fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Başkent Örnek Koleji Ortaokulu

Özel Başkent Örnek Koleji Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/18:00

Özel Başkent Örnek Koleji Ortaokulu Hakkında

Özel Başkent Örnek Koleji Ortaokulu, Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunmaktadır. Bu kurum liseye hazırlık sürecinde öğrencilerini desteklemektedir. 15 kişilik sınıflarda eğitim veren bu kurum, öğrenci merkezli yaklaşımıyla öne çıkmaktadır. Ezberci sistemden uzak şekilde öğrencilere tam öğrenme sağlanması amaçlanmaktadır. Aynı zamanda eğitimlerde birçok metot kullanılmaktadır. Öğrenciye en verimli şekilde eğitim verilebilecek eklektik yaklaşımlarda bulunulmaktadır. Öğrenciler son teknolojiyle donatılmış sınıflarda uygulamalı dersler işlemekte ve laboratuvarlarda aldıkları teorik bilgiyi pratiğe dönüştürmektedir. Öğrenmekten keyif alan öğrenciler yetiştiren bu kurum, öğrencilerin bilgiye doğru yollardan nasıl ulaşacaklarını da öğrencilere göstermektedir. Doğru bilgiyi edinen öğrencilere, bilgiyi kullanma, ön bilgilerle işleme ve bilgiyi yeni bilgilerle bütünleştirme gibi yetiler kazandırılmaktadır. Bunların hepsini kavrayan öğrencilerde başarı kaçınılmaz olmaktadır.
Özel Başkent Örnek Koleji Ortaokulu, bünyesinde bulundurduğu psikolojik danışmanlar ve rehberlik öğretmenleriyle iş birliği içinde çalışmaktadır. Öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirmelerde bulunulmaktadır. Aynı zamanda öğrencilere kariyer planlaması yapılarak, lise seçiminden meslek seçimine kadar uzanan bi yolda destek olunmaktadır. Öğrencilere ders çalışma programları hazırlanırken, zamanı verimli kullanmaları amaçlanmaktadır. Özel Başkent Örnek Koleji Ortaokulu, eğitimin ve gelişimin sadece dersten ibaret olmadığını öğrencilere aktarmakta ve sosyal, kültürel ve sportif aktiviteleri için öğrencilere zaman ayırmaktadır. Bu alanlarda öğrenciler kendilerini okul içinde de geliştirilebilmektedir. Okul bünyesinde bulunan tüm imkanlardan faydalanan öğrenciler kendilerine en az bir hobi edinmiş bireyler olmaktadır. Fiziksel imkanlar dahilinde; kapalı spor salonu, havuz, konferans salonu, sanat atölyesi, kütüphane, bahçe, müzik odası, oyun ve spor alanı bulunmaktadır. Aynı zamanda okulda sosyal öğrenci kulüpleri de bulunmaktadır. Bu kulüplerde aktif rol alan öğrenciler; öz güven, öz saygı, yaratıcılık, liderlik, üretkenlik gibi birçok özelliği kendine katmaktadır.
Özel Başkent Örnek Koleji Ortaokulu, Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden giden ve onun ilkelerini benimseyen, çağdaş, laik, yenilikçi ve araştırmacı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Yabancı dil eğitimine önem veren bu kurum, 2 yabancı dil eğitimi verirken, öğrencilerinin bu dillerde ana dil seviyesinde yetkinlik kazanmasını amaçlamakta ve yoğunlaştırılmış yabancı dil programı işlemektedir. Uluslararası standartlarda öğrenci yetiştiren bu kurum, çevrede tercih edilen özel okullardan biridir.

Özel Başkent Örnek Koleji Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Başkent Örnek Koleji Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Başkent Örnek Koleji Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Başkent Örnek Koleji Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Başkent Örnek Koleji Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Başkent Örnek Koleji Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Başkent Örnek Koleji Ortaokulu İletişim Bilgileri

Yayla Mah. 1492. Cad. No:27A Keçiören / Ankara
0 312 963 0925
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum