fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anaokulu

Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:00

Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anaokulu Hakkında

İstanbul Bahçeşehir 'de bulunan Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anaokulu alanında uzman eğitmen kadrosu ve donanımlı okul imkanları ile 4-6 yaş arası çocuklara okul öncesi eğitim veren bir kurumdur. Okulda dönem boyunca verilen eğitimler ile yaşam boyu mutlu ve başarılı bireyler yetiştirilmek amaçlanmaktadır. Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anaokulu son derece gelişmiş özel bir okuldur. Okul Bahçeşehir’de tüm ulaşım olanaklarına yakındır. Okulun fiziksel imkanları en ileri derecededir. Okulda çocuklara laboratuvarlar, sanat atölyeleri, 3D cep sineması, dans stüdyosu, jimnastik ve spor salonları, yüzme havuzu, açık spor alanları gibi çok sayıda eğitim alanı imkanı sunulmaktadır. Okulun hizmetleri arasında güvenlik, servis, rehberlik ve yaz okulu uygulaması da var. Yabancı dil olanakları mevcut bulunup, yüzme dersleri de verilmektedir. Drama ve İngilizce drama, görsel sanat etkinlikleri, ayrıca da müzik kulübü bulunuyor. Okulda kullanılan tüm malzemeler sağlıklı malzemelerden yapılmıştır. Çocukların güvenliğini ve sağlığını tehdit edecek hiç bir malzeme ya da yiyecek okul içerisine giremez. Okulun etkinlik alanları oldukça geniş olması ile birlikte eğitim ve öğretimi sağlayan öğretmenler son derece deneyimli ve başarılı öğretmenlerdir. Sanat atölyesinde yapılan etkinlikler sayesinde çocukların gelişimine katkı sağlanırken el ve parmaklarını daha rahat kullanabilmelerine olanak tanınıyor. Müzik odasında öğrencilerin müzik dinlerken eğlenmesi ve fazla enerjilerini atmaları sağlanırken verilen yüzme dersleri ile bedensel gelişimlerine büyük ölçüde destek sağlanıyor. Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anaokulu 'na ait kütüphanede daha çok çocukların ilgisini çekecek türden kitaplar bulundurularak kitaba olan ilgilerinin artırılması sağlanmakta. Akıllı tahta uygulaması ile çocukların eğitim esnasında görsel olarak daha etkin bir eğitim almaları sağlanıyor. Servis hizmeti ile çocukları sabah evden alıp akşamüzeri yine evlerine teslim ediyorlar. İngilizce dramalar sayesinde çocukların İngilizce eğitimi perçinlenirken ileriye dönük daha hazır olması sağlanıyor. Müzik kulübü ile yetenekli öğrencilerin yeteneği öne çıkarılırken diğer öğrencilerin kendilerini ifade etmede güçlük çekmesine engel olunuyor. Çok katlı ve geliştirilmiş okul binaları sayesinde modern bir eğitim imkanı sağlanıyor. Okulun yaz okulu etkinlikleri sayesinde çocukların yazın farklı etkinlikler yapması sağlanıyor. Okul içerisinde ve çevresinde temizliğe çok önem veriliyor. Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anaokulu içerisindeki dolap ve raflar sayesinde çocuklara düzenli olma öğretiliyor. Değişik yaş gruplarına değişik eğitim şekilleri uygulanıyor. Örneğin iki yaşındaki çocuklarla daha fazla oyuna yönelik öğretim şekli seçilirken, dört, beş, altı yaş gruplarına daha fazla etkinlik ve faaliyet içerikli eğitim uygulanıyor.

Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anaokulu Yorumları (4)

  • EB

    Hem tüm donanımlara sahip kaliteli bir okul hem de çocuklar için bir ev sıcaklığı. Bunu aynı anda başarabilmeleri harika. Burada hem güzel şeyler öğrenip hem mutlu ve güvendeler.

  • DY

    Pek çok okul gezdik. Tavsiyeler aldık. Vizyonu tercih ettik. Kızımın aldığı elektrik çok önemli çünkü. Verdikleri eğitim öğretim gayet başarılı, onun dışında zaten çocuklara her şeyiyle hitap ediyor.

  • Vizyon kalitesini kendini gösteriyor. Kızımın zihinsel gelişiminde büyük katkıları oluyor. Deneyimli öğretmenleri ve çeşitli sosyal etkinlikler bu konuda önemli. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

  • ES

    Tavsiyelerle kaydımızı yaptırmıştık. Ne kadar kaliteli bir eğitim verdiğini anca deneyimleyerek öğrenebiliyorsunuz. Mutlaka tavsiye ediyorum. Bir çocuğun ilk adımları çok önemli zira.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Bahçeşehir 2. Kısım, Deniz Cad. Yenibahar Sok. No:1 Başakşehir / İstanbul
0 212 963 2081
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum