fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Uğur Dağaslan Koleji Ortaokulu

Özel Uğur Dağaslan Koleji Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:30/19:00

Özel Uğur Dağaslan Koleji Ortaokulu Hakkında

Özel Uğur Dağaslan Koleji Ortaokulu, 2002 yılında eğitim vermeye Anakara'nın Sıhhiye mevkiinde başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana azimle ilerleyen bu kurum, eğitimde marka haline gelen kurumlardan biri olmuştur. Bu kurum lise giriş sınavlarında öğrencilerine son ana kadar destek olmaktadır. Aynı zamanda sınava hazırlık sürecinde öğrencilerin yaşadığı sorunlara çözüm bulmak ve öğrencilere motivasyon sağlaması amacıyla rehberlik hizmeti vermektedir. Öğrencilerin başarısını öncelikli olarak gözeten bu kurum, çeşitli eğitim metotlarına başvurmuştur. Kurumun benimsediği eğitim metodu "Etkileşimli Hafıza Teknikleri" olmak beraber öğrencilerin konuları çabuk kavraması ve tam öğrenme sağlamasıyla sonuçlanmaktadır. Buna ek olarak, hafta sonu yapılan etütlerle, sınavlarla ve soru çözümleriyle öğrencinin konuları pekiştirmesi sağlanmaktadır.
Özel Uğur Dağaslan Koleji Ortaokulu, öğrencilerinin zaman yönetimine oldukça önem vermektedir. İyi zaman yönetimi yapan öğrencilerin başarı oranının daha yüksek olduğunu benimseyen bu okul, öğrencilerine haftalık programlar yapmaktadır. Ders çalışma programı haricinde etkinlik ve sosyal aktivitelere yer verilmesinin oldukça önemli olduğunu öğrencilerine aktarmaktadır. Bu bağlamda okuldaki öğrenciler kendilerini sanat ve spor alanında da geliştirerek çok yönlü bireyler olmaktadır. Okul bünyesinde bulunan kapalı spor salonu, konferans salonu, müzik odası, sanat atölyesi, bahçe, kütüphane, bilgisayar ve fen laboratuvarı, spor ve oyun alanı bulunmaktadır. Okulun fiziksel imkanlarından yararlanan öğrenciler sosyal öğrenci kulüpleriyle spor aktiviteleri olarak; basketbol, voleybol, futbol, tekvando, judo, eskrim, jimnastik ve masa tenisi derslerine katılabilmektedir. Bununla beraber öğrenciler, diğer aktiviteler olan; müzik, görsel sanatlar, tiyatro, sinema ve drama gibi derslerle kültürel kazanımlar sağlamaktadır. Akıl ve zeka oyunları, satranç ve robotik kodlama dersleriyle öğrenciler, analitik düşünce yapısı, problem çözme becerisi, yaratıcılık ve üretkenlik gibi birçok kazanım elde etmektedir.
Özel Uğur Dağaslan Koleji Ortaokulu, yemekhane hizmetiyle öğrencilerinin beslenme ihtiyacını karşılamaktadır. Yemekhanede son derece titizlikle yemekler sunulmakta ve öğrencilerin sağlıklı ve düzenli beslenme alışkanlığı kazanması amaçlanmaktadır.
Özel Uğur Dağaslan Koleji Ortaokulu, yabancı dil eğitimini de yoğunlaştırılmış olarak öğrencilerine vermektedir. İngilizce dil eğitimini ana dil seviyesine kadar yükseltmeyi amaçlayan bu kurum, yabancı dil derslerinde öğrencilerin dili kullanabilmesi, konuşabilmesi ve anlayabilmesini oldukça önemsemektedir.

Özel Uğur Dağaslan Koleji Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Uğur Dağaslan Koleji Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Uğur Dağaslan Koleji Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:30 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Uğur Dağaslan Koleji Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İngilizce, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Uğur Dağaslan Koleji Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Uğur Dağaslan Koleji Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Uğur Dağaslan Koleji Ortaokulu İletişim Bilgileri

Misket Mah. Anadolu Cad. No:122 Mamak / Ankara
0 312 963 1027
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum