fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Eraslan İlkokulu

Özel Eraslan İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:15/16:30

Özel Eraslan İlkokulu Hakkında

İzmir Mavişehir’de bulunan Eraslan Bilingual Anaokulu, yüksek akademik ve sosyal imkânlara sahip merkezi bir eğitim kurumudur. İlkokul kademesinde Holistic 8 Eğitim Programı ve Bilingual Learners Programının yürütülür. Eğitim dilinin İngilizce ve Türkçe olduğu Eraslan Bilingual İlkokulunda öğrenciler, matematik, fen bilgisi ve hayat bilgisi derslerini iki dilde edinir. Ders içerikleri, “Bilingual Öğretmenler, Sınıf Öğretmenleri ve Fen Bilimleri Öğretmenleri ile birlikte hazırlanır. İlkokul akademik programı, bilginin ve yaşam becerilerinin en iyi şekilde geliştirilmesi üzerine kuruludur. Bilim temelli bu program öğrencilere ilkokul yaşamında akademisyenler rehberliğinde çalışmalarını ve proje üretmelerini sağlar. Öğrenciler problem gördükleri bir konu hakkında bilgi toplar, araştırma yapar ve hazırladığı proje ile çözüme kavuşturmayı hedefler. Tüm bunları İngilizce ve Türkçe olarak iki dilde yapan öğrenciler ulusal yarışmaların yanı sıra uluslararası proje ve yarışmalarına hazırlık sürecine doğal bir şekilde katılır.
Özel Eraslan İlkokulunda sanat eğitimi modern akademik eğitimlerle harmanlanmış şekilde ilerletilmektedir. Öğrenciler müzik derslerine ek olarak enstrüman dersi alırlar. İlkokul hareket programı kapsamında 1. ve 2. sınıflarda öğrencilerin ana becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. 3. ve 4. sınıf öğrencileri beceri gelişimlerini takım etkinlikleriyle sürdürülmektedir. Bu sayede öğrencilerin sosyal yönleri de geliştirilmektedir. Fiziki açıdan zengin spor alanları dahilinde jimnastik, voleybol ve basketbol branşlarında yetenekleri keşfedilen öğrencilerin becerileri hazırlık çalışmalarıyla desteklenmektedir.
Özel Eraslan İlkokulundan mezun olan öğrenciler, ortaokul eğitimine hazır olarak başlangıç yaparlar. Kurum öğrencilerin fiziksel gelişimlerini bir bütün olarak destekler. Yemekhane bölümünde öğrencilere sunulan yiyeceklerin planlanması ve denetlenmesi Beslenme Komitesi tarafından yürütülmektedir. Optimum Beslenme Modeliyle Özel Eraslan İlkokulu'nda dengeli bir yaşam şekli kazandırmak amaçlanmaktadır. Uzman bir aşçının hazırladığı yemeklerde kullanılan malzemeler organik ve taze gıdalardan seçilmektedir.

Özel Eraslan İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Eraslan İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:15 - 16:30 şeklindedir.
  • Özel Eraslan İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, Fransızca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Eraslan İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Eraslan İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Eraslan İlkokulu İletişim Bilgileri

Mavişehir Mahallesi, 2040 Sokak, No:142, Karşıyaka / İzmir
0 232 335 1591
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum