fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kocatepe Koleji Anadolu Lisesi

Özel Kocatepe Koleji Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:00

Özel Kocatepe Koleji Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Kocatepe Koleji Anadolu Lisesi, Ankara'nın Polatlı ilçesinde bulunmaktadır. Kurumun eğitim anlayışı tamamen ezberden uzak bir sistemle ilerlemektedir. Öğrencilerine tam öğrenme sağlamak amacıyla verdikleri bilginin gerçek hayattaki karşılığını bularak uygulamalı dersler vermektedir. Bu kurum, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerine tam destek olarak başarıyı yakalamaktadır. Öğrencilerine bireysel olarak düzenli çalışma programları çıkararak, öğrencinin süreklilik göstermesini sağlamaktadır. Tarama testleri yapılarak öğrencinin anlamadığı konular analiz edilmektedir. Daha sonra bu konular için ek dersler oluşturularak veya etüt saatlerinde öğrenciye tekrar anlatılmaktadır. En son süreçte tekrar sınav yapılarak öğrencinin bilgisi pekiştirilmektedir. Bu şekilde öğrenme süreci ilerleten bu kurum, mezun ettiği öğrencilerini Türkiye'nin en iyi üniversitelerine yerleştirmektedir.
Özel Kocatepe Koleji Anadolu Lisesi, bünyesinde bulundurduğu psikolojik danışman ve rehber öğretmenlerle öğrencilerin tüm sorunlarına cevap getirmeye çalışmaktadır. Sınava hazırlanan öğrencilerin dikkat dağınıklığı, sınav heyecanı veya gelecek kaygısı gibi sorunlarıyla ilgilenmektedir. Aynı zamanda öğrencinin ilgi ve yeteneklerine göre kariyer planlaması yapılmaktadır. Öğrencilere üniversitelere gezileri yapılmakta ve öğrencinin hedef belirlemesi teşvik edilmektedir.
Özel Kocatepe Koleji Anadolu Lisesi, akademik eğitiminin yanında öğrencilerine sosyal ve kültürel kazanımlar da sağlamaktadır. Okulun fiziksel imkanlarından yararlanılarak edilen bu kazanımlarla öğrenciler en az bir hobi edinmeye teşvik edilmektedir. Okulda öğrenciler sportif faaliyetlerde bulunurken, kültürel etkinliklere de katılım sağlayabilmektedir.
Özel Kocatepe Koleji Anadolu Lisesi'nde aile eğitim programları yer almaktadır. Ergenlik döneminde olan lise öğrencilerinin davranışsal değişiklerine cevap verebilmek amacıyla aileler için seminer ve konferanslar düzenlenmektedir. Öğrencilerin akademik ve sosyal başarıları ailelerle paylaşılmakta ve aile farkındalığı yaratılmaktadır.
Özel Kocatepe Koleji Anadolu Lisesi, büyük bir yemek salonuna sahiptir. Öğrencilerin beslenme ihtiyacı karşılanırken sağlıklı ve doğru beslenmeyi öğrenmeleri de önemsenmektedir.

Özel Kocatepe Koleji Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kocatepe Koleji Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Kocatepe Koleji Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel Kocatepe Koleji Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kocatepe Koleji Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Şehi̇tli̇k Mah. Yildiztepe Cad. No:18, Polatli / Ankara
0 312 963 1058
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum