fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Etimesgut Safa Fen Lisesi

Özel Etimesgut Safa Fen Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:45/16:30

Özel Etimesgut Safa Fen Lisesi Hakkında

Özel Etimesgut Safa Fen Lisesi, 21. yüzyıl teknolojisini kullanarak değişen ve gelişen dünya getirilerini yakından takip etmektedir. Öğrencilerine yenilikçi ve modern bir eğitim ortamı oluşturmaktadır. Ankara'da bulunan özel fen lisesi öğrencilerinin donanımlı bireyler olarak hayata hazırlanabilmesi adına faaliyetlerini renklendirmektedir. Öğrenci gelişimini her açıdan desteklediği eğitim modeli ile birlikte kapsamlı bir çalışma düzenleyen Safa Fen Lisesi, başarının altına imzasını atmaktadır. Öğrencilerin hedef belirlemelerinde aktif rol oynayarak onların sağlıklı adımlarla ilerlemesini desteklemektedir. Milli Eğitim Bakanlığı eğitim müfredatının hazırladığı eğitim hedeflerine uygun olarak donatılmış eğitim sistemleri ile öğrencilerin her açıdan gelişimini desteklemektedir. Akademik eğitim programları içerisinde üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere etkili çalışmalarla desteklemektedir. Çağın gerekliliklerine uygun olarak hazırladığı eğitim programları ile öğrencilerin ihtiyaçlarına karşılık verebilmektedir. Öğrencilere teoride sunulan bilgilerin kalıcılığını aktarmak amacıyla pratiğe dökmelerini sağlamaktadır. Bilişim teknolojisi ve laboratuvar imkanlarıyla öğrencilerin eğitimi tecrübe edinmelerini amaçlamaktadır.
Özel Etimesgut Safa Fen Lisesi dünya vatandaşları yetiştirmek adına hazırladığı eğitim programlarını öğrencilerle buluşturmaktadır. Alanlarında donanımlı ve güçlü akademisyen kadrosuyla tam zamanlı öğrenim süreci yaşatmaktadır. Çağın gerekliliklerinden birisi niteliğinde olan yabancı dil eğitimi konusunda Safa Fen Lisesi çalışmalarını devam ettirmektedir. Safa Okulları'nda verilen dil eğitimi İngilizce ve Arapça şeklindedir. Öğrencilerin temelden itibaren dilbilgisel alanda gelişimini destekleyerek küresel ortamlarda kendilerini ifade edebilmelerini sağlamaktadır. İşitsel ve görsel öğelerle desteklenen yabancı dil derslerinde öğrenciler bilgi edinimini kolayca kavramaktadır.
Özel Etimesgut Safa Fen Lisesi'nde robotik eğitim verilmektedir. Öğrencilerin gelişimlerini her alanda desteklemekte olan kurum bilimin ışığında hareket etmektedir. Robotik ve kodlama eğitimleri ile birlikte geleceğin mühendislerini hayata hazırlamaktadır. Robotik eğitimle birlikte öğrenciler robot tasarlamaktan algoritma hazırlamaya kadar pek çok konuda bilgi sahibi olmaktadır. Kurum başarılı ve donanımlı bireyler yetiştirmek adına faaliyetlerini sürdürmektedir.

Özel Etimesgut Safa Fen Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Etimesgut Safa Fen Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Etimesgut Safa Fen Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:45 - 16:30 şeklindedir.
  • Özel Etimesgut Safa Fen Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Fransızca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Etimesgut Safa Fen Lisesi İletişim Bilgileri

Piyade Mah. 1855 Cad. No: 6 Etimesgut / Ankara
0 312 963 0997
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum