fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Rehberim Koleji İlkokulu

Özel Rehberim Koleji İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Özel Rehberim Koleji İlkokulu Hakkında

Özel Rehberim Koleji İlkokulu, güçlü akademik eğitim kadrosuyla birlikte çağdaş bir eğitim sunmaktadır. Okul kültürü, tecrübesi ve modern eğitim modellerini sentezleyerek öğrencilerin doğru bir eğitim almasını desteklemektedir. Öğrencilerin bireysel farklılıklarının bilincinde olarak kapsamlı bir eğitim süreci yaşatmaktadır. Öğrenci merkezli çalışmalar sonucunda oluşturulan eğitim binalarında etkili bir eğitim sunulmaktadır. Yenilikçi eğitim yaklaşımlarıyla birlikte Rehberim İlkokulu, teknolojik altyapısıyla hizmet etmektedir. Teknolojinin getirdiği tüm imkanlardan sonuna kadar yararlanarak ayrıcalıklı çalışma programları oluşturulmaktadır. Sınıflardaki öğrenci seviyelerini belirli sayılarda tutarak öğrencilerle birebir ilgilenme imkanı sağlamaktadır. Fiziki imkanlar arasında öğrencilerin gelişimine doğrudan katkı sağlayacak eğitim materyalleri kullanılmaktadır. Çok yönlü eğitim faaliyetleri beraberinde öğrencilerin her açıdan donanımlı bireyler olarak hayata hazırlanması sağlanmaktadır.
Özel Rehberim Koleji İlkokulu'nda yabancı dil eğitimi haftada 12 saat olarak sunulmaktadır. Öğrencilerin İngilizce eğitim derslerine 2 farklı öğretmen girmektedir. Öğrencilerin dil eğitimini geliştirmek adına uluslararası geçerliliğini koruyan Cambrigde University Press yayınları kullanılmaktadır. Öğrencilerin dil bilgisel alanda etkili donanıma sahip bireyler olmasını desteklemek adına eğitim faaliyetleri sürekli olarak güncellenmektedir. Çağın gerekliliklerinden birisi olan dil alanında etkili başarıyı yakalayabilmek adına çok yönlü eğitim faaliyetleri kullanılmaktadır. Eğitimi yalnızca ders ya da sınıf içerisinde değil hayata yayabilmek adına yaşam içerisinden örneklerle kapsamlı bir öğrenim sunulmaktadır. Aynı zamanda öğrencilerin sosyal, sportif ve kültürel alanlarda da gelişimini desteklemektedir. Çeşitli sanatal, sportif ve online platformlarla kaliteli bir hizmet sağlamaktadır. Okul içerisinde bulunan imkanlar dahilinde öğrencilerin gelişimi sağlanmaktadır. Müzik ve yüzme eğitimleriyle öğrencilerin ritim duygusunu ve bedensel beceri gelişimini desteklemektedir. Öğrencilerin birer birey olarak gelişimlerini destekleyerek bir sonraki eğitim seviyesinde başarılı bireyler olmalarını sağlamaktadır.

Özel Rehberim Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Rehberim Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Rehberim Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Rehberim Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Rehberim Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Köşklü Çeşme Mah. 576/1. Sok. No:2, Gebze / Kocaeli
0 111 444 18** Numarayı Göster
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum