fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Yıldırım Beyaz Zambak Anaokulu

Özel Yıldırım Beyaz Zambak Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:00

Özel Yıldırım Beyaz Zambak Anaokulu Hakkında

Özel Yıldırım Beyaz Zambak Anaokulu, 15 kişilik sınıflarda eğitim vermektedir. Bu bağlamda 3 - 6 yaş arası öğrenci gruplarını ilkokul öncesi etkili olarak geleceğe hazırlayan kurumda akademik eğitimin temelleri atılmaktadır. MEB odaklı eğitim anlayışını benimseyen bu kurum, öğrenci merkezli şekilde ilerlemekte ve öğrencilere modern eğitim yapıları çerçevesinde çok yönlü eğitimler vermektedir. Çocukların görerek, deneyerek, tecrübe ederek öğrenmesini amaçlayan bu kurum, hem sosyal hem bireysel hem de akademik gelişimleri destekleyen kurumda fiziki imkanlar açısından da pek çok olanağa sahiptir. Öğrencilerin eğitimleri açık ve kapalı spor alanlarında etkili olarak desteklenmektedir. Bunun yanı sıra toplu olarak düzenlenen oyun, müzik ve sanat etkinlikleri dahilinde öğrencilerin sosyal ve sanatsal yönleri açığa çıkartılmaktadır. Her öğrencinin farklı ve özel olduğu kanısıyla bir çok etkinlik düzenleyerek, çocukların ilgi ve yetenekleri, etkinlikteki davranış özellikleriyle bağdaştırılıp, velilere gelişim hakkında bilgi verilmektedir. Bu aktivite ve etkinlikler dahilinde, akıl ve zeka oyunları, modern dans, görsel sanatlar, drama, gezi, proje kulübü, yabancı dil, binicilik, buz pateni, dans, origami, jimnastik, tiyatro, el sanatları ve satranç gibi aktiviteler ve etkinlikler düzenlenmektedir. Özel Yıldırım Beyaz Zambak Anaokulu öğrencilerinin 21. yüzyıla uyumlu, karar verebilen, sorgulayan ve bu doğrultuda sonuca ulaşabilen öğrenciler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Özel Yıldırım Beyaz Zambak Anaokulu'nda robotik ve kodlama derslerine yer verilerek, öğrencilerin dikkat geliştirmesi, sayısal yeteneği ve analitik düşünme becerisi geliştirilmektedir. Aynı zamanda modern yüzyılın gerekliliklerinden biri olan İngilizce eğitimlerini temel seviyede öğrencilerine aktarırken uzman öğretim görevlileriyle eğitimin zengin içerikli şekilde ilerlemesini amaçlamaktadır. Bu kurum yaz - kış ve hafta sonu eğitimleri de olmak üzere tüm sene eğitime devam etmektedir.

Özel Yıldırım Beyaz Zambak Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

Özel Yıldırım Beyaz Zambak Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Yıldırım Beyaz Zambak Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Yıldırım Beyaz Zambak Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel Yıldırım Beyaz Zambak Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Yıldırım Beyaz Zambak Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Yıldırım Beyaz Zambak Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Yıldırım Beyaz Zambak Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Yıldırım Beyaz Zambak Anaokulu Yorumları (13)

  • BK

    Öncelikle kızım geçtiğimiz sene okuldaydı bu sene nasipse tekrar gidicek oğlum zaten bu kurumlarda 2 yıl okul öncesi eğiyimini tamamlamıştı benim için yeme içme konusu çok önemli helal gıdaya hassasiyetleri beni cezbeden tarafı ve hazır gıda tüketmemeye itina gösteriyorlar yoğurtlarını mayalamaları konserveleri yapmaları reçellerini vs daha sayamadığım birçok emek var arka planda, karakter eğitim ve akademik olarakta kızımda güzel ilerleme gözlemledik buradan simge hocama ayşegül hocama ve kübra hocama teşekkürümü bir borç bilirim gözü kapalı gönderilebilinecek yer diye düşünüyorum

  • M

    Daha önce den çocuğumuz 2 sene bu okulda okudu. Gerçekten çok guzel yetistiren bir kurum. Gerek akademik gerekse karakter eğitimin de kurumlar arasında önde geldiğini abartısız soyeleye bilirim.

  • Hb

    Benim büyük oğlum 2 sene bu okulda okudu. Çok memnun kaldım. Ders isleyiş şekilleri mükemmel. Özellikle ingilizce konusunda oğlum çok iyi eğitim aldı bu okulda.öğretmenleri cok güler yüzlü. Bu sene küçük oğlum da başlayacak. Gönül rahatlığı ile beyaz zambaklar ana okuluna gönderebilirsiniz.

  • ZB

    İki senedir oğlumu cok gönül rahatligiyla gönderdiğim bi kurum biz mezun olduk ama tekrar seçme şansım olsaydı kesinlikle tekrar yollardim herşey için teşekkür ediyorum

  • AD

    Çocuklarınızı düşünmeden emanet edebileceğiniz güvenli bir okul. Öğretmenleri ve çalışan ablaları ilgili, anlayışlı ve sevecen. Sınıf Öğretmeni(Tuna Öğretmenimiz), Değerler Eğitimi Öğretmeni(Meryem Öğretmenimiz) eğitim alanında gerçekten çok başarılılar.

  • Ma

    Kızım 2 senedir severek gidiyor. Öğretmenleri güler yüzlü ve çok ilgililer. Okul eğitim konusundada çok iyi. Tuna öğretmenimize eve Meryem ogretmenimize emekleri için çok teşekkür ederiz. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz

  • FA

    Kızımı gönderdim oğlumun da birinci senesi bitti. Hem okulun prensipleri hem de öğretmenilerimizin büyük özverisiyle çocuklarımızdaki gelişimini tecrübe ettik. Memnunuz:)Veli toplantılarının sayıları artırılabilir :D Çok eğlenceli geçiyor:))

  • BA

    Çocuklarinizi rahatlıkla emanet edebileceğiniz ana kucağı sıcaklığında bir kurum.Çocuklarin beden,zihin ve ruh sağlığının sağlıklı ve dengeli gelişimi için özverili çalişan bir kadro var.Kızım oradan mezun oldu şimdi oğlum ikinci yılına başlayacak.Emeği geçen herkese minnettarım.

  • MC

    Beyaz Zambak Anaokuluna büyük kızım 2 sene gitti. Küçük kızımın da 2. Senesi olacak. Okuldan memnunum. Çocuklarımızı en güzel şekilde ilkokula hazırlarken eğlenerek, yaparak-yaşayarak öğrenmelerini sağlıyorlar. Akıl-Zeka oyunları, İngilizce ve özellikle değerler eğitimi en güzel şekilde uygulanıyor. Çocuklarımız için helal ve temiz gıdaya, sağlıklı beslenmelerine azami derecede dikkat ediyorlar. Bunlar da fiziksel ve ruhsal gelişimleri için faydalı. Kısaca herkese tavsiye ediyorum.Daha fazla reklam yaparak isminizi herkese duyurmalı, herkesin buradan faydalanması için çalışmalar yapmalısınız.

  • AB

    Çok memnun kaldık kızımi güvenle emanet ettim ve etmeye devam edeceğim aktiveteleri, helal ürünler kullanmaları güler yüzlü tüm öğretmen ve personelleri kızıma abla oldular Gülşah öğretmene ayrıca teşekkür ederim..

  • RC

    Okul eğitim olarak çok iyi. İlgi alaka olarak çok memnun kaldık. Kesinlikle gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz ☺️

  • RC

    Okul gerçekten çok güzel. İki kızım da burda egitim aldı ve ilgi alaka için çok memnun kaldık. İyi ki Beyazzambak

  • Okul gercek anlamda harika hem ogretmenleri hemde cocuklara vermis olduklari egitimler cok güzel anaokulu ama 1 sınifa hazırlik egitimleri muthiş gerçektende tek kelimeyle mukemmel bir kurumSuper bir okul

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Yıldırım Beyaz Zambak Anaokulu İletişim Bilgileri

Bağlaraltı Mah. 5. Cad. No:26, Yıldırım / Bursa
0 224 433 0936
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum