fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Pursaklar Sınav Koleji Anadolu Lisesi

Özel Pursaklar Sınav Koleji Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/16:30
Yatılı Durumu: Yatısız
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Pursaklar Sınav Koleji Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Pursaklar Sınav Koleji Anadolu Lisesi, Ankara’da nitelikli eğitim ve öğretim hizmetleri sunmaktadır. Eğitim programı, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak tasarlanmış olup, akademik başarıyı hedeflemektedir. Bunun yanı sıra, öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerine de önem verilmektedir. Kurumda; fen, sosyal ve dil alanlarında ağırlıklı derslerin yanı sıra, seçmeli dersler de sunulmaktadır. Dil ve edebiyat, matematik, fen ve teknoloji, sosyal bilimler, görsel sanatlar, müzik bu seçmeli dersler arasında yer almaktadır. Kurum, eğitim-öğretim faaliyetlerinde modern teknolojiye önem vermektedir. Okulda akıllı tahta, projeksiyon cihazı ve bilgisayar laboratuvarı gibi teknolojik donanımlar mevcuttur. Bu materyaller sayesinde, öğrencilerin teknoloji kullanımı becerileri geliştirilmekte ve dersler daha interaktif hale getirilmektedir. Özel Pursaklar Sınav Koleji Anadolu Lisesi, öğrencilerin akademik başarılarına katkıda bulunmak amacıyla öğrenci takip sistemi ve rehberlik hizmetleri sunmaktadır. Bu hizmetler sayesinde; öğrencilerin eğitim ve öğretim süreçleri yakından takip edilmekte, bireysel ihtiyaçlarına yönelik destek sağlanmaktadır. Özel Pursaklar Sınav Koleji Anadolu Lisesi, “AfterSchool” programı dahilinde çeşitli sportif, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemektedir. Bu etkinlikler sayesinde; öğrencilerin sosyal ve kişisel gelişimleri desteklenmekte, ilgi alanlarına yönelik faaliyetlere katılımı desteklenme, yeni hobiler edinmesi sağlanmaktadır. Özel Pursaklar Sınav Koleji Anadolu Lisesi, üniversite sınavlarına hazırlık kapsamında öğrencilere sıkı ders çalışma programı sunmaktadır. Öğrenciler düzenli olarak deneme sınavlarına girmekte, soru çözüm saatlerine ve etütlere katılmaktadır.

Özel Pursaklar Sınav Koleji Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Pursaklar Sınav Koleji Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Pursaklar Sınav Koleji Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 16:30 şeklindedir.
  • Özel Pursaklar Sınav Koleji Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.

Özel Pursaklar Sınav Koleji Anadolu Lisesi Yorumları (1)

  • MS

    polis memuruyum... Bu okula o kadar çok şey borçluyum ki... Kızım bu okulda öğrenci yazdırdığım dönemlerde hem maddi hemde manevi sıkıntılar çektim hastalıklar peşimizi bırakmadı... Bu eğitim sürecinde hiç ama hiç bizi yalnız bırakmadılar Kızım çok duygusaldır ama okulunuzun idari personeli idare yöneticileri ve ve çok kıymetli öğretmenleri olarak kızımı en iyi şekilde yönettiler... Okulun eğitimden kaynaklanmadığını öğrettiler... Sanki anne baba abi kardeş gibi davrandılar. Bu yüzden sizlere çok minnettarım... Bu yorumu okuyan veliler gönül rahatlığı ile bu okulu tercih edebilirsiniz... Nedenmi... Disiplinli Güvenilir ve samimi bir ortam var Gün içerisinde olan olayları anında bilgi veriyorlar... Anlatacak o kadar şey varki Herşey için çok ama çok teşekkür ederim..

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Pursaklar Sınav Koleji Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Fatih Mah. Abacı Sok. No:2, Pursaklar/Ankara
0 312 963 0774
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum