çocuğunuz için en doğru okulu bulabilirsiniz.


Bir gencin geleceğinin şekillendiği lise döneminde onun çeşitli seçeneklere erişimi olması çok önemlidir. Bu bağlamda ülkemizde liseye geçiş sınavlarını bitiren öğrenciler birçok farklı lise türü arasından seçim yapabilmektedir. Öğrencilerin kendi hedefleri ve ilgileri doğrultusunda bir lise türünü tercih etmesi çok önemlidir. Her lise türünün müfredatı, yönetimi, fiziki yapısı ve hedefleri farklıdır. Listeleme sayfaları üzerinden lise türüne göre aratma yaparak hedeflerinizin doğrultusunda eğitim sağlayacak bir okulu kolayca seçebilirsiniz. Sincan’da bulunan lise türleri Anadolu liseleri, fen liseleri, fen ve teknoloji liseleri, mesleki ve teknik Anadolu liseleri, Anadolu sağlık meslek liseleri, sosyal bilimler liseleri, güzel sanatlar liseleri, spor liseleri, Anadolu imam hatip liseleri, akşam liseleri ve çok programlı liseler olarak sıralanmaktadır. Farklı hedefler doğrultusunda eğitim veren bu lise türleri hakkında merak ettiğiniz soruların cevaplarını okul profillerinden öğrenebilirsiniz.


Sincan Anadolu Liseleri verdikleri nitelikli akademik eğitim sayesinde hem öğrencilerin hem de ailelerin sıklıkla tercih ettiği eğitim kurumlarıdır. Bu liselerde öğrenciler önce genel akademik eğitim alıp, ardından sözel, sayısal, eşit ağırlık veya dil bölümlerini seçerek kendi ilgileri ve hedefleri doğrultusunda eğitim almaktadır. Sincan Fen Liseleri ise akademik kariyer hedefiyle yola çıkmış olan ya da mühendis olmayı hedefleyen öğrenciler için en değerli seçeneklerden biridir. İki tür lise de Türkiye'nin önde gelen üniversitelerine öğrenci yerleştirmektedir.


Bölgede bulunan Sincan Meslek Liseleri de farklı özelliklere sahip yapılarıyla bir an önce meslek sahibi olmak isteyen öğrencilerin tercih ettiği eğitim kurumlarıdır. Bu liselerde okuyan öğrenciler edindikleri kazanımlar sayesinde mezun olduktan hemen sonra iş hayatlarına atılabilmektedir. İsteyen öğrenciler de ilgilendikleri sektör hakkında eğitim veren üniversite bölümlerinde eğitimlerine devam edebilmektelerdir. Özellikle sağlık sektöründe çalışmak isteyen öğrenciler için de Sincan Sağlık Meslek Liseleri iyi bir seçenektir.


Bazı lise türleri öğrencilerin kültürel, sanatsal, sportif veya ruhsal gelişimini sağlamayı hedeflemektedir. Sincan Sosyal Bilimler Liseleri sözel konuları derinlemesine işleyerek kültürel gelişimi, Sincan Güzel Sanatlar Liseleri çeşitli sanat alanlarında eğitim vererek sanatsal gelişimi, Sincan Spor Liseleri spor dallarında eğitim sağlayarak sportif gelişimi, Sincan İmam Hatip Liseleri ise akademik ve dini eğitimi beraber vererek ruhsal gelişimi desteklemektedir. Bu liselerden geleceğin düşünürleri, sanatçıları, milli sporcuları ve din insanları mezun olmaktadır.


Gün içinde çalışan veya başka sebepten dolayı meşgul olan ve bu nedenle eğitimlerini normal liselerde devam ettiremeyen öğrenciler için Sincan Akşam Liseleri çok kıymetli bir seçenek sunmaktadır. Bu liseler akşam saatlerinde eğitim vererek öğrencilerine çalışırken öğrenimlerine devam etme fırsatı tanımaktadır. Sincan Çok Programlı Anadolu Liseleri ise diğer tüm lise türlerinde bulunan eğitimleri bir araya getiren okullardır. Bu tür okullarda hem akademik hem mesleki eğitim sağlanmakta, her tür öğrenciye ve hedeflerine hitap edilmektedir.


İlçede her geçen gün nüfus artışı yaşandığından okul sayısı da artmakta bu durumda ebeveynlerin okul seçimi noktasında işini kolaylaştırmaktadır. Sincan lise fiyatları ise verilen eğitimin kalitesine bağlı olarak farklılık göstermekte, her bütçeye uygun okul bulmak mümkün olmaktadır. Bu sayfa üzerinde lise eğitim ücretlerini öğrenerek ekonomik açıdan sizi zorlamayacak okulları tercih edebilirsiniz. Birçok Sincan liseleri indirimler sunmaktadır. Sincan liseleri erken kayıt dönemlerinde çeşitli indirim fırsatları sağlamaktadır. Bazı Sincan kolejleri bursluluk sınavları düzenlemekte ve başarılı öğrencilere burs imkanı sağlayarak onları bünyelerine katmaktadır. Siz de Sincan'daki kolejlerin bursluluk sınav tarihlerini görüntüleyerek Okul.com.tr üzerinden bu sınavlara başvuru yapabilirsiniz.


Sincan özel liselerini detaylı bir şekilde incelemek için vaktiniz yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından okul önerisinde bulunmalarını isteyebilirsiniz.

Sincan Liseleri - Sıkça Sorulan Sorular

Sincan Liseleri Taban Puanları

Okul Adı Okul Türü Yabancı Dili Taban Puanı Tavan Puanı En Düşük Yüzdelik En Yüksek Yüzdelik
Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi Fen Lisesi İngilizce 446.68 484.9 3.19 0.25
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 421.13 450 6.52 2.82
Fatih Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 401.09 421.1 9.74 6.52
Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum