fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel İSTEK Kaşgarlı Mahmut Anaokulu

Özel İSTEK Kaşgarlı Mahmut Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/16:30
Sabahçı: 08:00/15:30

Özel İSTEK Kaşgarlı Mahmut Anaokulu Hakkında

İstanbul ilinde anaokulu öncesindeki çocuklara eğitim-öğretim veren Özel İSTEK Kaşgarlı Mahmut Anaokulu 6 yaş ve öncesi çocuklar için kurulan bir kurumdur. Birçok yerde açılmış ve faaliyet gören kurumu bulunmaktadır. Okulda 6 yaş öncesi çocukların eğitim ve öğretim görebileceği alanlar bulunmaktadır. Çocukların farklı etkinliklerini yapabileceği sınıflar okulda yeterli derecede bulunmaktadır. Okula giriş ve çıkış saatleri okulun belirlediği saatler dahilinde olmaktadır. Özel bir okul olduğu için kayıt için belli şartlar vardır. Okulda fiziksel imkanlar olarak çocukların günlük menülerini yemeleri için yemekhane bulunmaktadır. Çocuklar kendileri için ayrılan yemek köşesinde yemeklerini yemektedirler. Çocukların hastalandıklarında bakım görebilecekleri revir okul içinde bulunmaktadır. Oyun oynamaları ve dışarıda etkinliklerini yapmaları için sınıf dışı etkinlikleri için bahçe bulunmaktadır. Bahçenin düzeni çocuklara özel olacak şekilde düzenlenmektedir. Okulun sağlamış olduğu hizmetler olarak okulda rehberlik servisi verilmektedir. Çocukların rehberlik ihtiyacı rehberlik servisi tarafından yerine getirilmektedir. Okulun öğrencilere sağlamış olduğu servis hizmeti de okulun sunmuş olduğu hizmetlerdendir. Özel İSTEK Kaşgarlı Mahmut Anaokulu'nda yabancı dil eğitimi olarak İngilizce dersi verilmektedir. Okulda ders sayısınca öğretmen bulunmaktadır. 10 adet anasınıfı ve drama dersi için özel başka bir öğretmen okulda görev yapmaktadır. Okul içi sosyal ve fiziki etkinlikler için çocukların yararlanabileceği pek çok ihtiyaç malzemesi bulunmaktadır. Sınıfın içinde çocukların sınıf içi etkinlikleri için gerekli olan oyuncaklar, dosyalarını koymak için dolap, etkinliklerde kullanmak için gerekli olan tüm materyaller sınıfta yeterince bulunmaktadır. Sınıfın hijyeninden ve bakımından sorumlu hizmetli, okul içi güven ve okulun tüm işlerinden sorumlu müdür bulunmaktadır. Sınıfta yabancı dil, drama gibi dersler verilmekte ve branş öğretmenleri derse girmektedir. Belirli gün ve zamanlarda ailelerin katılabileceği etkinlikler okulda düzenlenmektedir. Özel İSTEK Kaşgarlı Mahmut Anaokulu'nun belirlediği zaman diliminde aile katılımına katılabilirsiniz. Velilerin öğretmen ya da okul sorumlusuyla özel olarak görüşme günleri ise okulca belirlenen günlerde yapılmaktadır. İletişim bölümünden bu konuda yeterli bilgi alınabilir. Kayıt için başvuru bilgileri ve fiyatlar hakkında bilgi edinmek için iletişim bölümünden ön görüşme yapabilir okul hakkında merak ettiğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz.

Özel İSTEK Kaşgarlı Mahmut Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- (PYP) Primary Years Programme - İlk Yıllar Programı

- (IB) International Baccalaureate - Uluslararası Bakalorya

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel İSTEK Kaşgarlı Mahmut Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel İSTEK Kaşgarlı Mahmut Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel İSTEK Kaşgarlı Mahmut Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 16:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 15:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel İSTEK Kaşgarlı Mahmut Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel İSTEK Kaşgarlı Mahmut Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel İSTEK Kaşgarlı Mahmut Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel İSTEK Kaşgarlı Mahmut Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel İSTEK Kaşgarlı Mahmut Anaokulu Yorumları (5)

  • Geleceğe iyi bireyler yetiştirmeyi hedeflemiş kaliteli bir okul. anaokulunu tecrube ettik inşallah önümzdeki senelerde de İstek okullarında olacağız anaokulundan duyduğumuz memnuniyete dayanarak.

  • PK

    Okul her ayrıntıya çok öenm veriyor. Yemeklerin seçimi kullanılan malzemeler. Her şey çocuklar için burada. Bu dikkatlerinden ötürü ülkemize böylesine bir okul kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz.

  • CS

    Yakınımzda böyle kapsamlı bir okul olduğu için şanslıyız. Güzel olanaklar sunuyorlar ve ne çocuk eğitimi için ne gerekiyorsa yapıyorlar. Velilerle günün her saati her an iletişim halindeler ayrıca.

  • SS

    Okulun özellikle gezileri çocuklar için çok öğretici. Böyle bir okulda oldukları için çok şanslılar. Umarız çizgilerini bozmadan boyle devam ederler uzun yıllar.

  • ÜG

    İstek okullarına güvenimiz sonsuz. Uzun yıllardır tanıdıklarmızın da çocuklarını göndermesiyle tanıyoruz. Biz de kısmetse ilkokulda buraya göndericez. Çünkü okulun eğitim ve sosyal imkanları çocuğa çok şey katıyor.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel İSTEK Kaşgarlı Mahmut Anaokulu İletişim Bilgileri

50. Yil Mahallesi̇, Eski̇ Edi̇rne Asfalti Sokak, No:512, Sultangazi̇ / İstanbul
0 212 963 2083
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum