fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçeşehir Yenidoğu Okulları Montessori Anaokulu

Özel Bahçeşehir Yenidoğu Okulları Montessori Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:30

Özel Bahçeşehir Yenidoğu Okulları Montessori Anaokulu Hakkında

Özel Bahçeşehir Yenidoğu Okulları Montessori Anaokulu , gelecekte sağlam bir alt yapıya sahip başarılı öğrencilerin yetişmesi için öncü olmuş bir okuldur. Kampüste çeşitli fiziksel faaliyetlerin seyrinde çocukların sosyal olarak kazançlarının çok yoğun olacağı bir içeriğe sahip olan, yabancı dil eğitiminin doğru yerde doğru zamanda ve doğru mekanda öğretilmesi için tüm destekleri sağlayan, hem zevkli vakit geçiren, hem de sağlam temeller üzerinde durabilen öğrencilere gereken desteği ve emeği göstermektedir. Okulda tüm dünyada ilgi görmüş ve başarı göstermiş “Montessori Eğitimi'' uygulanmaktadır. Montessori, çocukların bağımsız olması ve liderlik öne çıkması için, bireysel gelişimlerini desteklemek için, "neyi düşüneceğine" değil, "nasıl düşüneceğine" odaklandığı için oldukça önemlidir. Okul bünyesinde bu eğitim en doğru şekilde verilmektedir. Okul kaliteli eğitim olanakları, teknolojik yapısı, fiziksel imkanları, kaliteli eğitim proggramları ve en önemlisi alanına tecrübeli eğitmen kadrosu ile kendini diğer kurumlardan ayırmaktadır. Okul verilen eğitimler ile kendini yönetebilen, değerlerini bilen, saygılı, örnek olan, Dünya 'ya katkı sunan, hedefleri olan, yetenek sahibi, karşılaştığı sorunları çözebilen ve yön verebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
Okul geniş alanı ile açık - kapalı spor alanı, konferans salonu, yemekhane, laboratuvar, 3D sanal gerçeklik odası ve kütüphane gibi birçok imkanı bünyesinde bulundurmaktadır. Çocukların ezber yoluyla değil araştırarak, deneyerek, görerek ve tecrübe ederek öğrenmeleri amaçlanmaktadır. Bu amaç doğrultusunda da tüm imkanlar sağlanmaktadır. Özel Bahçeşehir Yenidoğu Okulları Montessori Anaokulu 'nda çocukların analitik düşünme, problem çözme, yorumlama ve sentez yapabilme gibi becerilerini kazanmalarını sağlamak amacıyla akıl fikir atölyeleri bulunmakta, atölyede bir yandan yemek yapmayı öğrenirken, bir yandan da öz bakım becerilerini destekleyici temel aktiviteleri gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla mutfak atölyeleri bulunmakta ve çocukları beden dilini kullanmaya, fikren ve bedenen esnek olmaya özendiren yapısına yaslanarak akıcı ve öz güven ile konuşmaya teşvik etmek amacıyla da drama atölyeleri bulunmaktadır. Okul içerisinde bulunan yemekhanede tüm gün teneffüslerde fiziksel olarak enerji harcayan çocukların; gelişimlerine uygun, hijyenik, sağlıklı ve lezzetli öğünler sunulmaktadır. Okulda; yemek hizmetleri, sektöründe nitelikli, kaliteli ve güvenilir olmasıyla öne çıkan yemek firmaları tarafından sunulmaktadır. Diyetisyenler tarafından yaş gruplarına uygun kalorilerde menüler hazırlanmaktadır. Gün içerisinde çocuklara sabah, öğle ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek verilmektedir. Özel Bahçeşehir Yenidoğu Okulları Montessori Anaokulu 'nda kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim olmak üzere siyer ve temel ilmihal bilgilerinden oluşan programla çocuklarımızda güçlü ve gerçekçi bir din kültürü oluşması için dini eğitim verilmektedir. Özel Bahçeşehir Yenidoğu Okulları Montessori Anaokulu 'nda uzak mesafede oturan çocuklar için servis imkanı sağlanmaktadır. Okul çocukların güvenli bir şekilde her sabah belirtilen saatte adreslerinden alınmasını ve okul çıkışında adreslerine bırakılmasını; trafik kurallarına hakim, çevreye saygılı ve alanında eğitimli servis personelleri tarafından gerçekleştirilmesini sağlamaktadır. Okulun sağlamış olduğu hizmetler arasında temizlik, güvenlik ve sağlık bulunmaktadır.

Özel Bahçeşehir Yenidoğu Okulları Montessori Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

Özel Bahçeşehir Yenidoğu Okulları Montessori Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçeşehir Yenidoğu Okulları Montessori Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Bahçeşehir Yenidoğu Okulları Montessori Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:30 şeklindedir.
  • Özel Bahçeşehir Yenidoğu Okulları Montessori Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahçeşehir Yenidoğu Okulları Montessori Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Bahçeşehir Yenidoğu Okulları Montessori Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bahçeşehir Yenidoğu Okulları Montessori Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçeşehir Yenidoğu Okulları Montessori Anaokulu İletişim Bilgileri

Bahçeşehir 1. Kısım Mah. Hilal Cad. No:3 Bahçeşehir /İstanbul
0 212 963 2074
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum