fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Başkent Örnek Koleji İlkokulu

Özel Başkent Örnek Koleji İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/18:00

Özel Başkent Örnek Koleji İlkokulu Hakkında

Özel Başkent Örnek Koleji İlkokulu, Ankara'nın Keçiören ilçesinde hizmet vermektedir. Okul, teknolojiye ayak uyduran, modern, çağdaş, üretken, yaratıcı ve sürekli kendini yenileyen bireyler yetiştirmektedir. Tüm öğrencilerin kendine has ilgi ve yetenekleri olduğu gibi hepsinin kendine özel öğrenme yöntemi bulunmaktadır. Bu kurumda her öğrencinin seviyesine göre eğitim verilmektedir.
Yabancı dil eğitimine önem veren Özel Başkent Örnek Koleji İlkokulu, öğrencilere yabancı dil etkinliklerini karşılıklı diyalog yöntemi, dramalar ile öğretilmektedir. Öğrencilerin etkin bir şekilde İngilizce öğrenmesi için ana dili İngilizce olan öğretmenlerden oluşmaktadır. Bu bağlamda derslerde aktif şekilde İngilizce konuşulmakta ve bu sayede öğrenciler akıcı konuşma yetisi kazanmaktadır.
Özel Başkent Örnek Koleji İlkokulu, öğrencilerinin gelişim çağında olduğunun bilince olarak öğrencilerinin fiziksel, zihinsel, bilişsel ve duygusal gelişimlerini takip etmektedir. Öğrencilerin gelişimleri psikolojik danışman ve rehberlik öğretmenleri tarafından sürekli kontrol edilmekte ve öğrencinin dikkat dağınıklığı, odaklanamama veya kişisel problemler gibi sorunları varsa bunlara çözüm aranmaktadır. Bu kurumda öğrencilerin okula uyum sağlaması ve sağlıklı iletişim kurabilmesi için rehberlik birimi oryantasyon çalışmaları yapmaktadır. Özel Başkent Örnek Koleji İlkokulu'nda öğrencilerin kendi potansiyellerini fark edip ortaya çıkarabilmesi için desteklenmektedir. Okulda çeşitli spor faaliyetleri, turnuvalar, sanatsal faaliyetler, bilimsel çalışmalar, yetenek geliştirme programları, kültürel gezilere ve bilimsel aktivitelere yer verilmektedir. Bilimsel çalışmalar ile öğrencilere merak etme, araştırma, sorgulama ve problemlerini çözme gibi kazanımlar sağlanmaktadır. Öğrencilerin dengeli beslenebilmesi için okulun sağlıklı bir beslenme programı sunan yemekhanesi mevcuttur. Bununla beraber öğrenciler sağlıklı ve dengeli beslenme alışkanlığı edinmektedir.
Özel Başkent Örnek Koleji İlkokulu, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, laik cumhuriyetin kazanımlarını benimseyen, çağdaş, eleştirel düşünme becerilerine sahip, öz güveni ve öz saygısı gelişmiş öğrenciler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Sorun çözme becerisi güçlü, çözüm odaklı, bireysel farklılıkların bilincinde öğrenciler yetiştirmektedir. Aynı zamanda öğrencilerin sorumluluk sahibi, anadilini doğru kullanabilen, zamanı etkili ve doğru yönetebilen, iç disiplini gelişmiş, bilgiyi kullanıp yerine yenisini koyabilen, değiştirebilen, dönüştürebilen, yenilikçi, yaratıcı bireyler olmasını amaçlamaktadır.
Özel Başkent Örnek Koleji İlkokulu, öğrencilerin güvenliği için okulda kameralar ile 24 saat kayıt yapmaktadır. Tüm bu imkanlar dahilinde veliler ve öğrenciler tarafından tercih edilen okullardan biri olan bu kurum, servis imkanı sunarak öğrencilerin güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamaktadır.

Özel Başkent Örnek Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Başkent Örnek Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Başkent Örnek Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Başkent Örnek Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Başkent Örnek Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Başkent Örnek Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Başkent Örnek Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Yayla Mah. 1492. Cad. No:27A Keçiören / Ankara
0 312 963 1828
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum