fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Batıkent Doğa Koleji Ortaokulu

Özel Batıkent Doğa Koleji Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Özel Batıkent Doğa Koleji Ortaokulu Hakkında

Özel Batıkent Doğa Koleji Ortaokulu, öğrencilerine geniş fiziksel imkanlara sahip kampüsüyle hizmet vermektedir. Kampüsün 11.200 metrekare alanında kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, spor alanı ve futbol sahası bulunmaktadır. Öğrenciler bu alanlarda basketbol, buz pateni, beden eğitimi, yüzme, voleybol, karate, tenis ve jimnastik aktiviteleri gerçekleştirmektedir. Sportif faaliyetler gerçekleştiren öğrencilerin fiziksel gelişimleri en üst seviyeye çıkmaktadır. Okulda bulunan dijital kütüphane, fen ve bilgisayar laboratuvarları ve sınıflarda bulunan akıllı tahtalar eğitimin teknolojiyle harmanlanmasını sağlamaktadır. Bu alanlar sayesinde öğretmenler, öğrencilerin derslere olan ilgisini artırma fırsatı bulmaktadır. Derslere olan ilgisi artan öğrencilerin başarı katsayıları artmaktadır. Okulda bunların yanı sıra müzik atölyesi, görsel sanatlar atölyesi, drama dersliği, ekoloji dersliği ve ekoloji bahçesi bulunmaktadır. Bu alanlarda drama, ekoloji, koro, tiyatro, el sanatları ve görsel sanatlar aktiviteleri gerçekleştirilmektedir. Özel Batıkent Doğa Koleji Ortaokulu, bu aktivitelerle öğrencilerin entelektüel birikim sahibi olmaları amaçlanmaktadır. Kurumda bu aktivitelerin yanı sıra akıl ve zeka oyunları, bilişim kulübü, satranç ve robotik ve kodlama aktiviteleri yürütülmektedir. Böylece öğrencilerin problem çözme yetenekleri geliştirilirken aynı zamanda teknolojiye hakim bireyler olmaları sağlanmaktadır.
Okul, öğrencilerinin liseye geçiş sınavlarında maksimum seviyede başarılı olmalarını amaçlamaktadır. Okulda bulunan hafta sonu uygulamasıyla öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde avantajlı konuma geçmeleri sağlanmaktadır. Öğrencilerin hafta sonu ihtiyaç duydukları konularda öğretmenlerinden hızlı ve kolayca destek almaları sınav sürecinde kritik rol oynamaktadır. Okulun psikolojik danışmanlık ve rehberlik servisi de bu sürece katkıda bulunmaktadır. Servis, öğrencilerin akademik düzeylerini düzenli aralıklarla belirlemekte ve eksik oldukları konuları belirlemektedir. Bu sayede öğrencilere yönelik telafi çalışmaları yapılarak sınava eksiksiz hazırlanmaları amaçlanmaktadır. Kurumun psikolojik danışmanı da bu süreçte öğrencilere yönelik bilgilendirici ve motivasyon verici faaliyetler yürütmektedir.

Özel Batıkent Doğa Koleji Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Batıkent Doğa Koleji Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Batıkent Doğa Koleji Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Batıkent Doğa Koleji Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Batıkent Doğa Koleji Ortaokulu İletişim Bilgileri

Kentkoop Mah. 1868. Sok. No:11, Yeni̇mahalle / Ankara
0 312 963 0863
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum