fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Hüseyingazi Bilişim Koleji Anadolu Lisesi

Özel Hüseyingazi Bilişim Koleji Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:15
Yatılı Durumu: Yatısız
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Hüseyingazi Bilişim Koleji Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Hüseyingazi Bilişim Koleji Anadolu Lisesi, Ankara'nın büyümekte olan Mamak ilçesinde lise eğitimi vermektedir. Fiziki açıdan zengin eğitim tesisinde öğrencilerin bireysel açıdan maksimum verimle eğitilmesini amaçlayan bir özel lisedir.
Bilişim Koleji, sahip olduğu alanında uzman ve deneyimli öğretmen kadrosu ile LGS'de göstermiş olduğumuz başarıları, üniversite sınavlarına da taşımaktadır. Daima çağdaş ve yenilikçi eğitim anlayışı ile sadece Mamak'tan değil, çevre ilçelerden de öğrenciler koleji tercih etmektedir. Özellikle Altındağ bölgesinden birçok öğrencisi bulunan okul sunduğu servis hizmetiyle okula ulaşımı kolaylaştırmaktadır. Öğrencilerini önünde ki sınavlara değil hayata da hazırlamayı amaçlayan okul, onların her alanda gelişimlerini desteklemektedir. Özel Hüseyingazi Bilişim Koleji Anadolu Lisesi'nde amaç sadece iyi birer üniversite kazandırmak değil, iş hayatına da kolayca adapte olabilen ve yeteneklerini gösterebilen nesiller yetiştirmektir. Robotik ve Kodlama dersleri ile yarını öğrencilerimizle birlikte bugünden şekillendirmekte olan bir okuldur.
Özel Hüseyingazi Bilişim Koleji Anadolu Lisesi haftada 16 saate kadar varan yabancı dil eğitimleriyle dili öğrencilere bir kültür olarak öğretmektedir. Öyle ki okul yabancı dil bağlamında, İngilizceyi çok akıcı konuşabilen öğretmenlerle eğitim vererek, öğrencilerin konuşma ve duyduğunu anlama becerilerini geliştirmektedir. Okul kur sistemi ile planladığı derslerde tüm gruplar aynı anda İngilizce dersine girmektedir ve aynı sınıfın main course dersine farklı, skills derslerine farklı öğretmenin girmesi sayesinde öğrencilerin seviye gelişimlerini daha objektif olarak takip edilebilmektedir.

Özel Hüseyingazi Bilişim Koleji Anadolu Lisesi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Eklektik Yaklaşım

- Çoklu Zeka Modeli

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Her sınıftan kaç şube var?

- 3

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- İsteğe Göre

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Spor Bursu

- Sanat Bursu

- Akademik Başarı Bursu

- Üstün Zeka Bursu

Özel Hüseyingazi Bilişim Koleji Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Hüseyingazi Bilişim Koleji Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Hüseyingazi Bilişim Koleji Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:15 şeklindedir.
  • Özel Hüseyingazi Bilişim Koleji Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.

Özel Hüseyingazi Bilişim Koleji Anadolu Lisesi Yorumları (6)

  • B

    Ankara'daki en iyi, vizyoner anaokullarından biri. Arkanıza bakmadan çocuklarımızı, canlarımızı emanet edebilecegimiz en doğru adres.sevgi,şefkat,eğitim konusunda harika bir yer hijyen konusunda hiç şüpheniz olmasın.olması gerekenden çok daha dikkatliler.emekleriniz için çok teşekkur ederiz. Kızımın gelişiminden okulumuzdan öğretmen ve yöneticilerimizden çok memnunuz.Çocuklara eğlenerek öğrenme becerisini kazandiran bir kurum.

  • S

    Okul çok güzel ideali olan çocuklarımız için paha biçilemez. YKS başarı oranı en yüksek okullardan bir tanesi. Öğrenci ile çok ilgili öğretmen lerimiz var. Tüm velilere tavsiye ediyorum. Okulumuza teşekkürler.

  • a

    Bilişim farkı ile öğrencilerimiz mağdur olmadı. Dersler uzaktan eğitim ile devam ediliyor. Öğretmenler web sitesi ile canlı olarak derslere devam ediyor. Hijyene dikkat eden başarılı okulumuz okullar kapanmadan önce tedbirlerini en üst düzeye çıkararak hizmet vermeye başladı. Bu çalışmaları yapan nadir okullardan olan kolej kalitesini de bu sayede göstermiş oldu.

  • b

    Lise 3’ü bitiren kızımın ders başarısında geç kaldığını düşünürken. Yazın bilişim koleji anadolu lisesi ile tanıştık. Son bir umut olarak başlattığımız bu okulda; ders başarısının yanı sıra kızımın hedeflediği üniversitelerde değişti. Kızımın her zaman yanında olduğu ve akademik başarısını artırarak ufkunu genişlettiği için bilişim kolejine teşekkür ediyorum. İyi bir okul kazanacağına eminiz.

  • f

    Bilişim kolejini geç fark ettiğim için çok üzgünüm. Kızım Lise 2’ye giderken tanıştık. Üniversite sınavına az bir zaman kalmıştı. Eski okulumuzda öğretmenler ilgilenmediği için kızımda dersleri boşlamıştı. Bu boşlama sınavlarına da yansımıştı. Öğretmenleri ile konuştuğumda olumlu bir dönüş görmedim. İyi ki değiştirmişiz okulunu.

  • b

    Oğlumun sınav korkusu vardı. Ortaokuldan sonra bu korku daha da belirgin olmaya başladı. Gittiğimiz okulda ise bununla ilgili herhangi bir çalışma yapılmamaktaydı. Arkadaşımın referansı ile bilişim koleji ile görüşmeye gittim. İdarecileri çok sıcakkanlı ve içten. Öğretmenleri güler yüzlü, enerjili ve muhteşemler. Rehberlikten ise sınav korkusuyla ilgili tam destek gördük. Bilişim koleji sayesinde çocuğum sınav korkusu yendi ve bu yıl lisede son senemiz. Zaman zaman hala çok gerilse bile eskisine göre, sınava odaklanma konusunda çok daha iyi.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Hüseyingazi Bilişim Koleji Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Ekin Mahallesi, Bostancık Caddesi, No:152, Altındağ / Ankara
0 312 963 0863
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum