fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Zehra Okulları Fen Lisesi

Özel Zehra Okulları Fen Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/16:00
Yatılı Durumu: Yatısız
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Zehra Okulları Fen Lisesi Hakkında

Özel Zehra Okulları Fen Lisesi, Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde eğitim vermekte olan özel bir eğitim kurumudur. Zehra Okulları bünyesinde anadolu ve fen olmak üzere iki ayrı lise türü bulunmaktadır. Fen lisesi kademesinde öğrencilere yoğunluklu olarak sayısal derslerin eğitimi verilmektedir. Öğrencilerin lise yıllarını tam donanımlı biçimde bitirmesi adına kurum bütün imkanlarını öğrencilerin hizmetine sunmuş durumdadır.
Özel Zehra Okulları Fen Lisesi birçok fiziksel imkanı öğrencilerine sunmaktadır. Geniş ve ferah sınıflarda akıllı tahta donanımı bulunmaktadır. Kurumun eğitmenleri öğrencilere ihtiyaç duydukları akademik donanımı katabilecek niteliktedir. Alanında uzman, gerekli eğitimlerini tamamlamış, öğrencilerle iletişim becerileri güçlü eğitmenler kurumun akademik kadrosunu oluşturmaktadır.
Özel Zehra Okulları Fen Lisesi modern ve oldukça donanımlı bir kampüse sahiptir. Kampüs 14383 metrekarelik kapalı alan kullanımına sahiptir. Bu alanlarda öğrenciler fiziksel, sosyal ve kişisel gelişimlerini destekleyecek aktiviteler gerçekleştirme imkanı bulmaktadır. Kurumun sahip olduğu imkanlardan bazıları kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu, görsel sanatlar odası, müzik odası, fen laboratuvarları, bilgisayar laboratuvarları şeklindedir.
Özel Zehra Okulları Fen Lisesi öğrencileri gördükleri nitelikli eğitim sayesinde yalnızca kurum içerisinde değil, çeşitli yarışmalarda da ülkemizi ve kurumu temsil etmektedir. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda öğrenciler birçok başarı elde etmektedir. Üniversiteye giriş sınavlarında da öğrenciler her sene üstün başarı göstermekte, birçok öğrenci Türkiye geneli derecelere girerek ülkenin en iyi üniversitelerinde eğitim görse imkanı bulmaktadır.

Özel Zehra Okulları Fen Lisesi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Çoklu Zeka Modeli

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 35 dakika

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Okulda Hangi Bölümler Mevcut?

- Sayısal

● Mezun Olan Öğrencilerinizin Bir Üniversiteye Yerleşme Oranı Nedir?

- %95-%100

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Spor Bursu

- Akademik Başarı Bursu

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- Evet

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

Özel Zehra Okulları Fen Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Zehra Okulları Fen Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Zehra Okulları Fen Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel Zehra Okulları Fen Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Arapça dil eğitimi verilmektedir.

Özel Zehra Okulları Fen Lisesi Yorumları (12)

  • KA

    Dört çocuğumda eğitim gördü, başka okullarda zor bulunacak bir gayret ve fedakarlıkla çocuklarımızı yetiştirmeye çalıştıkları için teşekkürler.

  • CA

    Eğitim kadrosunun çok iyi olması ve öğrencilerin saygı çerçevesinden dışarı çıkmaması dolayısıyla harika bir kurum olma özelliğini taşımaktadır.

  • gd

    Okul öğrencilere rahat ve gelişime açık bir ortam sunuyor.bu yönüyle başarılı buluyorum

  • 2 çocuğum Zehra Okulunda okuyor. Bir kere fiziki yapısı Ankara'nın en iyilerinden biri. Bir çok üniversiteden daha iyi. Eğitimi, sosyal etkinlikleri, manevi değerlere sahipliği , kadronun özverisi, ilgi ve alakaları üst seviyede. Kendisini eğitime adamış bir okul. Ankara için fırsat bir okul. Özellikle sınav gruplarına gösterdikleri performans takdire şayan. Tebrikler.

  • Ha

    gerçekten çok güzel programlar var çok kaliteli öğretim var öğretmenler harika her temiz düzenli öğrencilerin üzerine itanali bir şekilde özen gösteriliyor bunları gururla söylüyorum çünkü hak ediyorlar gidip gördük tek kelimeyle harika bir okulharika her şey

  • MK

    Herkes çocuğunu en iyi imkanlara sahip olmasını ister artık bir çok yerde bu imkanlar var.Önemli olan öğretmenin sahip olduğu donanımdır.Öğretmenin iyi ve ilgili olması gerekir ve bence buna da sahipler.

  • İmkanları ve materyal alt yapısı çok iyi. Öğretmenler ve yönetim çok ilgililer. Çok memnunuz. Tercih edilebilecek en iyi okul diye bilirim.

  • Ta

    Samimi bir aile ortamiDaha geniş kitlelere ulaşmak için yeni argümanlar geliştirmeli kaliteli bir eğitim kurumu ama lakin duyan bilen az

  • ET

    Modern olarak yapılaşmanın yanında eğitim konusunda da moderniteyi yakalamış bir okul. Sadece ilim konusunda değil ayrıca ahlak konusunda verdikleri eğitimler ve yaptıkları faaliyetlerle pek çok okula örnek olmuştur. Daha önce empati ile ilgili yaptıkları çalışma çok takdir görmüş ve kamuoyunda kendine yer bulmuştur.

  • NB

    Evrenselliği çok iyi yakalamışlar. Zehra Okullarında öğrenciler arasında herhangi bir sıfattan dolayı ötekileşme yok. Marka takıntısı, inanç, renk, maddi seviye farkı vb. Toplumun değerlerine saygılı nesiller yetiştiriyorlar. Oraya devam eden çocukları duruşlarıyla fark edersiniz. Manevi eğitimleri çok iyi. İki çocuğum bu okuldan mezun oldu. Kim ne derse desin ben yaşadıklarıma ve gözlerimle gördüklerime inanırım. Bu memleketin eğitimde Zehra okulları gibi okullara ihtiyacı var.Okul daha çok kişiye ulaşabilmeli, imkankar, kapasite çok iyi.

  • AS

    Her anlamda donanımlı bir okul. Hedefleri olan, kaliteli eğitim veren bir okul.Daha çok yabancı dil eğitimi olabilirdi.

  • KD

    Çocuğumu kaydetmek için gezdiğim özel okullar arasında en donanımlı ve en güzel okul. Umarım eğitim kaliteside fiziksel imkanları kadar güzeldir.Sahip olduğu imkanlara bakılırsa daha fazla kitleye ulaşılabilir. Her öğrencinin hakkıdır böyle bir okulda okumak.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Zehra Okulları Fen Lisesi İletişim Bilgileri

Kardelen Mah. Başkent Blv. No:256 Yenimahalle / Ankara
0 312 963 0709
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum