fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Pursaklar Çözüm Akademi Okulları İlkokulu

Özel Pursaklar Çözüm Akademi Okulları İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:45/16:15

Özel Pursaklar Çözüm Akademi Okulları İlkokulu Hakkında

Pursaklar Çözüm Akademi Koleji Ankara Pursaklar'da bulunmaktadır. Pursaklar Çözüm Akademi Koleji bünyesinde faaliyet gösteren okulumuzda eğitim sistemimiz 5 ana ayak üzerine bina edilmiştir.

1-AKADEMİK BAŞARI: Akademik başarı okulumuzun olmazsa olmazlarındandır. Akademik Başarı idealimiz 4 ana unsurdan destek almaktadir.
* Güçlü Öğretmen Kadrosu: Deneyimli ve alanında uzman kadromuz çok ciddi elemelerden geçilerek seçilmektedir.
*Güçlü Yayın Desteği :Çözüm Yayın grubunun ÇÖZÜM, SPOİLER,EĞİTİM VADİSİ, 3D, 4K YAYINLARI
*Güçlü Rehberlik Hizmeti: PDR servisimiz öğrencilerimizle bire bi ilgilenmekte ve takip etmektedir.
*Güçlü Rekabet Ortamı :
2- ROBOTİK VE KODLAMA: Robotik ve kodlama, analitik düşünme, sistematik düşünme, analiz yeteneği kazandırma, problem çözme vb. gibi faaliyetlerin yanında öğrencilerin makinelerin çalışma mantığını kavramasına da yardımcı olur.
3- ETKİN YABANCI DİL EĞİTİMİ: Okulumuzda Yabancı Dil eğitimi en fazla önem verdiğimiz alanlardan biridir. Anasınıfından itibaren yerli ve yabancı hocalarla Cambridge sistemi ve yayınları ile yoğun bir İngilizce Programı uygulanmaktadır. Ayrıca öğrencilerimize İngilizceyi ne derece öğrettiğimizi, aldığımız verim ve mesafeyi ölçmek için ELTA DİL SINAVLARI yapıyoruz. 2.sınıftan itibaren ALMANCA derslerimiz 2.yabancı dil olarak vermekteyiz.
4-SANAT VE SPOR: Çocuklarımızın beden sağlıklarını koruyabilmesi ve güçlendirebilmesi için spor yapmalarını ve bir sanatla uğraşmalarını önemsiyoruz.
5- DEĞERLER EĞİTİMİ: Değer ve ahlaktan yoksun bireylerin ne kadar iyi yetişirlerse yetiştirilsinler, ne kadar güzel meslek edinirlerse edinsinler; aile, iş ve sosyal yaşantılarında ne denli sıkıntılar yaşadıkları ve yaşattıkları ortadadır. Okulumuzda Anaokulundan itibaren her sınıf seviyesine uygun olarak Milli ve Manevi Değerler Eğitimi verilmektedir.

Yemekler kendi personelimiz tarafından pişirilmekte olup ilkokulu öğrencilerimize sabah kahvaltısı ve öğle yemeği verilmektedir.

Pursaklar Çözüm Akademi Koleji Eğitim anlayışında kurumun hedefi geleceğe dönük, araştıran, sorgulayan, toplum kurallarına saygılı, öz güven sahibi bireyler yetiştirmektir. Bu doğrultuda her zaman kendini yenileyen ve geliştiren kurum, günden güne eğitim alanında yaptıkları ile saygınlığını arttırmaktadır.

Özel Pursaklar Çözüm Akademi Okulları İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Pursaklar Çözüm Akademi Okulları İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Pursaklar Çözüm Akademi Okulları İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:45 - 16:15 şeklindedir.
  • Özel Pursaklar Çözüm Akademi Okulları İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Pursaklar Çözüm Akademi Okulları İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Pursaklar Çözüm Akademi Okulları İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Pursaklar Çözüm Akademi Okulları İlkokulu Yorumları (8)

  • ED

    Malatya depremzedesiyiz,apar topar canımızı kurtarıp Ankara'ya geldik.Canımızı kurtardıktan sonra çocuklarımızın bu süreci en iyi atlatması sürecine girdiğimizde sağ olsun Sema Sezer hocamız bu zor durumdaki çocuklara okulunu açtı.O kadar ilgili ve alakalıydılar ki bu kimsenin bir daha yaşamasını istemediğimiz bu zor günleri daha kolay atlatmamıza yardımcı oldular.Oğlum 3.sınıf Zeynep Kodal Genç öğretmenimizin sınıfında.Bu zor günlerde bizim en büyük şansımız oldu.Çok ilgili ve bilgili bir öğretmen.Ben çocuğumu Ankara'da bırakıp,çalışmak için Malatya'ya döndüğümde hiç gözüm arkada kalmadı.Oğluma hem bir öğretmen hem de bir anne sıcaklığıyla sahip çıktı.Allah ondan razı olsun...

  • Su

    Hayatta en büyük şans iyi bir öğretmene rastlamaktir özellikle ilkokul dönemi için söylüyorum çocuğun oyun döneminden çıkmaya kurallarla tanışmaya başladığı dönem artık sıralarda oturup öğretim dönemine geçtiği ilk aşama. Oğlumun doğduğu ay itibariyle erteleme hakkımız vardı kafamda soru işaretleriyle gitmiştim okula görüşmeye ilk olarak sağolsun Sema sezer hocam çok yardımcı oldu ve gönül rahatlığıyla yazdırdım. Oğlum şuan Osman hocamin sınıfında oğlumda bizde çok seviyoruz kendisini iyi bir eğitimci idealist ilgili sorumlu ne yazsam az kendisi hakkında dersle ilgili yaptığı materyaller oyunlar çocukların hem severek öğrenmesini sağlıyor hem kalıcılığıni artırıyor severek emek veriyor işini severek yapıyor Osman hocam. Çok teşekkür ediyorum Osman hocama ve Sema sezer hocama iyi ki bu kadar iyi eğitimcilerle yolumuz kesişti.

  • At

    Esra Akdoğan öğretmenimiz her konuda ilgili ve en büyük destekçimiz.Oglum böyle bir öğretmene sahip olduğu çok şanslı

  • Oğlum da biz de öğretmenimiz Zehra Öcalan'ı çok seviyoruz. Çok naif bir insan ve öğrencileri içinse müthiş bir rol model. Oğlum tüm öğretmenlerini çok seviyor. Tüm öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.Aile ile iletişimde özel numara kullanmamalarını istiyoruz. Daha hızlı ve etkili bir iletişim yöntemi bulunmalı

  • PK

    Kızım Anaokulundan beri burada devam ediyor. Şuan 2.sınıf öğrencisi. Osman hocamın ilgisi ve alakasından çok memnunuz. Ayrıca okul çalışanlarımızın ilgisi ve alakadar oluşu bizleri çok memnun ediyor. genel olarak okulumuzu çok seviyoruz ve memnununuz.

  • Ct

    Kızım severek okula gidiyor başta Osman hocamızın olması ile okula daha istekli gidiyor. Öğretmenler çok iyi. Hiç bir sıkıntımız yok hepsi özverili işinin hakkını veriyor Allah razı olsun kendi çocukları gibi sevip kolluyorlar. Başarılarının devamını diliyorum..Eksiği yok daha ne olsun ne ararsanız var.

  • PK

    Oğlum Şeyma nur EKE hocamızın sınıfında biz Şeyma hocamdan çok memnunuz hem araştırmacı hem çocukları kendi evladı gibi severek ilgilendiğini düşünüyorum hiçbir zaman eldeki rutin yöntemlerle öğretme ile yetinmedi her zaman dersleri bir oyun tadında ve akılda daha kalıcı olabileceğini düşündüğü metotlarla öğretmeye çalıştı. İlkokuldaki şansımız olarak görüyorum...

  • Ak

    En sonunda aradığım okulu buldum. Kızım çok mutlu. Okul yerleşke olarak bana çok uzak olmasına rağmen, oraya kaydolmakta hiç tereddüt etmedik. İyiki bu okuldayız. Hiç pişmanlık yaşamadık.Şu an olduğu gibi , eğitimde kaliteyi sunmaya devam etmeleri yeterli.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Pursaklar Çözüm Akademi Okulları İlkokulu İletişim Bilgileri

Saray Fatih Mahallesi, Kırım Sokak, No:4 Pursaklar/Ankara
0 312 963 1027
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum