fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Eryaman Sınav Anadolu Lisesi

Özel Eryaman Sınav Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/18:15

Özel Eryaman Sınav Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Eryaman Sınav Anadolu Lisesi, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bulunmaktadır. Her yönüyle donanımlı ve başarılı öğrenciler yetiştirme gayretinde bulunmaktadır. Eğitimde kaybedecek bir öğrencileri bile bulunmadığını kanıksayan bu kurum, öğrencilerine nitelikli ve kaliteli eğitim vermekte ısrarcı davranmaktadır. Bu nedenle eğitime bir bütün olarak bakıyor, her açıdan tam öğrenme modeli benimsemektedir. Alanında yetkin öğretmenleri, bilişim odaklı danışmanlık ve psikolog hizmetleriyle öğrencilerine kaliteli eğitim sunmaktadır. After School programıyla eve ödev bırakmamakta ve yoğunlaştırılmış etütler yerinde öğrenme yöntemi uygulamaktadır. 21. yüzyıl becerilerini kazanmış, dünya vatandaşı olma yolunda atılan ilk adımla çağımızın vazgeçilmezi ve dijital yaşamın temeli olan kodlama ve robotik dersini erken yaşta başlatmaktadır. Özel Eryaman Sınav Anadolu Lisesi, dersleri, öğrencilerin daha iyi kavraması açısından özgün materyallerle somutlaştırmaktadır. 3d laboratuvarlarında öğrenme kalıcı hale getirilmektedir. Dijital platform üzerinden öğrencilere araştırma imkanı sunulmaktadır. Side to side programıyla bu kurum, sadece sınava değil hayata yönelik konuşturan İngilizce eğitimi vermektedir.
Özel Eryaman Sınav Anadolu Lisesi akademik başarısının yanı sıra öğrencileri sosyal ve kültürel açıdan desteklemektedir. Okul bünyesinde bulunan birçok imkanla öğrencilerinin sanat, spor ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirmelerine imkan sağlamaktadır. Aynı zaman öğrencilerle birlikte yürütülen projelerle öğrencilerine; üretkenlik, yaratıcılık ve liderlik özellikleri kazandırmaktadır. Sosyal sorumluluk çalışmalarıyla ise Özel Eryaman Sınav Anadolu Lisesi öğrencileri, toluma ve çevreye saygı duyma, milli ve manevi değerlerini benimseme gibi kazanımlar sağlamaktadır.
Özel Eryaman Sınav Anadolu Lisesi, yemekhane hizmetiyle gıda mühendisleri tarafından denetlenen, gerekli ISO belgelerini almış hijyenik bir beslenme imkanı sunmaktadır. Besin değerleri yaş grubuna göre hesaplanmış menüler öğrencilere sunularak, öğrencilerin sağlığı ön planda tutulmaktadır. Aynı zamanda okulun servis hizmetiyle öğrenciler okula güvenli bir şekilde ulaşım sağlamaktadır.

Özel Eryaman Sınav Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Eryaman Sınav Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Eryaman Sınav Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 18:15 şeklindedir.
  • Özel Eryaman Sınav Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Eryaman Sınav Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Şeker Mah. 1414 Cad. B Blok, No:10D, Etimesgut / Ankara
0 312 963 1820
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum