fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Zehra Okulları İlkokulu

Özel Zehra Okulları İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/16:00

Özel Zehra Okulları İlkokulu Hakkında

Özel Zehra Okulları İlkokulu, eğitim felsefesini öğrenci merkezli eğitim modeli olarak belirlemiştir. Öğrencilerinin ilkokulda öğrenmesi gereken temel bilgi ve becerileri edinmiş olması kurum için çok önemlidir. Temel bilgi ve becerilerin yanında kendisine ve çevresine karşı bilinçli ve saygılı bireyler yetiştirmek kurumun temel hedefleri arasındadır. Özel Zehra Okulları İlkokulu bünyesindeki öğrenciler topluma ve çağa uyumlu, özgüvenli, sorun çözme yetenekleri gelişmiş olarak mezun olmaktadır. Özel ilkokul uyguladığı eğitim programıyla öğrencilerin onlardan isteneni analiz edebilmektedir. İlkokul çağındaki bireyler için düzenli beslenme sağlıklı bir gelişim süreci için çok büyük bir önem taşımaktadır. Kurumda yemekler okulun kendi yemekhanesinde özenle hazırlanmaktadır. Öğrenciler organik beslenmeyle gelişim süreçlerine sağlıklı bir şekilde devam etmektedir. Düzenli beslenmenin yanında sağlıklı bir gelişim sürecini en iyi destekleyen şey düzenli spor yapmaktır. Özel anaokulunda öğrencilerin gereken düzeyde aktivite yapmasına çok önem verilmektedir. Öğrencilerin rahatça spor yapabilmesi için kurumda hem açık spor alanlarI hem de kapalı spor salonu ve futbol sahası bulunmaktadır. Kurumun verdiği spor eğitimleri arasında hentbol, basketbol, atletizm, badminton gibi sporlar vardır. Yüzme, vücudu ve kasları en çok geliştiren, en etkili sporlardan biridir. Öğrenciler özel ilkokulda bulunan yüzme dersleri sayesinde fiziksel gelişimlerine önemli ölçüde katkı sağlamaktadır. Öğrenciler çok faydalı bir savunma sanatı olan karate eğitimini kurumda öğrenmektedir. Çevreye karşı bilinçli ve saygılı öğrenciler yetiştiren özel ilkokulda bulunan sera sayesinde öğrenciler organik tarım hakkında bilgi sahibi olmaktadır. Ekoloji çalışmaları küçük yaştaki bireylerin hayal gücünü geliştirme konusunda yararlı bir aktivitedir. Kurumun eğitim programında bulunan ekoloji dersleri sayesinde öğrenciler doğa hakkında bilgi sahibi olurken bir yandan da yaratıcılıklarını geliştirmektedir. Birçok farklı eğitim modelinden destek alan Özel Zehra Okulları İlkokulu’ndaki alanında uzman eğitimciler öğrencilerinin okul hayatının temelinin sağlam başlaması ve sağlam devam etmesi için elinden geleni yapmaktadır.

Özel Zehra Okulları İlkokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Ayda 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 35 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 15 dakika

● Birinci sınıf öğrencilerine ödev veriliyor mu?

- Evet

● Birinci sınıf öğrencilerine sınav yapılıyor mu?

- Hayır

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 3

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 1

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● İlkokul 1’den 4’e kadar aynı öğretmenle devam edilebiliyor mu?

- Evet

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Spor Bursu

- Akademik Başarı Bursu

Özel Zehra Okulları İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Zehra Okulları İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Zehra Okulları İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel Zehra Okulları İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Zehra Okulları İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Zehra Okulları İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Zehra Okulları İlkokulu Yorumları (15)

  • SY

    3 çocuğum da bu okulda okuyor. 8 yıldır okul ile aile gibi olduk. Her yıl çıtayı biraz daha yükseltiyorlar. Akademik başarı, manevi eğitim ve öğretmenlerin özverili ilgisi bizi okula bağlayan temel nedenler olmuştur. Çocuğunuz akademik başarısının yanıda ahlaki gelişimini de isterseniz bu okul tam size göredir. Herkese tavsiye ederim.Okul zaten kendini sürekli geliştiriyor. Teşekkür ederim

  • Özellikle değerler eğitimi birimine hayranım. Eşi benzeri olmayan bir uygulamayla çocukların akademik gelişiminin yanında böyle ahlaki değerleri de öğretmeleri takdire şayan bir olaydır. Teşekkür ediyorum. Allah sizden ebeden razı olsun. Dilerim böyle okulların sayısı çoğalırTüm birim ve tüm sınıflarda manevi rehber öğetmenlerin sayısının daha fazla olması çocuklarla olan ilgiyi daha da arttıracaktır.

  • AS

    Yoğun ve kaliteli İngilizce, öğrenciye özel akademik takip sistemi, Türkçe ve İngilizce kitap okuma saati, takip defteri, haftada iki ayrı günde iki farklı kulüp seçeneği, akıl oyunları, akıllı tahta, yüzme ve diğer spor branşları, Kur'an-ı Kerim, Karakter ve Değerler Eğitimi, kaliteli Rehberlik sistemi, yetenek merkezli çalışmalar, sosyal ve kültürel geziler, güz-kış kampı, Karakter Okulu, Life kinetik, STEM ve daha birçok yenilik ile kaliteli eğitimin adresi. Teşekkürler Zehra İlkokulu. İyiki varsınız.Ankara'nin farklı yerlerinde de olsa daha fazla çocuğumuz faydalanabilir.

  • Şa

    Science is given in an Islamic framework. A school that deals with the life of the Prophet, may Allah open its ways

  • sb

    Okulumuz akademik çalışmalar, spor faaliyetleri ve manevi çalışmaları güzel ve verimli yapan özel bir okul. Özellikle spor faaliyetlerine ayrı önem veriyorlar Öğretmen ekibi gayretli ve uyum içinde çalışan bir ekipten oluşuyor Spor zümresi yıl boyunca güzel çalışmalara imza atıyorlar tebrik ederim.Ulusal ve uluslararası camiada daha aktif olacaklar inşallah.

  • Fs

    Güven ve rahatlıkla cocuklarimi emanet ettiğim bir okul. Her iki çocuğumun da öğretmeninden çok memnunum..

  • İA

    Kızım zehra okullarına gidiyor şu an ve okula resmen yüzü gülerek gidiyor, derslerin işleniş şekli çok keyifli, çocuklara eğlendirerek öğretiyorlar. Ücretler sunulan imkanlara göre çok normal bence.Bu ara bir okul arayışındaysanız mutlaka bir görüşün derim.

  • Başlangıçta ön yargı ile gittiğim bir okuldu ama sistemi ve kadrosunu tanıdıktan sonra tüm ön yargılarım kırıldı.İyiki çocuklarım Zehra Okullarında okuma fırsatını elde etmişler. Çok güzel bir koçluk sistemleri var . Öğrenciyi her açıdan takip edip sizleri bilgilendiriyorlar.

  • RA

    Çok güzel bir okul. Oğlum okuyor. Çok memnunuz. Okulu ziyaret edip , yerinde görmenizi tavsiye ederim.

  • Çocuğumun severek gittiği bir okul. Öğretmenler öğrenci ile sürekli ilgili ve öğrenci ile ilgili tüm verileri bizler ile paylaşıp verimli hale getiriyorlar. Manevi eğitim noktasında da bizi tatmin edici çalışmalar yapıldı. Emek sarf edenleri yürekten kutluyorum.

  • MK

    Kızım burdaydı 4 sene artık aile gibi olmuştuk. Öğretmenlerimizden ve eğitiminden çok memnun kaldık. hem çok ilgili hem çok sevecen bir çalışma kadrosu var. bunun yanı sıra çoğu okulda ücretli olan bir çok çalışmadan ücretsiz faydalandık . haftada iki gün kulüp çalışmaları oluyor ve okul sonrası etüt çalışmaları çok başarılı.

  • AS

    Gerek çağın getirdiği teknolojik imkanları gerek fiziki alt yapısı ve diğer imkanları ile(Değerler Eğitimi-Robotik Kodlama-Yüzme-Kulüpler-Sınav çalışma grupları-Dil eğitimi) muhteşem bir okul. Ama bunların ötesinde çalışkan ve sıcak kanlı bir eğitim kadrosu var. Zehra Okulları tam idealimdeki okul diyebilirim.

  • Ha

    gerçekten çok güzel programlar var çok kaliteli öğretim var öğretmenler harika her temiz düzenli öğrencilerin üzerine itanali bir şekilde özen gösteriliyor bunları gururla söylüyorum çünkü hak ediyorlar gidip gördük tek kelimeyle harika bir okuldaha güzel olan her şey teknoloji

  • KA

    İlk oğlumu gönderdim memnun kaldıktan sonra diğer 2 kızım ve ikinci oğlum da bu okula gitti. Bütün seviyelerde eğitim çalışmalarını gözlemledik. Okul kadrosunun akademik ve manevi eğitim için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarına şahid olduk. Teşekkür borçluyuz.

  • SY

    Akademik başarının yanında Ahlaki ve manevi olarak da çocukların eğitimine ve gelişimine dokunmaları çok güzel. Ankara'da bu tür okulların çoğalmasını isterdim. Çocuklarım severek gidiyor. Öğretmenleri çok ilgili. Çocuklarım bu okuldan başka bir yerde eğitim almak istemiyor. Çocuklarım yaramazlık yaptığında sizi Zehra okullarından alır başka özel okula veririm dediğimde hemen uslu oluyorlar:)Hafızlık okulunun da açılmasını isteriz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Zehra Okulları İlkokulu İletişim Bilgileri

Kardelen Mah. Başkent Blv. No:256 Yenimahalle / Ankara
0 312 963 1160
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum