fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Gelişim Çocuk Anaokulu

Özel Gelişim Çocuk Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:30

Özel Gelişim Çocuk Anaokulu Hakkında

Çocukların üretken, zeki ve bedensel olarak doğru bir yapıda olmasını sağlamak amacı ile kurulan Özel Gelişim Çocuk Anaokulu üç katlı ve bahçeli tek bir binada çocuklara okul öncesi eğitim veren bir kurumdur. Geniş bahçesi ve oyun alanı çocuklara hoş vakitler geçirtecek olan bu okulun servis ve güvenlik hizmetleri de bulunmaktadır. Okulun eğitim yaş aralığı üç ve altıdır. Psikolojik danışmanlık hizmetlerinin de sağlandığı Özel Gelişim Çocuk Anaokulu bünyesinde bulunan her şey çocukların sağlıklı gelişimine katkı sağlayacak şekilde temin edilmiştir. Kaliteli öğretmen kadrosu sayesinde çeşitli sanatsal etkinlikler ve kulüpler ile çocukların gelişimlerini özelleştiren öğretmenler günlük aktiviteler sayesinde de çocukların el, kol ve bacak gelişimlerine destek sağlanmaktadır. Ayrıca okulda yabancı dil eğitimi de veriliyor. Çalışan anne ve babaların rahat etmelerine yönelik hazırlanan esnek çalışma saatlerinde okul eğitimi çocuklara günlük yaşam becerilerini kazanabilme şansı verir. Bu sayede çocukların ebeveyn üzerindeki yükü biraz azaltılmış olur. Günlük yaşam becerilerinin kazandırılması için izlenen yol tam olarak altı ya da sekiz haftadır. Bu süreç zarfında ebeveynlerin de yardımcı olması gereken durumlar vardır ve bu durumlar ebeveynler ile paylaşılır. Özel Gelişim Çocuk Anaokulu 'nun web sayfasında bulunan gelişim köşesinde bazı sorunlu ebeveynlerin ve çocuklarının davranış şekilleri anlatılıyor. Bu durumlar genelde yalnız ve arkadaşı ya da kardeşi olmayan çocuklarda daha sık rastlanıyor. Okulun okul öncesi eğitim aşamalarında öncelikle bu sorunların ortadan kaldırılması sağlanıyor. Amacı ve işlevselliği ön gören disiplin çalışmalarında çocukların disiplinin bir şiddet türü olmadığına kanaat getirmeleri ve günlük yaşamlarında daha düzenli olmaları gerektiği anlatılıyor. Çocukların eğitim alanındaki gelişmeleri sürekli takip edilerek verilenleri ne kadar alabildikleri gözlenirken, ilkokula hazırlık sınıflarının bu sürece ne kadar hazır oldukları psikologlarca gözlenir. Yılda en az bir kez olmak üzere velilerle çocukları ile ilgili ve onların kişisel gelişim sürecini anlatan ayrıntılı bir konuşma yapılır. Kitap okuma etkinlikleri ile çocuklara kitap okuma alışkanlıkları kazandırılırken, aile içerisindeki bireylerin de kitap okuma alışkanlığı kazanması sağlanıyor. Okul eğitimleri sırasında bazı çocukların sosyofobi oldukları gözlendiğinde uzman psikolog yardımı ile bu durumun aşılmasına çaba gösteriliyor.

Özel Gelişim Çocuk Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Gelişim Çocuk Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Gelişim Çocuk Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:30 şeklindedir.
  • Özel Gelişim Çocuk Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Gelişim Çocuk Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Gelişim Çocuk Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Gelişim Çocuk Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Gelişim Çocuk Anaokulu Yorumları (3)

  • HT

    Güzel ve sağlıklı yemekler yapıyorlar ayrıca çok da sabırlılar benim hiçbir şey yemeyen kızıma bile yemek yedirmeyi başardılar. Helal olsun vallahi. Öğretmenleri her zaman sevgiyle ilgiyle yaklaşıyor bu güzel aile ortamını başka yerde bulamazdık

  • KY

    Rehberlik servisi oldukça iyi olan bir okul hem çocuklarla tek tek ilgileniyorlar. Biz velilere de düzenli olarak bilgi veriyor yeri geldiğinde danışmanlık da yapıyorlar. İşlerini titiz bir şekilde yaptıkları için takdir ediyorum.

  • B

    Okulunuzdan mezun olalı neredeyse 1 yıl oldu. Hala Gelişim'de geçirdiğimiz anları yüzümüzde kocaman bir gülümseme ile anlatıyoruz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Gelişim Çocuk Anaokulu İletişim Bilgileri

Neci̇p Fazil Mah.eşref Bi̇tli̇s Bulvari No:196, Sultanbeyli̇/İstanbul
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum