fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel İzmir Anka Koleji İlkokulu

Özel İzmir Anka Koleji İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/17:00

Özel İzmir Anka Koleji İlkokulu Hakkında

Özel Analiz Fen Eğitim Akademisi İlkokulu öğrencilerinin akademik ve sosyal gelişiminin maksimum seviyeye ulaşmasını hedeflemektedir. Bu amaç doğrultusunda da öğrencilere özel bireysel eğitim programı hazırlanmaktadır. Okulun benimsediği proje temelli eğitim modeli öğrencilerin yaparak ve yaşayarak öğrenmesine fırsat yaratmaktadır. Okul öğrencilerinin gelişim süreçlerine destek olacak psikolojik danışmanlık hizmeti vermektedir. Psikolojik danışman öğrencilerle düzenli görüşmeler yaparak onların pedagojik gelişimlerini kayıt altına almaktadır. Ayrıca küçük yaştaki öğrencilerin okula alışma ve ebeveynlerinden ayrılma süreçlerinin yönetilmesine destek olmaktadır.
Özel Analiz Fen Eğitim Akademisi İlkokulu sunduğu fiziksel imkanlarla öğrencilerinin maksimum fayda almasını sağlamaktadır. Sınıflarda bulunan akıllı tahtalar eğitimcilerin dersleri interaktif olarak işlemesine fırsat vermektedir. Okulun kapalı spor salonu, futbol sahası ve bahçesi bulunmaktadır. Hava şartlarına bağlı olarak fiziksel aktiviteler bu alanlarda gerçekleştirilmektedir. Böylece fiziksel gelişimleri için önemli bir dönemde olan öğrenciler sportif faaliyetlerden uzak kalmamaktadır. Yaz okulu uygulaması sayesinde de öğrenciler yaz tatillerinde öğrenimlerine devam edebilmektedir. Tatil boyunca arkadaşlarından ayrı kalmayan öğrenciler eğlenerek öğrenmektedir.
Özel Analiz Fen Eğitim Akademisi İlkokulu yabancı dil eğitimi konusunda dikkatleri üstüne toplamaktadır. Yabancı dil eğitimi konusunda uzman eğitimci kadrosu tarafından yoğun olarak İngilizce dil eğitimi verilmektedir. Okulun yabancı dil kulübü de öğrencilerin yabancı dil öğrenimini eğlenceli ve uygulamalı hale getirmektedir.

Özel İzmir Anka Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel İzmir Anka Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel İzmir Anka Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel İzmir Anka Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel İzmir Anka Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel İzmir Anka Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel İzmir Anka Koleji İlkokulu Yorumları (1)

  • ik

    İzmir Gaziemir de bulunan Analiz Fen Eğitim Akademisi adlı eğitim akademisi olan okula çocuklarımı kaydettim. Okul çalışan anne babalar için etüd merkezinin bir tık üstü. SBS lerine bakılırsa görülür bu. 1 yıldır veli toplantısı yapılmadığı gibi hiçbir öğretmen ile doğru düzgün iletişim kuramadık. Ortaokul 6. Ve 7. Sınıf olarak 1 er adet sınıf var toplam da 6 şar kişi ama en son yapılan seviye belirleme sınavında 6. Sınıfların matematik net ort 2,20, fen 6,40, din 3,20, Türkçe 6,80, İngilizce 7,33. Haftada 45 saat hafta sonu ile 50 saat, ayda 200 saat eğitim almalarına rağmen matematik 15 soruda ortalaması 2,20. Ortaokul 7. Sınıfın durumu da çok farklı değil. Matematik ort 15 soru da 1,28, fen 6,06 okul ortalamalı sınavlar var. En son çocuğum matematik sınavından 90 puan aldı, 15 gün önce bizzat ben gittim rica ettim öğretmenim lütfen oğlumun kağıdına bakar mısınız diye, hala bakamadı, 6 kişilik sınıf yani. 2022 ocak ayından itibaren tüm temel derslerden ayrıca özel ders almaya başladık. Okul bitince alacağız. Bilemiyorum ama İzmir de tüm ilçe ve köy okulları içinde matematik ortalaması 1,28 matematik yer yoktur diye düşünüyorum. Merak eden okul yönetimine gidip seviye tespit sınavlarına bakıp görebilir (görebilirse ben göremedim, gören velileri de duymadım). Ben 2 dönemdir öğretmenleri İlkgün ısrarımla gördüm bir daha göremedim. Okul müdür ve Yrd... Odalarından çıkmaz. 7 aydır arabam ile bıraktım aldım, güvenlikten başka kimse ile karşılaşmadım sahada. İzmir de hiç veli toplantısı yapmayan ve velilerle görüşmeyen tek okuldur diye düşünüyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel İzmir Anka Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Dokuz Eylül Mah. Akçay Cad. No: 271 Gaziemir / İzmir
0 232 335 1605
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum