fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Elmadağ Açı Koleji Fen Lisesi

Özel Elmadağ Açı Koleji Fen Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00

Özel Elmadağ Açı Koleji Fen Lisesi Hakkında

Özel Elmadağ Açı Koleji Fen Lisesi öğrencilerini yükseköğretim seviyesine en doğru biçimde hazırlamak adına çalışmalarını sürdürmektedir. Mesleğe ve hayata dair temel bilgileri etkili çalışmalarla öğrencilere aktarmak kurumun amaçlarından birisidir. Ortaokul seviyesinden çıkan öğrencilerin akademik alanda donanımlara sahip olmasını sunduğu eğitimle sağlamaktadır. Hazırlanan eğitim programları öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine göre çeşitliliğini sürdürmektedir. Açı Koleji Fen Lisesi, ağırlıklı olarak matematik ve fen bilimleri konusunda eğitim vermektedir. Bilimsel düşünme becerilerine sahip akademisyenler yetiştirebilmek adına faaliyet programlarını geniş bir skalada sunmaktadır. Akademik eğitimin yanı sıra sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal alanlarda da yetkinlikler kazandırmaktadır. Birer bilim insanı olarak yetiştirilen öğrenciler küresel alanlarda da başarılı olabilmektedir. Okul bünyesinde bulunan rehberlik hizmeti öğrencilerin hedefler belirlemesinde aktif rol oynamaktadır. Belirlenen hedeflerde etkili başarıyı yakalayabilmeleri adına yönlendirmeler okulun rehberlik birimi tarafından sağlanmaktadır.
Özel Elmadağ Açı Koleji Fen Lisesi, güçlü akademik kadrosu ile öğrencilerin doğru bilgi edinimini kolaylaştırmaktadır. Yoğun bir tempoda ilerletilen eğitim öğrencilere katkı sağlamaktadır. Öğrencilerin bu yoğun tempodan zarar görmemeleri adına çeşitli etkinlik ve faaliyet programları oluşturulmaktadır. Modüler setler halinde hazırlanan çalışma programları öğrencilerin geleceğine doğrudan etki etmektedir. Kapsamlı biçimde ilerletilen eğitim onların nitelikli bireyler olmalarının altını çizmektedir. Öğrencilerin bireysel farklılıkları göz önünde bulundurularak ek dersler ve etütler uygulanmaktadır. Okul içerisinde çeşitli deneme sınavları düzenlenerek öğrencilerin kendi başarısını görmeleri sağlanmaktadır. Sınav grubunda olan öğrencilerin eksiklikleri belirlenerek buna uygun programlar oluşturulmaktadır. Özel rehberlik saatleri ve etkin seminerler düzenlenerek başarının sürekliliği sağlanmaktadır. Öğrencilerin edindikleri bilgileri pekiştirebilecekleri grup ve bireysel etütler Elmadağ Açı Koleji Fen Lisesi'nde düzenlenmektedir. Sınav başarısının sağlanması adına etkili eğitim faaliyetleri oluşturarak öğrencilerin geleceğine yatırım yapması desteklenmektedir.

Özel Elmadağ Açı Koleji Fen Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Elmadağ Açı Koleji Fen Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Elmadağ Açı Koleji Fen Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Elmadağ Açı Koleji Fen Lisesi İletişim Bilgileri

Kemalpaşa Mahallesi, Hamza Öztekin Sokak, No:19, Elmadağ/Ankara
0 312 963 1021
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum