fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

Bursa Orhangazi Anaokulları

Orhangazi'de bulunan anaokulu ve kreşler hakkında detaylı tüm bilgilere hemen ulaşın, fiyatlarını inceleyerek bütçenize uygun kurumları keşfedin! Orhangazi'de bulunan özel anaokulları hakkında ayrıntılı bilgi almak için Orhangazi özel anaokulları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
3 okul bulundu.
Özel Orhangazi Minik Kalpler Anaokulu Özel Okul
Orhangazi / Arapzade Mah.
Özel Orhangazi Minik Kalpler Anaokulu

Özel Orhangazi Minik Kalpler Anaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Yaş Aralığı:
    3 - 6
  • Okul Saatleri:
    08:00 - 17:00
  • Okul Fiyatı:
    Giriş Yap!
Özel Orhangazi Sevgi Bahçesi Anaokulu Özel Okul
Orhangazi / Arapzade Mah.
Özel Orhangazi Sevgi Bahçesi Anaokulu

Özel Orhangazi Sevgi Bahçesi Anaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Yaş Aralığı:
    3 - 6
  • Okul Saatleri:
    08:00 - 17:00
Özel Orhangazi İlkyaz Anaokulu Özel Okul
Orhangazi / Arapzade Mah.
Özel Orhangazi İlkyaz Anaokulu

Özel Orhangazi İlkyaz Anaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Yaş Aralığı:
    3 - 6
  • Okul Saatleri:
    08:00 - 17:00

Bursa Orhangazi Anaokulları

Bursa ilinin Orhangazi ilçesinde bulunan ve okul öncesi eğitim veren; anaokulu, kreş ve gündüz bakımevlerinin tamamına ulaşarak çocuğunuz için en iyi kurumu hemen keşfedebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız okul profillerinden kurumlar hakkında detaylı birçok bilgiye erişebilirsiniz. Orhangazi anaokulları sayısı her geçen gün artmakta ve bu durum ailelerin okul seçimi yaparken elini güçlendirmektedir. 2 ile 6 yaş arasında bulunan öğrenciler için zihinsel ve fiziksel gelişim son derece önemlidir. Anaokulları da etkinlikler, yarışmalar ve geziler ile çocukların gelişimlerini desteklemektedir. Sizler de kurumların haritadaki konumlarını görüntüleyerek evinize yakın okulları bulabilir, servis ücreti ödemek zorunda kalmadan çocuğunuzu anaokuluna gönderebilirsiniz.


Bursa Orhangazi anaokuları alanında yetkin öğretmenlerle hizmet vermekte, büyük bahçeleri ve modern binaları ile çocuklar için uygun ortamlar oluşturmaktadır. Öğrencilerin değişen ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına her sene birçok değişiklik yapan kurumlar velilere güven vermekte ve çağa ayak uydurmaktadır. Orhangazi'deki anaokulları İngilizceyi birinci yabancı dil eğitimi olarak seçmiştir. Bunun yanında Almanca dil eğitimiyle öğrencilerin iki yabancı dilde belirle bir seviyeye gelmiş olmalarını amaçlayan kolejler de bulunmaktadır. Orhangazi kolejlerinin benimsedikleri eğitim modeline, misyonlarına ve vizyonlarına dair bilgi sahibi olmak isterseniz okul profillerinden kurumların tanıtım yazılarını inceleyebilirsiniz. Bölgede yer alan birçok okulda servis bulunmakta ve bu durum çalışan aileler için önem arz etmektedir. Orhangazi kreşleri 6 aylık çocukları bünyelerine kabul edip onlara anne sıcaklığında hizmet sağlamaktadır. Okulları tek tek gezecek vaktiniz yoksa Okul.com.tr üzerinden kurumlar hakkında aklınıza takılan soruların cevaplarını bulabilirsiniz.


Orhangazi anaokullarının; bahçe ve sınıf fotoğraflarına, eğitim ve servis ücretlerine, ortalama sınıf mevcutlarına, adreslerine, hangi yaş aralığındaki öğrencileri kabul ettiğine, kulüp bilgilerine, fiziksel imkanlarına, yabancı dil olanaklarına, giriş ve çıkış saatlerine tek bir sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz. Anaokulu profillerinde bulunan veli yorumları kurumların artı ve eksi yönlerinin neler olduğuna dair fikir vermektedir. Bu yorumlara göz atarak okulları daha yakından tanıyabilir, hangi noktalarda fark yarattığına, hangi yönlerinin eksik olduğuna karar verebilirsiniz. Böylece kurumların çocuğunuza uygun olup olmadığına hızlıca karar verebilirsiniz. Orhangazi anaokulu fiyatları verilen eğitimin kalitesine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Bütçenize uygun kurumları bulmak için okul profillerini ziyaret edebilir, kayıt gerçekleştirmek adına kurumlardan randevu talep edebilirsiniz.


Orhangazi Kreş Fiyatları

Orhangazi kreş fiyatları 2000 - 4000 TL arasında farklılık göstermektedir. Okul öncesi eğitim süreci küçük yaştaki öğrencilerin gelişimi için oldukça önemli bir süreçtir. Bu eğitim sürecinde öğrencilere verilen eğitim onların beceri gelişiminin temellerini oluşturmaktadır. Orhangazi anaokulu fiyatları 1750 - 4500 TL aralığında değişmektedir. Orhangazi kreş ve anaokulu fiyatları, öğrencilere sunulan eğitim olanakları çerçevesinde düzenlenmektedir. Orhangazi'deki anaokul ve kreşler hakkında merak ettiğiniz tüm bilgileri Okul.com.tr'den kolayca öğrenin! Bölgedeki tüm okulların bir arada bulunduğu Orhangazi anaokulları listesi üzerindeki filtreleri kullanarak kriterlerinize uyan kurumlarla anında iletişime geçebilirsiniz.


Orhangazi Kreş Tavsiyeleri

Okul.com.tr Orhangazi anaokulları listesi üzerinden bölgedeki tüm okulları inceleyin! Listeleme sayfasında yer alan filtreleri kullanarak kriterlerinize uyan kurum ya da kurumları keşfedin. İletişime geçerek Okul.com.tr'ye özel indirimlerden ve erken kayıt avantajlarından faydalanın. Orhangazi'de tavsiye edilen kreşler;


Orhangazi anaokullarını tek tek inceleyecek vaktiniz yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Orhangazi Anaokulları - Sıkça Sorulan Sorular

Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum