fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bursa Akşam Lisesi

Özel Bursa Akşam Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20

Özel Bursa Akşam Lisesi Hakkında

Bursa Akşam Lisesi adını alan kurumumuzda eğitim öğretim faaliyetlerini Özel Bursa Meltem Koleji bünyesinde aralıksız devam etmektedir. Eğitim öğretimin ülkemizin ve gençlerimizin geleceği için ne kadar önemli olduğunun farkında olan kurumumuz özellikle eğitimlerini yarıda bırakmak zorunda kalan gençlerimize ve ilerlemiş yaşta olmasına rağmen okumak isteyen herkese kapılarını açmıştır. Akşam Liselerinin gelecekte kazanacağı önemi önceden gören kurumumuz 2009-2010 eğitim öğretim yılında Özel Bursa Akşam Lisesini faaliyete geçirmiştir. Akşam Liselerinin statülerinin elinden alınmasına rağmen mevcut öğrencilerine verdiği sözü tutan kurumumuz onların geleceği için çalışmalarını sürdürmüş, birçok öğrencimizin üniversiteye yerleşmesini sağlamıştır. M.E.B bünyesinde yapılan sınavlarda öğrencilerimizin %100 başarı göstermesi yaptığımız işi ciddiye aldığımızı ve gençlerimize faydalı olduğumuzu göstermiş ve bunun sevincini her daim yaşamaktayız. Okulumuzun amacı kaliteli bir eğitim ve öğretimin yanında, mezunlarına Üniversiteye giriş, daha iyi iş bulma, iş ve sosyal çevre statüsü, memurlara derece imkanı ve bunun gibi fırsatlar sağlamaktır. Hedefimiz iyi bir eğitim-öğretim vererek Ortaöğretim Mezunu olmanıza yardımcı olmak veya üniversite sınavlarında başarı göstererek Yüksek Öğrenim hayallerinizi gerçekleştirmektir. Bu amaç doğrultusunda yalnız başarısını kanıtlamış öğrencilere yoğunlaşmak değil, tüm öğrencilerin başarı oranını yükseltme gayreti içinde kaliteli eğitim ve öğretim vermekteyiz. Okulumuzdan mezun olanlara M.E.B. onaylı Genel Lise Diploması verilmektedir. Okulda bulunan konferans salonu sayesinde öğrencilere yönelik bilgilendirici konferanslar düzenlenmektedir. Kariyer planlaması ve akademik ilerleme konusunda teşvik edilen öğrencilerin başarıları artmaktadır. Okulun psikolojik danışmanlık ve rehberlik servisi de her anlamda öğrencilerin yanında olmaktadır. Öğrenciler bu servisten destek alarak kendilerine hedef belirleyebilmekte ve çalışma planı hazırlayabilmektedir. Özel Bursa Akşam Lisesi'nin psikolojik danışmanlık ve rehberlik servisi ayrıca öğrencilerin yaşayabileceği psikolojik sorunlara karşı da önlem almakta ve ihtiyaç anlarında gerekli müdahaleleri yapmaktadır. Okul, öğrencilerinin uygulamalı bir eğitim alarak donanımlı bireyler haline gelmelerini amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda okulda bulunan bilgisayar laboratuvarı etkin olarak kullanılmaktadır. Bu sayede hem eğitimcilerin işledikleri dersleri uygulamalı hale getirmesi hem de öğrencilerin derse olan ilgisinin artması sağlanmaktadır. Özel Bursa Akşam Lisesi'nin kantini öğrencilerin yemek ihtiyacını karşılamaktadır. Kurumun kütüphanesi ise öğrencilere çalışma ve ihtiyaç duydukları kaynaklara ulaşma fırsatı sunmaktadır. Okulumuzda gecenin karanlığından gündüzün aydınlığına anlayışı ile yüksek öğretime öğrenci kazandırmada Türkiye’deki en iyi akşam liselerinin arasında yer almaktadır.

Özel Bursa Akşam Lisesi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Okulda Hangi Bölümler Mevcut?

- Eşit Ağırlık

- Sözel

- Sayısal

- Dil

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- Evet

● Mezun Olan Öğrencilerinizin Bir Üniversiteye Yerleşme Oranı Nedir?

- %70-%80

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Bursa Akşam Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bursa Akşam Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Bursa Akşam Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.

Özel Bursa Akşam Lisesi Yorumları (2)

  • TB

    Bir Bursa Akşam Lisesi mezunu olarak söylüyorum, kaliteli bir eğitim için tercih etmelisiniz. Bir müdürü var ki baba gibi ve çok destekçi, öğretmenleriyle, eğitimiyle alanlarının en iyileri herkes... Gözünüz kapalı çocuklarınızı da emanet edebilirsiniz, güzel sonuçlar elde edeceğinizden şüpheniz olmasın.

  • Özel Bursa Akşam Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli Öğrencimiz, Güzel yorumlarınız için öncelikle çok teşekkür ederiz. Deneyimlerinize yönelik geri bildirimleriniz öğrencilerimize daha iyi bir eğitim verebilmek ve huzurlu bir ortam oluşturabilmek adına bizler için çok önemlidir. Saygılarımızla,

  • ÖE

    Özel Bursa akşam lisesinden mezun oldum bu okulda okuduğum süreçte eğitim konusunda ve herhangi bir sorunumu çözme gibi durumlarda hocalarım benimle en iyi şekilde ilgilendiler bu yakın ilgilerinden çok memnun kaldım mezun olup ilk seneden fizyoterapi bölümünü kazandım yardımları ve destekleri için hepsine teşekkür ederim. Bu okulda okuduğum sürece herhangi bir eksiklik görmedim.

  • Özel Bursa Akşam Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli Öğrencimiz, Güzel yorumlarınız için öncelikle çok teşekkür ederiz. Sizlerin güzel haberlerini almak Meltem Okulları olarak bize oldukça mutluluk veriyor. Deneyimlerinize yönelik geri bildirimleriniz öğrencilerimize daha iyi bir eğitim verebilmek ve huzurlu bir ortam oluşturabilmek adına bizler için çok önemlidir. Saygılarımızla,

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bursa Akşam Lisesi İletişim Bilgileri

Esentepe Mah. Meltem Sok. No:3 Nilüfer/Bursa
0 224 322 0546
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum