fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çankaya Doğa Koleji Birlik İlkokulu

Özel Çankaya Doğa Koleji Birlik İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:00

Özel Çankaya Doğa Koleji Birlik İlkokulu Hakkında

Özel Çankaya Doğa Koleji Birlik İlkokulu Ankara’nın Çankaya İlçesinde Birlik mahallesinde ilköğretim eğitimi vermekte olan özel bir eğitim kurumudur. Kurumumuz Anaokulundan Ortaokula kadar eğitim vermekte olup Kampüsümüz sanatsal, sportif, kültürel ve akademik konularda tüm donanımlara sahiptir.
Özel Çankaya Doğa Koleji Birlik İlkokulu kampüsünün içerisinde; Basketbol Sahası, Ekoloji alanı, Görsel Sanatlar dersliği, Mucit atölyesi, Deney Atölyesi, DOKAP uygulaması, Felsefenin Doğası dersi, Laboratuvarlar, Müzik, Gitar, Keman odaları, Konferans Salonu, Toplantı salonu, Kütüphane, Ekoloji dersliği, Kodlama ve Robotik dersliği, Satranç dersliği, Drama dersliği, açık ve kapalı tören alanları bulunmaktadır. Ayrıca Kampüsümüzde Revirimiz ve tecrübeli Hemşiremiz ile çocuklarımıza hizmet vermekteyiz. Özel Çankaya Doğa Koleji Birlik İlkokulu’nda Öğrencilerimiz Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı(CEFR) standartlarına göre A2 dil seviyesinde yabancı dil eğitimi alırlar. "ESL (English As a Second Language) eğitimi ile ilkokul öğrencilerimizin uluslararası geçerliliği olan University of Cambridge gibi sınavları almaları ve yabancı dillerini geliştirmeleri hedeflenmektedir. Okulumuzda ayrıca 4. Sınıftan itibaren ikinci yabancı dil olarak Almanca dil eğitimi sağlamaktadır.
Öğrencilerin akademik ve sosyal süreçleri, performansları ile ilgili bilgilendirmeler e-doğa iletişim portalı üzerinden yapılmaktadır. Araştırmaya dayalı proje bazlı performans ödevleri sayesinde çocuklar neler yapabileceğini görme fırsatı yakalamaktadır. Öğrenme heyecanı ve merakı ömür boyu süren, öğrenmekten zevk alan, sorgulayabilen ve araştırabilen öğrencilerimiz yaparak yaşayarak öğrenmektedirler.
İlkokul 1. Sınıf öğrencilerimize günde üç öğün, 2,3 ve 4. Sınıf öğrencilerimize ise günde iki öğün yemek verilmektedir. Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısından oluşan öğünler, gıda mühendisi ve beslenme uzmanları tarafından değerlendirildikten sonra hazırlanmaktadır. Çocukların gelişimine uygun, sağlıklı ve kalori miktarı hesaplanmış menüler oluşturulması amaçlanarak öğünler planlanmaktadır. Özel Çankaya Doğa Koleji Birlik İlkokulu’nda çocuklarımız müzik, dans, drama gibi pek çok sosyal etkinlik de yapmaktadır. Açık hava oyun alanları sayesinde çocuklar temiz hava alma imkanına sahip olmaktadır. Kampüsümüzde bulunan geniş ve ferah sınıflarda eğitim kalitesinin hep yüksek tutulmasını hedeflemekteyiz.
Doğa Koleji eğitim anlayışında kurumun hedefi; geleceğe dönük, araştıran, sorgulayan, toplum kurallarına saygılı ve özgüven sahibi bireyler yetiştirmek vardır. Bu doğrultuda her zaman kendini yenileyen ve geliştiren kurum, günden güne eğitim alanında yaptıkları ile saygınlığını artırmaktadır.

Özel Çankaya Doğa Koleji Birlik İlkokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- P4C Eğitim Sistemi

- Hibrit Eğitim Modeli

- SCAMPER Tekniği

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- 2 Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 15 dakika

● Birinci sınıf öğrencilerine ödev veriliyor mu?

- Evet

● Birinci sınıf öğrencilerine sınav yapılıyor mu?

- Evet

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 2

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● İlkokul 1’den 4’e kadar aynı öğretmenle devam edilebiliyor mu?

- Evet

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

Özel Çankaya Doğa Koleji Birlik İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çankaya Doğa Koleji Birlik İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Çankaya Doğa Koleji Birlik İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel Çankaya Doğa Koleji Birlik İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çankaya Doğa Koleji Birlik İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Çankaya Doğa Koleji Birlik İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Çankaya Doğa Koleji Birlik İlkokulu Yorumları (9)

  • AY

    İyi günler.Ben Ankara Birlik Kampüsü 1/A sınıfı öğrencilerinizden Elbeyi Poyraz Yıldırım'ın velisiyim.Bizim için Doğa Koleji anlamını Vecihe Sabahoglu'ndan alıyor.Geldigimizde kendisini tanımıyorduk.Pek çok okul gezdikten sonra Doğa Koleji'nde karar kıldık.Kendisini tanıdıkça da doğru karar verdiğinizden emin olmaya başladık.Simdi sene sonuna geldiğimizde,süreci değerlendiriyoruz ve ne kadar şanslı olduğumuzu görüyoruz.Cunku kendisi yalnızca bir öğretmen değil, tam anlamıyla bir eğitimci. Çocuğun kalbine,ruhuna dokunan bir dünyası var öğretmenimin. Onunla çok yol katettik ve daha birçok başarılara imza atacagimiza inanıyorum ben.Miknatis okulda da birlikte idik kendisiyle.O'nun engin bilgi ve tecrübeleri bize öyle ışık tuttu ki kendimizi anne-baba olarak tekrar tekrar değerlendirme şansımız oldu.Kendisine minnettariz. Vecihe Öğretmenimiz bizimle olsun istiyoruz önümüzdeki yıllarda da.Rehberlikten tüm branşlara kadar tüm yükü göğüsleyip, çocukları bugüne kadar getirdi.Hep tek muhattabimiz oldu.Bize tek sıkıntı yansıtmadı.O'nun emekleri ödenmez. Sizler çok şanslisiniz ki Vecihe Öğretmen gibi bir değere sahipsiniz.Bu mesajım sizlere teşekkür etmek amaçlıdır. İYİ Kİ Vecihe Öğretmeni tanimisiz.Iyi ki var.Sizlere iyi çalışmalar dilerim...Rehberlik ve ingilizce branşları

  • TK

    Tüm beklentilerimi yeteri kadar karşılıyor. Öğretmenleri, yönetimi ve okulun tüm personeli yeteri kadar ilgili, sevgili ve başarılı.

  • Eo

    Kızım la öğretmeninin enerjisi o kadar güzel tuttu ki çok şanslıyım çünkü çocuğum okulda mutlu öğretmenini sevmekle başlıyor okul sevgisi ve öğretmenimiz duruşu tavrı davranışı ilgisi alakasıyla çocukların gönlüne taht kurmuş diyebilirim cok teşekkür ediyorum kendisine kızımın şansı olduğu İcin

  • Oh

    İletişim geri dönüşler ,çocukların olaylara farklı açılardan bakmasını sağlaması ,eğitim programı etkinlikler vs gibi eğitimi her yönüyle hedefleyen çocukları hayata hazırlayan bir kurum

  • Hem eğitim hem beslenme özel okuldan beklentilerimizin 100%100 nü karşılamakta kısacası.Sosyal aktiviteler ( sanırım pandemiden dolayı kısıtlı )

  • MA

    Kızım ilkokula Birlik Doğa Kolejinde başladı. Başlangıçtan itibaren tüm okul yöneticileri ve öğretmenleri hem insanî ve akademik değerler hem de profesyonel yaklaşım açısından gerçekten çok iyi olduklarını deneyimledim. Koordine olmuş muhteşem bir ekip ruhunun yapabileceği en mükemmeli ortaya çıkaran hem yöneticiler hem de öğretmenlerimizin ve emeği geçen herkesin çabaları gerçekten takdire şayan

  • Fa

    Canimiz okulumuz mudurunden calisanina kadar harika bir ilgi ve sevgiyle karsilandik her zaman.ozelikle sinif ogretmenimiz vecihe sabahoglu ve tüm brans ogretmenlerimiz cocuklarimizi kendi cocuklari gibi her zaman sevgiyle kucakladilar.iyi ki doga kokeji birlik kampüsundeyiz.iyi ki varsiniz canimiz ogretmenlerimiz

  • Okulumuzu çok seviyoruz, müdürümüz Demet Hanım, müdür yardımcımız Gizem Hanım, Elif Hanım, sınıf öğretmenimiz Vecihe Hanım ve tüm branş öğretmenlerimize, sabah kapida bizi güler yüzle karşılayan, akşam yine tüm önlemleri alarak sabırla bize teslim eden görevlilere, tüm kadroya teşekkür ederiz. Benim için en önemlisi okulu sevmesidir çocuğumun, sabah uyanınca yaşasın okul var demesiydi ve Vecihe Öğretmenimiz benim en büyük isteğimi gerçekleştirdi. Görevini sevgi ve fedakarlıkla yapan, bir çocuğun kalbini kazanmanın hersey den önemli olduğu bilinciyle hareket eden Doğa Birlik öğretmenlerine sonsuz teşekkürler... Doğru bir tercih yaptığımız için mutluyum. Çok sevgiler... Emeklerine sağlık...Her okul zaten dinamiktir ve eminim her gün daha etkili nasıl olabiliriz diye çalışıyorlar... Başarılarının devamını dilerim.

  • Aile sıcaklığında bir eğitim kurumu. Öğretmenimiz Vecihe SABAHOĞLU kendisi çok özverili mesleğini hakkıyla yapan bir öğretmen. Eğitim kadrosu harika seçilmiş bir okul.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çankaya Doğa Koleji Birlik İlkokulu İletişim Bilgileri

Birlik Mah. 415. Cad. 421. Sok. Çankaya / Ankara
0 312 963 0751
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum