fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Rehberim Koleji Ortaokulu

Özel Rehberim Koleji Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Özel Rehberim Koleji Ortaokulu Hakkında

Özel Rehberim Koleji Ortaokulu öğrencilerin karakterinin oluşmaya başladığı ortaokul döneminde onların kişisel gelişimine büyük önem vermektedir. Öğrencilerine öğretim sürecindeki yenilikçi anlayışı, akademik başarıları ve bilimsel uygulamaları sunarak seçkin bir eğitim vermektedir. Öğrencilere sürekli kendini yenileyen, gelişmelere ve içinde bulunduğu zamana hakim ve üretken bir eğitim kadrosu ile gerçek bir öğrenme ortamları oluşturmaktadır. Yapılan eğitimde öğrencilerin kendilerini tanımaları, yeteneklerini keşfetmeleri ve potansiyellerini en üst düzeyde kullanarak geleceklerini şekillendirilmelerine olanak sağlanmaktadır.
Özel Rehberim Koleji Ortaokulu sınıfları, laboratuvarları, atölyeleri ve öğrencilerin kendilerini geliştirebilecekleri çeşitli etkinliklerle ön plana çıkmaktadır. Öğrencilerin dersi etkili bir biçimde dinleyebilmesi için sınıflar öğrencilerin tek oturabileceği şekilde dizayn edilmiş ve akıllı tahtalarla desteklenmiştir. Dersleri yaşayarak öğrenmeleri adına fizik, kimya ve biyoloji deneylerinin yapılabileceği fen bilimleri laboratuvarı ve robotik kodlama ile arduino çalışmaları için bilişim teknolojisi laboratuvarı bulunmaktadır. Teknoloji dersleri sürekli olarak bilişim laboratuvarında yapılarak öğrencilere uygulama olanağı sunulmaktadır. Müzik ve görsel sanatlar dersleri için atölyeler bulunmakta ve öğrencilerin rahat olması için sınıflardan ayrı alanlarda konumlandırılmıştır. Laboratuvar ve atölyeler öğrencilerin eğitim hayatını sürdürebilmeleri için derslerde sunulan eğitimi hayata dair örneklerle renklendirmektedir.
Özel Rehberim Koleji Ortaokulu'nda öğrencilerin akademik gelişmesini takip etmek amacıyla her ay genel deneme sınavı yapılmakta ve bu sınavların sonuçları değerlendirilmektedir. Yapılan deneme sınavları sonuçlarına göre akademik desteğe ihtiyaç duyulan öğrencilere bireysel etüt programları düzenlenmektedir. Öğrencileri geleceğe hazırlamak adına 5.sınıflarda yoğunlaştırılmış İngilizce programı uygulanmaktadır. Çağın gerekliliklerinden birisi olan yabancı dil öğreniminde hedef öğrencilerin etrafında olan olayları ifade edebilecek seviyede İngilizce konuşmalarıdır.
Özel Rehberim Koleji Ortaokulu, öğrencileri ilgi ve yetenekleri olduğu alanlarda geliştirmek için çeşitli dersler vermektedir. Beden eğitimi, müzik, görsel sanatları dersleri dışında kulüp faaliyetleri ve hafta sonu kurs etkinlikleri sunarak kendilerini geliştirmelerine imkan vermektedir. Öğrencilerin hedefler belirlemesine de olanak sağlayan kurs ve etkinlikler sayesinde öğrenciler erken yaşta ilgi alanlarını tespit etmektedir.

Özel Rehberim Koleji Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Rehberim Koleji Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Rehberim Koleji Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Rehberim Koleji Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Rehberim Koleji Ortaokulu İletişim Bilgileri

Köşklü Çeşme Mah. 576/1. Sok. No:2, Gebze / Kocaeli
0 111 444 18** Numarayı Göster
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum