fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Hüseyingazi Sınav Koleji Anadolu Lisesi

Özel Hüseyingazi Sınav Koleji Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/16:15
Yatılı Durumu: Yatısız
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Hüseyingazi Sınav Koleji Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Hüseyingazi Sınav Koleji Anadolu Lisesi Ankara Mamak’ta eğitim faaliyetlerini sürdüren bir kurumdur. Kurum “iyi bir lise, iyi bir üniversitenin kapısıdır” mottosunu benimseyerek öğrencilerini bir üst eğitim olan üniversiteye donanımlı bir şekilde yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Her öğrencisinin farklı istekleri ve ihtiyaçlarının olabileceğinin bilincinde olan kurum, bu doğrultuda sınıf mevcutlarını sınırlı sayılarda tutacak düzenlemeler yapmaktadır.
Özel Hüseyingazi Sınav Koleji Anadolu Lisesi iki aşamalı bir lise eğitimi vermektedir. Bu aşamalardan ilki 9-10. sınıf düzeyinde verilen, İngilizce ve temel akademik bilgi ağırlıklı bir programdır. 9-10. sınıf düzeyinde kurum, öğrencilerini dil ve temel dersler anlamında geliştirmekte ve sosyal, kültürel, sanat ve spor faaliyetleri ile desteklemektedir. Diğer bir aşamada ise kurum 11-12. sınıf düzeyindeki öğrencilerine, başka hiçbir ek destek almaya ihtiyaç duymaksızın yoğun bir AYT-TYT eğitimi vermektedir. Bu aşamada kurum her hafta düzenli denemeler, soru çözümleri, etüt tamamlama çalışmaları ve yoğun rehberlik çalışmaları gibi faaliyetler ile öğrencilerini desteklemektedir.
Özel Hüseyingazi Sınav Koleji Anadolu Lisesi verdiği yoğun akademik eğitimlerin yanı sıra fark ve farkındalık yaratan birçok uygulamaya sahiptir. Öğrencilerini dünya vatandaşı olabilmeleri için destekleyen kurum “Destination Imagination” programı ile öğrencilerini takım halinde çalışmalar yapma, eleştirel düşünme, çözüm üretme ve araştırma yapma gibi alanlarda geliştirmeyi amaçlamaktadır. Bu program kapsamında öğrenciler İngilizce dilini etkin bir şekilde kullanma fırsatına sahip olmakta ve sunumlarını ulusal platformlarda yaparak uluslararası başarı elde etme fırsatı yakalamaktadır.
Özel Hüseyingazi Sınav Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerini yalnızca akademik başarı ile değerlendirmemekte olup her öğrencisinin sanat, spor, kültür ya da sosyal alanlarda başarılı olmasını hedeflemektedir. Böylelikle kurum öğrencilerini geleceğe donanımlı, çok yönlü, kendini tanıyan ve özgüvenli bireyler olarak yetiştirmekte ve fark yaratacak nesiller ile ülkesine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Özel Hüseyingazi Sınav Koleji Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Hüseyingazi Sınav Koleji Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 16:15 şeklindedir.
  • Özel Hüseyingazi Sınav Koleji Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Hüseyingazi Sınav Koleji Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Ekin Mah. Bostancık Cad. No:312, Mamak/Ankara
0 312 963 0929
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum