fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bilinç Koleji İlkokulu

Özel Bilinç Koleji İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/18:00

Özel Bilinç Koleji İlkokulu Hakkında

Öğrencilerimizin anne babaları için ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. Ama bu çocukların anne babalarından çok, okulda bizlerle zaman geçirdiğinin, doğru yönlendirilmeleri gerektiğinin bilincinde ve sorumluluğundayız.

Özel Bilinç Koleji İlkokulu olarak 18 mevcutlu sınıflarımızda tam gün eğitim vermekteyiz. 08.30’ da güne kahvaltı ile başlayan öğrencilerimize öğlen yemeği ve ikindi dahil 3 öğün yemek verilmektedir. 16.30’a kadar devam eden derslerimiz sonrası velilerimiz 18.00’e kadar çocuklarımızı teslim alabilmektedir.

Ülkemizin en iyi üniversitelerinden mezun, akademisyenler tarafından düzenli eğitim-seminer ve sınavlarla desteklenen, öğretmenlik mesleğinde yetenekli, özverili ve vicdanlı kişilik sahibi, öğrencilerini tanıyan, ilgilenen ve yükselten kişilerden seçilerek oluşturulan öğretmen kadromuz, çocuklarımızın başarıya olan yolculuğunda en yakın destekçileridir.

1.sınıf 2. dönemden itibaren başlayan DENEME SINAVI programız, HAFTA SONU ETÜD programız ile YOĞUN AKADEMİK DERS PROGRAMI uygulanmaktadır.

İNGİLİZCE ve ALMANCA olmak üzere çift yabacı dil vermekteyiz.
Akademik başarımız ve yabancı dil eğitimimizde okulumuza güç ve değer katan OKULİSTK -TUDEM - PEARSON - CAMBRİDGE - Bilişim Garajı - BRITISH SİDE -Özdebir - K12 çözüm ortaklarımız ile ise iş birliğimiz devam etmektedir.

Drama - Koro-Basketbol-Dans-Gitar-Masa Tenisi-Robotik Kodlama-Voleybol gibi okul içinde oluşturduğumuz kulüplerimizle sosyal ve kültürel gelişimi destekliyoruz.

Okulumuzda öğrencimize, öğretmenlerimize ve velilerimize yönelik rehberlik hizmeti yürütülmektedir. Özel Bilinç Koleji İlkokulu'nda pedagojik alt yapıyı oluşturan unsurlardan biri de “Çoklu Zeka Kuramı” dır.
Özel Bilinç Koleji İlkokulu bu kuramın ayrıntılarına uygun bir fiziksel donanıma ve bu sözü geçen zeka bölümlerini ortaya çıkaracak sınıf, materyal, uzman öğretmen ve çeşitlendirilmiş ders programlarına sahiptir.
MEB ve Türk Standartları Enstitüsü denetiminden tek seferde geçen okulumuz “OKULUM TEMİZ” belgesini almaya hak kazanmıştır.
Atatürkçü düşüncenin ışığında, çağdaş, laik ve aydınlık nesiller yetiştirmeye devam ediyoruz.

Özel Bilinç Koleji İlkokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Basketbol Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Native Öğretmen

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Birinci sınıf öğrencilerine ödev veriliyor mu?

- Evet

● Birinci sınıf öğrencilerine sınav yapılıyor mu?

- Evet

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Hayır

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 1

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● İlkokul 1’den 4’e kadar aynı öğretmenle devam edilebiliyor mu?

- Evet

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

Özel Bilinç Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bilinç Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Bilinç Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Bilinç Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bilinç Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Bilinç Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Bilinç Koleji İlkokulu Yorumları (11)

  • İkiz çocuklarımı 3 yaşından beri bilinc kolejine gönderiyorum. Şuan 3. Sınıf da okuyorlar. Ingilizce eğitimi okul temizliği öğretmenlerin samimi yaklaşımı bizi çok mutlu ediyor. Emeği geçen herkese çok teşekkürler

  • Özel Bilinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, öğrencilerimizin gelişim dönemlerine sizinle birlikte tanıklık etmek bizim için büyük mutluluk... Büyük başarılarında ortak olmak , yol göstermek için işimizin başındayız. Her iki öğrencimize de eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyor, değerli yorumunuza teşekkür ediyoruz...

  • SA

    Kızım Bilinç kolejinde 3yıldır eğitim almakta sınıfların çok kalabalık olmaması öğretmenlerin kendi branşlarında çok başarılı olması okul idaresinin çok ilgili ve alakalı olması kafamda soru işaretileri bırakmıyor. Çocuğumun güvenli tecrübeli ellerde şekillenmesi ve geleceğe bilinçli bir insan olarak yetiştrilmesi bir Veli olarak beni çok mutlu ediyor. Temizlikten yemeğe çocuklarla birebir ilgilenen bir okul yabacı dil olarak da çocuklar kendilerine çok özgüvenli ve bilgili bir şekilde dil öğreniyorlar. İyiki bilinç kolejliyiz.

  • Özel Bilinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumunuza teşekkür eder, öğrencimize başarılar dileriz...

  • İÇ

    Öğrencilerinin kendilerini mutlu hissettiği, severek okullarına devam ettiği, dersi derste öğreten bir okul. Başarı zaten doğal sonuç olarak geliyor.

  • Özel Bilinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz; güzel yorumunuz için teşekkürler...

  • HE

    Anaokulundan beri çocuğum Bilinç Koleji’nde eğitim alıyor. Hem anaokulu hem de ilkokul eğitiminden de çok memnunum. İyi ki bu ailenin bir parçasıyız. Özellikle yöneticilerine özenleri ilgileri ve verdikleri güvenden dolayı teşekkür ederim

  • Özel Bilinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz; güzel yorumunuz için teşekkür ediyoruz. Güven verdiğimizi sizden duymak bizleri mutlu ve motive ediyor. Çocuklarımızın mutlu, isteyerek, heyecanla okullarına gelmesi bizlerin yaptığımız işe inancımızı artırıyor. Akademik Danışmanımız Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Sınıf Öğretmenliği Bölüm Başkanı Erten Gökçe rehberliğinde denetlenen öğretmen kadromuzla eğitim yürütmekteyiz. Öğrencimizin diğer eğitim kademelerinde de yanında olmak istediğimizi bildirir; güzel dilekleriniz için bir kez daha teşekkür ederiz.

  • Eg

    Öğretmenlerin ve yöneticiler hem öğrenci hemde velilere yaklaşımı üst düzeyde. Yabancı dil konusunda üst düzey çaba ve eğitim bizi etkileyen unsur oldu. Çok memnunuz.

  • Özel Bilinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, yorumunuz için teşekkür eder, öğrencimize başarılar dileriz...

  • çocuklarımiza ve bize karşı her zaman ilgili,yapıcı,güleryüzlü,başarıyı teşvik eden,Atatürkçü ve çağdaş bir kadroya sahip.öğretmenimiz Esengül hanıma ayrıca teşekkuru borç bilirim,çocuğumun okulu sevmesindeki en buyük etkendir kendisimüzik ve spor gibi çocuğu sosyal açıdan destekleyecek alanlar biraz daha geliştirilebilir.

  • Özel Bilinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Sayın Velimiz; Kurumumuzda her öğrencinin Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilimsel, çağdaş, laik ve demokratik eğitim alması temel görevimizdir. Farkındalığınız ve değerli yorumunuza teşekkür ediyoruz...

  • AE

    Merhabalar, Bilinç Kolejine devam eden 3 öğrenci velisi olarak okulun eğitim ve ogretimine olan memnuniyetimizi belirtmek isterim.. Bilinç kolejiyle tanışmamız kızımın anaokuluna başlaması ile oldu.. Öğretmenlerin ilgisi ve takipleri beklentimizin üstünde olduğundan ilkokul içinde tercihimizi Bilinç Koleji olarak yaptık.Emegi geçen herkese çok teşekkür ederiz..İyiki varsınız...

  • Özel Bilinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; sağlamış olduğumuz güvenin böyle güzel bir yorumla karşılık bulması bizlerin işimize olan inancını artırıyor ve motive ediyor. Öğrencilerimizin daha nice başarılarına tanıklık etmek dileğiyle...

  • SA

    Okula adım attığı andan itibaren son ders zili çalana kadar bir birey olarak çoçuğuma özen gösterilmesi ve bunu diğer bütün öğrenciler içinde sağlayabiliyor olmaları okulu diğer okullardan farklı kılan en önemli özelliği olduğunu düşünüyorum. Ana kapıdan içeri girerken ismi ile hitap ederek hoş geldin/günaydın diyen güvenlik görevlisinden (ve bu davranışı her bir öğrenciye ayrı ayrı, her gün sürdürmeleri), okul iç kapısında bir kez daha sevecen öğretmenleriyle gülen yüzlerle karşılanması, tüm gün boyunca sonsuz sabrı ve engin hoşgörüsü ile yüksek bilgi ve beceri kazanmasını sağlayan öğretmenleri ile tüm gün başka dünyalarda savaşan biz veliler (anne/babalar) ve benim için bilinç koleji benim huzurumun kaynağıdır.Finlandiya modeli eğitim yöntemlerinin araştırılarak Türkiye kapsamında uygulanabilir kısımlarının örnek alınması okulumuzun kalitesini katkı sağlayacaktır.

  • Özel Bilinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, sıcak ve içten yorumunuz için teşekkür ediyoruz. İşini severek büyük bir özveriye yapan personelimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle çok mutlu, çok büyük bir aileyiz. Kapıdan aldığımız andan itibaren bizim sorumluluğumuzda olan her öğrencimiz bizler için çok kıymetli. Onların sağlığı, huzuru, mutluluğu ve başarısı için her daim işimizin başındayız.

  • HY

    Kızım Bilinç Koleji'nde ilkokul birinci sınıfa başladı. Her anne gibi hem heyecanlıydım hem de bazı tereddütlerim vardı . Fakat tüm bu duygularım geride kaldı . Nasıl derseniz Bilinç Koleji bana bir çocuğa verilecek olan tüm değerleri gösterdi diyebilirim. Başta sevgi olmak üzere. Çünkü sevginin olduğu yerde tohumlar yeşerir. Okul içi yapılan etkinlikler, faliyetler, dil eğitimi oldukça aktif geçiyor ve çocuklara en doğru şekilde veriliyor . Dil eğitimi sadece ingilizce üzerine değil aynı zamanda Almanca üzerine de. Çocuğumun hem İngilizce dil hem de Almanca dil öğrenmesi geleceği için çok önemli bir adım. Şunu çok iyi öğrendim ki Bilinç Koleji çocukları temelden hazırlayarak yarınlara en güzel şekilde ulaştıracak. Bu uzun ve serüven dolu yolda bizlere eşlik ettikleri için teşekkür ediyorum.

  • Özel Bilinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz; değerli yorumunuz için teşekkür eder; öğrencimize tüm eğitim öğretim hayatı boyunca başarılar dileriz...

  • MA

    İlkokul eğitimi için başka bir özel okuldan geldik tavsiye, Üzerine ismi gibi bilinçli bir eğitim uygulanıyor çocugunuz aile ortamında ki gibi güvende güler yüzlü çalışanları çok başarılı idealist öğretmen leri var ingilizce eğitimi Ankara'da ki bir çok okuldan daha iyi hatta yarışır ......

  • Özel Bilinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz; kıymetli yorumunuz için teşekkür ediyor, öğrencimize eğitim hayatında başarılar diliyoruz.

  • SK

    Okulumuzu geçen sene okul.com.tr sitesi üzerinden bulup görüşmüştük ve ilk görüşmede bile farkını hissettirmişti. Şuan oğlum birinci sınıf da okuyor. İkinci sınıfa kaydını büyük bir memnuniyet ile yaptırdık. Gerek sınıf gerek branş öğretmenlerimiz olsun hepsi ayrı ayrı çok kıymetli öğretmenler.. Kaliteli bir eğitimleri var yabancı dil eğitiminde de gayet başarılı bir okul. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Okul arayışı, karar verme süreçlerini tecrübe etmiş biri olarak okul hakkında yorum yapmak istedim.. Umarım faydası olur..

  • Özel Bilinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz; size sağladığımız güven bizleri çok mutlu ve aynı zamanda motive ediyor. Bilinç Koleji olarak, Ankara Mamak bölgesinde Anaokulu-ilkokul-Ortaokul ve Anadolu Lisesi okul türlerimiz ile uzun yıllardır işimizi en iyi ve hakkıyla yapmanın gururunu yaşıyoruz. Siz değerli velimize de bizi tercih ettiğiniz ve bu güzel yorumunuz için ayrıca teşekkür ediyoruz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bilinç Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Abidinpaşa Mahallesi, Tıp Fakültesi Caddesi, No:165 Mamak/Ankara
0 312 963 1535
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum