fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Görkem Fen Lisesi

Özel Görkem Fen Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:15
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Görkem Fen Lisesi Hakkında

Özel Görkem Fen Lisesi, anadolu lisesinden farklı olarak matematik ve fen bilimleri ağırlıklı olarak eğitim vermektedir. Öğrencilerin bilimsel alanlarda gelişimini destekleyici eğitim içerikleri oluşturmaktadır. Onların gelişimini her açıdan desteklemek adına çeşitli eğitim modelleri oluşturmaktadır. Branşlarında donanımlı öğretmenler eşliğinde kaliteli bir eğitim sürdürmektedir. Donanımlı bireyleri hayata hazırlama konusunda etkili eğitim faaliyetleri düzenlemektedir. Öğrencilere akademik ağırlıklı eğitim hizmeti sunsa da sosyal ve kültürel yetkinlikler de kazandırmaktadır. Görkem Fen Lisesi, teknolojik alt yapısı ile çağa uygun bir öğrenim süreci sunmaktadır. Çağın gerekliliklerine uygun olarak hazırlanmış eğitim ortamlarında ayrıcalıklı bir süreç hazırlamaktadır. Çağın ihtiyaçlarından birisi niteliğinde olan yabancı dil konusunda aktif eğitim modelleri kullanmaktadır. Öğrencilerin öncelikle Türkçe'yi etkin ve doğru bir biçimde kullanması sağlanmaktadır. Yabancı dil eğitimi konusunda öğrencilere Almanca ve İngilizce dil eğitimi vermektedir. İngilizce dil eğitimini anadil seviyesine getirmek amacıyla çeşitli etkinlik ve faaliyet sürdürmektedir. Çok yönlü bireyler yetiştirmek adına kapsamlı çalışmalar oluşturmaktadır.
Özel Görkem Fen Lisesi'nde üniversite sınavlarına hazırlık çalışmaları yapılmaktadır. Okul bünyesinde yer alan psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti beraberinde öğrenciler yakından takip edilmektedir. Hedef belirlemelerinde aktif rol oynayan rehberlik hizmeti, onların başarılı, ilgili ve yetenekli olduğu alanlara yönlendirmelerde bulunmaktadır. Etkili seminerler ve kulüp dersleri sunarak öğrencilerin meslekler ve mesleki yeterlilikler hakkında bilgi sahibi olmasını amaçlamaktadır. Öğrencilerin bireysel farklılıklarının bilincinde olarak yönlendirmelerinde rehberlik hizmeti aktif rol oynamaktadır. Sınav sürecindeki öğrencilerin hedeflerine emin adımlarla yürümesi okul içerisinde sürdürülen eğitimle gerçekleşmektedir. Sınav başarısını sağlamak adına çeşitli programlar uygulanmaktadır. Uygulanan eğitim modelleri ile birlikte öğrenciler eksiklerini görmektedir. Eksikleri bulunan öğrencilere kurs ve etüt programları hazırlanarak eksiksiz bir biçimde hedefine yürümesi sağlanmaktadır. Küresel ortamlarda başarılı olabilecek bireyleri hayata hazırlama konusunda Görkem Fen Lisesi aktif rol oynamaktadır.

Özel Görkem Fen Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Görkem Fen Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Görkem Fen Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:15 şeklindedir.
  • Özel Görkem Fen Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Görkem Fen Lisesi İletişim Bilgileri

İstasyon Mah. Şehit Hikmet Özer Cad. No:89, Etimesgut / Ankara
0 312 963 1021
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum