fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sultanbeyli Akrida Okulları Anaokulu

Özel Sultanbeyli Akrida Okulları Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 09:00/13:00
Öğlenci: 12:00/16:00

Özel Sultanbeyli Akrida Okulları Anaokulu Hakkında

Akrida Anaokulu İstanbul'da ve yurt çapında her geçen gün yeni açılan şubeleriyle kendine özgü ,ekolojik, eğitim metotlarıyla dikkatleri üzerine çeken bir okul olmayı başarmıştır. Özelini Sultanbeyli Akrida Anaokulu da ilcede ikinci yılı olmasina rağmen eğitimde uyguladığı özgün tarzıyla iyi bir veli potansiyeline ulaşmıştır. Ekolojik anaokulu olma özelliğiyle Sultanbeyli'de ve civar ilçelerde tek ekolojik eğitim veren çocuk yuvasıdır. *Ozel Sultanbeyli Akrida Anaokulu bahçesinde midilli atı, koyun ve kuzuları, tavukları, ördekleri, tavşanları ve kaplumbağa ailesiyle adeta mini bir hayvanat bahçesini çocuklara sunmaktadır. *Çocuklara yılın 12 ayı hangi tohum ne zaman ekilir, bakımı nasıl yapılır, uygulamalı olarak verilmekte olup, aktif olarak Tarim faaliyetlerinin yapıldığı bir hobi bahçesi bulunmaktadır. Cocuklar kendi elleri ile yetiştirdiği domates, salatalık, kabak, patlıcan, fasulye gibi bir çok sebzeyi dalından toplayabilmektedir. Ayrıca Akrida Anaokullarının tamamında Atalık Tohum Bankası bulunmasi takdire şayandır. *Oldukça geniş olan bahçesinde kum oyunları alanı, montessori mutfağı ve ahşap oyun parkı çocukların çeşitli oyunlar kurmaları için uygun ortamlar oluşturmaktadır. *Ozel Sultanbeyli Akrida Anaokulu çocukların dogayla iç içe, hayvan sevgisini kazanacağı, çeşitli branş dersleriyle kaliteli eğitimi alabilmelerine olanak saglayan üst sınıf iyi bir anaokuldur. *Uygulanan Branş ve Etkinliklerden bazısı: -Naturart (Doga ile Sanat ) -Orman Gezileri (Doga Kasifligi) -Akil ve zeka oyunları -Scamper -Serbes Kürsü -Jimnastik -Müzik /Ritim -Yabancı Dil (Ingilizce) -Değerler Eğitimi -Tarim Atölyesi -Mutfak Atölyesi -Drama -Hayal Atölyesi -Türkçe Dil Etkinlikleri -Kavram Çalışmaları -Beceri Gelişim Etkinlikleri

Özel Sultanbeyli Akrida Okulları Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- Waldorf Pedagojisi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

Özel Sultanbeyli Akrida Okulları Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sultanbeyli Akrida Okulları Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Sultanbeyli Akrida Okulları Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 16:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Sultanbeyli Akrida Okulları Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sultanbeyli Akrida Okulları Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Sultanbeyli Akrida Okulları Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Sultanbeyli Akrida Okulları Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Sultanbeyli Akrida Okulları Anaokulu Yorumları (10)

  • ND

    Bir veli olarak benim önceliğim evladımın güvenliği ve mutluluğuydu, akademik başarıları ikinci planda tutuyordum. Fakat Akrida eğitimi ve eğitimcilerinden tutun da, temizliğine, yemeklerine, ısınma şartlarına, ekolojik bahçesine, tarım atölyelerine kadar her detayı incelikle düşünülmüş ve çok özveriyle kurulmuş bir okul.Doğa gezileri, tiyatro gösterileri, farklı atölyeleri olarak içeri ve dışarı etkinlikler özenle seçiliyor. Gözümden sakındığım evladımı gözüm kapalı teslim ediyorum. Okul müdürümüz Hatice hanıma, sınıf öğretmenimiz Ayşenur hanıma, diğer tüm öğretmenlerimize,destek personellerine ve emeği geçen herkese canı gönülden çok teşekkür ediyorum. İyi ki sizinle yürümüşüz bu yolu

  • AB

    Geçen yıl çok tesadüfi bir şekilde kapısından ön yargılar ile girip kapıdan çıkarken ben çocuğumu buraya yazdırcam dediğim bir okul :) kızım 1 yıl buraya gitti şuanda eşimin işi dolayısıyla şehir dışında olmasaydık hiç düşünmeden yeniden vereceğim bir okuldur. Çocuğunuzu güvenle emanet ettiğinizde gözünüz arkada kalmayacaktır kesinlikle :)

  • Ba

    Cocugum 2 yıldır bu okula gidiyor. Korona ile ilgili tedbirleri de bircok okulda olmadigi kadar iyi. Su dönemde guvenerek gonderdigimiz her acidan memnun olduğumuz bir okul herkese tavsiye ederiz.

  • b

    Akrida okulu bahçesindeki hayvanları tarim atölyesiyle fark yaratan bir okul. daha önce boyle bir okul görmemiştik. Okulu görmeye tanışmaya geldigimizde oğlum okulu çok beğendi ve güçlükle okuldan ayrıldık bir turlu çıkmak istemedi. sorasında da kayit yaptirdik. iyiki de yaptirmisiz. çok memnunuz.okulun binası biraz eski ama inanin diler özellikleri ve egitimi yanında bunu çok da umursamıyorsunuz.

  • HD

    Ev sıcaklığı ile eğitim verilen çok değerli bir okul.Okul yöneticilerinin İşten ve samimi iletişimi bizi çok etkiledi.Aklımızda olan bütün soruları sabır ve güler yüzle cevaplamaları bizi özel hissettirdi.Başka okul aramaya gerek bile kalmadı.Görevli öğretmenler akademik olarak kendini geliştirmiş kişiler.Temizlik ve yemek yapan görevli personeller işlerinin ehli hijyene özen gösteren öğrencilerin yeterli ve dengeli beslenmelerini takip eden güzel insanlar.

  • zd

    Okul oncesi ogretmeni bir anne olarak çocuğumu göndereceğim okulları çok arastirdim. Sultanbeylideki tüm okulları inceledim verdikleri egitimi sosyal faaliyetler fiziki şartlar olarak en beğendiğim ve güvendiğim okul Akrida oldu. Okuldaki tüm personelin güler yüzlü ve merhametli olmaları cocuklara karşı tavırları benim tercihimi belli etmemde çok etkili oldu. Siz de gidip bakin gorusun tabi ama ben daha iyisini bulamazdım sultanbeyli şartlarında:)

  • FA

    Neşeli Yumurcak konsep değiştirip akrida okullarını sultanbeyline getirmiş.Okulun eğitimi zaten çok iyiydi .Sultanbeylideki en güvendiğim okul bu okuldu. şimdi ise ekolojik etkinliklerin de olması bizi çok memnun etti.Çocuklar bildiğimiz tarım faaliyetleri yapıyor.Hayvan besliyor okulun bunyesinde at,koyun,kuzu, ördek, tavuk,tavşan ve daha bir sürü ciflik hayvanı var.samimi ve doğal ortamı bence çok güzel.

  • ÖB

    Dört dörtlük bir okul hem eğitimi hem destek hizmetleri hem fiziki imkanları hem de çalışan kadrosu. Çevremizin tavsiyesi üzerine gelmiştik bu okula iyi ki de gelmişiz.

  • ak

    Çocuğumda hırçınlık ve zarar verme, paylaşmayı bilmeme gibi sıkıntılar vardı.Gittiğimiz bazı kurumlar şikayet ediyor ama sorunu çözmemizde bize yardımcı olmuyordu.Bi arkadaşın tavsiyesi ile Neşeli Yumurcak anaokuluna gittim. Her şeyden önce çocuğumdan hiç şikayetlenmediler,her sorunun altında yatan davranışı araştırdılar,çok büyük bi sabır gösterip kendi çocukları gibi benimsediler.Kurum idaresinin doğru yönlendirmeleri, öğretmenlerimizin ilgi ve şefkati ile sorunlarımız birer birer çözüldü.Eğitim işini gerçekten bildiklerini düşünüyorum.Herkese rahatlıkla tavsiye ederim.

  • HD

    Neşeli Yumurcak demek çocuklarımız için kendi evinde gibi güvenli huzurlu iyi niyetli ve dopdolu bir yaşam alanı oluşturmaya gayret gösteren bir aile demek.Zaten bir yıl gönderen başka bir kurum arayışına girmiyor çünkü evladımızı teslim etmek için güven en kıymetli şey.Tüm öz veriniz ve doğallığınız için Teşekkür ederim .

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sultanbeyli Akrida Okulları Anaokulu İletişim Bilgileri

Mehmet Aki̇f Mah. Güneş Cad. No:52 Sultanbeyli̇/İstanbul
0 216 706 6902
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum