fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Birlik Amerikan Kültür Koleji İlkokulu

Özel Birlik Amerikan Kültür Koleji İlkokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/17:00

Özel Birlik Amerikan Kültür Koleji İlkokulu Hakkında

Özel Birlik Amerikan Kültür Koleji İlkokulu, Ankara Çankaya’da eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir. Kurum, öğrencilerine en kaliteli eğitimi sunmayı amaçlamakta olup modern eğitim materyalleri ve deneyimli öğretmen kadrosu ile öğrencilerini başarılı olabilmeleri adına her anlamda desteklemektedir.
Özel Birlik Amerikan Kültür Koleji İlkokulunda öğrencilerin akademik gelişimlerinin yanı sıra kişisel ve sosyal gelişimlerini destekleyen bir eğitim modeli uygulanmaktadır. Kurum sadece akademik başarıya değil aynı zamanda toplumsal ve kültürel değerlerin öğrenimine de önem vermektedir. Bu sayede öğrenciler sadece başarılı değil aynı zamanda sorumlu ve üretken bireyler olarak yetişmektedirler.
Özel Birlik Amerikan Kültür Koleji İlkokulunun modern eğitim teknolojileri ile donatılmış sınıflarında, öğrenciler en iyi ve şekilde eğitim almaktadırlar. Ayrıca kurum içerisinde bulunan laboratuvarlar, kütüphane, spor salonu ve yemekhane gibi fiziksel koşullar öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri şekilde tasarlanmıştır.
Özel Birlik Amerikan Kültür Koleji İlkokulu’nun eğitim dili İngilizce olup, öğrenciler uluslararası düzeyde ve kalitede rekabetçi bir eğitim almaktadır. İngilizce dil eğitimine özel önem veren kurum, dil öğreniminde etkin yöntemler kullanarak öğrencilerinin başarılı olmalarını sağlamaktadır. Kurumdaki eğitim öğretim süreci, öğrencilerin bireysel özelliklerine göre şekillenmektedir. Kurum öğrencilerinin yetenekleri ve ilgi alanlarına göre farklılaştırılmış eğitim programları hazırlamaktadır. Böylece her öğrencisine kendini geliştirme fırsatının yanı sıra alınan eğitimden keyif alma imkanı tanınmaktadır.
Özel Birlik Amerikan Kültür Koleji İlkokulu, öğrencilerinin hem akademik hem de sosyal ve duygusal açıdan gelişimini destekleyen bir eğitim anlayışına sahiptir. Bu sayede öğrenciler, kendilerini ifade etme, işbirliği yapma ve sorun çözme gibi becerileri geliştirerek başarılı bireyler olarak yetişmektedir. Uluslararası bakış açısıyla öğrencilerinin birer dünya vatandaşı olarak yetişmesini desteklemek amacı ile faaliyet programları oluşturmaktadır. Özgün ve çok yönlü eğitim anlayışı ile özel okul, öğrencilerin hedeflerine ilerlemelerinde aktif rol oynamaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Birlik Amerikan Kültür Koleji İlkokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Yüzme Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Drama Eğitmeni

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 15 dakika

● Birinci sınıf öğrencilerine ödev veriliyor mu?

- Evet

● Birinci sınıf öğrencilerine sınav yapılıyor mu?

- Hayır

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 1

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● İlkokul 1’den 4’e kadar aynı öğretmenle devam edilebiliyor mu?

- Evet

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Spor Bursu

- Sanat Bursu

- Akademik Başarı Bursu

- Üstün Zeka Bursu

Özel Birlik Amerikan Kültür Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Birlik Amerikan Kültür Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Birlik Amerikan Kültür Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel Birlik Amerikan Kültür Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Fransızca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Birlik Amerikan Kültür Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Birlik Amerikan Kültür Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Birlik Amerikan Kültür Koleji İlkokulu Yorumları (10)

  • Fk

    Okulumuzu çok seviyoruz.Öğretmenleri çok ilgili işinde uzman kişiler.Ortamı temiz,hijyenik .Kızım ilk başladığı günden beri çok sevdi .Ayrıca çalışanları da güler yüzlü.Beklentilerimizi karşılayan bir okul .Emeği geçen başta okulun kurucuları, öğretmenlerimize ve çalışanların emeklerine sağlık .

  • Merhaba uzun araştırmalarımız sonrasında aklımızda hep ilk sırada olan Amerikan Kültür Koleji ile olmaktan çok mutluyuz.Her bir öğrencisinden tutun biz velilere kadar değer ve önem katan bir kurum.Eğitim sistemi, öğretmenlerimiz de ki donanım,okulun katmış olduğu tüm değerler ve sistemden çok memnunuz.Yöneticilerimizden,öğretmenlerimize, okul da ki emek veren herkese çok teşekkür ederiz.İyiki varsınız.Kişisel gelişim,aile danışmanlığı,pozitif tutum gibi hem çocuklarımız hem bizler için daha çok seminerler istiyoruz:) Bizlere ve çocuklarımıza kattığınız herşey için teşekkürler,Sevgiler..

  • LK

    Eğitimi ticarete dökmeyen,velileriyle üst ilişkisiyle konuşmak yerine aile olabilen,hiçbir çocuğu diğerinden ayırmayan,hergün bana ve çocuğuma iyi ki bu okulu seçmişiz dedirten bir okul. Herşey den önce Nurgül öğretmen gibi melek bir öğretmene sahip olduğumuz için çok şanslıyız.

  • BB

    Anasınıfında tercih ettiğimiz ve çok memnun kaldığımız, tecrübeli öğretmenlerin olduğu, çok sıcak ve samimi bir eğitim yuvası. Kızım şu an 1. sınıfta. Gerek sınıf öğretmenimiz gerekse tüm branş öğretmenleri gerçekten çocuklarımıza karşı disiplinli olmakla birlikte şefkatle yaklaşıyor. Derslere ek olarak pek çok branşta klüp imkanı da sağlıyor. Kızım her sabah erken saatte başladığı okulunda akşama kadar dolu dolu vakit geçiriyor. Anasınıfından beri aldığı İngilizce de oldukça yeterli ve verimli. Akademik derslerin yanı sıra insani ve milli değerlerimizin de çocuklarımıza mükemmel bir şekilde aşılandığını gördükçe de bu okulu seçmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimizi daha iyi anlıyoruz.

  • A

    Anasınıfı ile başladığımız ve çok memnun kaldığımız, gerek öğretmenleri gerek imkanları herşeyi ile çok sıcak ve samimi bir eğitim yuvası. Akademik eğitimin yanı sıra insani ve milli değerlerimizin de çocuklarımıza mükemmel bir şekilde aşılandığını gördükçe bu kurumu seçmekle ne kadar doğru bir karar vermiş olduğumuzu daha iyi anlıyorum. İlköğretim okul hayatındaki en önemli basamak ve kızım böyle güzel yönetilen bir okulda olduğu için çok şanslı.

  • Ba

    Kızımı anaokulundan itibaren Amerikan Kültür Koleji'nde. Şu an 1. sınıfta. Her zaman ilkögretminin okul hayatında en önemli dönem olduğuna inanırım..Sınıf öğretmenimiz ve tüm branş öğretmenlerimiz konusunda çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Tüm öğretmenlerimiz özverili ve çocuklarımıza şefkatle yaklaşan, alanlarında uzman öğretmenler..Çocukları yarış atı gibi görmeyen, sabırla yaklaşan, akademik eğitimin yanı sıra insani ve milli değerlerimizi de çocuklarımıza aşılayan bir eğitim yuvası..iyi ki buradayız

  • EY

    Henüz 3 haftadır bu kurumdayız ama 3 haftada yaşadığım huzuru kelimelerle anlatamam. İlkokul 1.sınıf ilk yarı dönemimiz ANKÜ de kabus gibi geçti. Bu kuruma gelince gördük ki biz kendimize 5 ay eziyet etmişiz. Öyle sıcak bir ortam ki :) Çocuğumuz mutlu biz huzurluyuz aylar sonra . Muhteşem bir ekip var içerde. Sıcak, samimi, güleryüzlü ve ilgililer

  • TU

    Öğrenciye verilen ilgi ve değer mükemmel. İyi ki doğru karar verip çocuklarımı bu okula kayıt yaptırmışım. Maddi hiç bir değerle ölçülemeyen emekleriniz ve şefkatiniz için minnettarım Henüz yeni bir okul ve bu haliyle bile mükemmel.

  • Anaokulunuda tercih ettiğim ve öğretmenlerinden memnun kaldığım kids aloudan mezun olduktan sonra ilkokula da aynı okulun devamı olan Amerikan kültür kolejinde devam etme kararı aldık.Öğretmenlerimiz ve yöneticilerin ilgi ve alakası çok güzel.Doğru bi karar olduğunu düşünüyorum.Emeği geçen herkese teşekkürler.Yemek çeşitleri biraz daha gelişirse iyi olur ☺️☺️

  • Okulun idarecileri ve öğretmenlerinin güler yüzlü olması bizi karşılama şekilleri için teşekkür ederim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Birlik Amerikan Kültür Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Birlik Mah. 448. Cad. 476. Sok. No:2 Çankaya / Ankara
0 312 963 1721
Bu okulda burslu okuma fırsatı seni bekliyor!
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum