fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

Kocaeli Gebze İlkokulları

Gebze ilkokulları hakkında yapılan veli yorumları ve tanıtım yazılarını okuyarak detaylı bilgiler edinin! Okul.com.tr'nin oluşturduğu listeleme sayfası üzerinden kriterlerinize uygun kurumlarla irtibata geçin!
8 okul bulundu.
Özel Gebze Hisar Okulları İlkokulu Özel Okul
Gebze / İnönü Mah.
Özel Gebze Hisar Okulları İlkokulu verified

Güvenilir alakali ortam olmasindan dolayı tercihimizdir.

Özel Gebze Özelsin Koleji İlkokulu Özel Okul
Gebze / Tatlıkuyu Mah.
Özel Gebze Özelsin Koleji İlkokulu

Özel Gebze Özelsin Koleji İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Rehberim Koleji İlkokulu Özel Okul
Gebze / Köşklü çeşme Mah.
Özel Rehberim Koleji İlkokulu

Özel Rehberim Koleji İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Yeni Atlas Okulları İlkokulu Özel Okul
Gebze / Sultan orhan Mah.
Özel Yeni Atlas Okulları İlkokulu

Özel Yeni Atlas Okulları İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Yeni Umut Okulları İlkokulu Özel Okul
Gebze / Köşklü çeşme Mah.
Özel Yeni Umut Okulları İlkokulu

Özel Yeni Umut Okulları İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Gebze Açı Koleji İlkokulu Özel Okul
Gebze / İnönü Mah.
Özel Gebze Açı Koleji İlkokulu

Özel Gebze Açı Koleji İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Pelikan Koleji İlkokulu Özel Okul
Gebze / Osman yılmaz Mah.
Özel Pelikan Koleji İlkokulu

Özel Pelikan Koleji İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 18:00
Özel Gebze Eğitim Kurumları İlkokulu Özel Okul
Gebze / Osman yılmaz Mah.
Özel Gebze Eğitim Kurumları İlkokulu

Özel Gebze Eğitim Kurumları İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Kocaeli Gebze İlkokulları

Gebze, eğitim kurumları açısından Kocaeli'nin en nitelikli ve çeşitliliği bol bölgelerinden birisi konumunda olmaktadır. Eğitime oldukça önem veren bölgede birçok devlet ve özel okul yer almaktadır. Gebze ilkokul eğitimini öğrencilerin ilerleyen eğitim sürecine daha hazır ve donanımlı bir biçimde hazırlanmalarını desteklemek adına etkili faaliyetlerle sürdürmektedir. Bölgede yer alan özel ve devlet kurumları arasından öğrencinize en uygun okulu zaman kaybetmeden inceleyin! Eğitimin temeli niteliğinde olan ilkokul döneminde Gebze'deki ilkokulları öğrencilerin en doğru eğitimi alabilmesi adına çeşitli eğitim faaliyetleri sürdürmektedir. Başarılı ve donanımlı bireyler yetiştirmek adına çok yönlü gelişimi destekleyecek branş dersler uygulanmaktadır.


Gebze özel ilkokulları öğrenci merkezli eğitim yaklaşımları sürdürerek öğrencilerini geleceğe en etkili biçimde hazırlamaktadır. Uluslararası nitelikte bir eğitim hizmeti sağlayan kurumların bulunduğu Gebze'de, temel eğitim kazanımlarının yanı sıra çağın gereklilikleri de öğrencilere alanlarında uzman öğretmenlerle aktarılmaktadır. Gebze kolejleri, köklü özel okullar ve başarılı devlet okulları tek bir amaç doğrultusunda öğrencilerin eğitim ihtiyacını karşılamaktadır. İlkokul eğitimi, öğrencilerin duygusal ve sosyal gelişimini desteklemekle birlikte kişilik gelişimine de doğrudan fayda sağlamaktadır. Özel Gebze ilkokulları öğrencilerinin başarılı bireyler olmalarını sağlamak adına ilkokul eğitimini doğru ve etkin bir biçimde sunmaktadır. Özel okullarda yer alan dersliklerdeki öğrenci sayıları belirli seviyelerle sınırlandırılmaktadır. Böylelikle öğrenciler kalabalıktan uzak ferah ve geniş eğitim ortamlarında ayrıcalıklı bir hizmet almaktadır. Bununla birlikte Gebze'deki özel ilkokulları öğrencilerin eğitim süreci boyunca problem yaşamaması adına psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunmaktadır.


Gebze özel ilkokul fiyatları, fiziki imkanları, eğitim farklılıkları, aktiviteleri, branş dersleri, kulüp etkinlikleri ve daha birçok bilgiyi karşılaştırarak öğrencinize en uygun okul ile anında iletişime geçebilirsiniz. Bölgedeki tüm okulları kapı kapı gezmeden Okul.com.tr'den görüntüleyebilir, listeleme sayfası üzerindeki filtrelemeleri kullanarak kriterlerinize uygun kurumlarla irtibat kurabilirsiniz. Gebze ilkokulları listesi üzerinden okullar hakkında yapılan veli yorumlarını inceleyebilir, tanıtım yazılarını okuyabilirsiniz. Zaman kaybetmeden öğrenciniz için en doğru okulu bulun!

Gebze İlkokulları - Sıkça Sorulan Sorular

Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum