fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Gaziemir Tekfen Koleji İlkokulu

Özel Gaziemir Tekfen Koleji İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:50/16:30

Özel Gaziemir Tekfen Koleji İlkokulu Hakkında

Özel Gaziemir Tekfen Koleji İlkokulu, eğitim hayatını İzmir’ de sürdürmektedir. Gelişmiş imkanları ve eğitim dünyasına kazandırdığı başarılı öğrenciler ile adından bahsettiren okul, kaliteli öğrenci yetiştirme felsefesi ile hareket etmektedir. Öğrencilerin bu hassas döneme kolay bir şekilde uyum sağlamaları için çaba gösteren okul yönetimi, çeşitli imkanları öğrencilerine sunmaktadır. Modern binası, ferah eğitim ortamı ve çalışanlarının hoşgörülü davranışları sayesinde öğrencilerin okula ikinci bir ev gözüyle bakması sağlanmaktadır. Öğrencilerine sağlam temeller oluşturmak amacıyla Özel Gaziemir Tekfen Koleji İlkokulu, akademik kadrosunun hizmetleri ile öğrencilerini yakından takip etmekte, gelişimleri hakkında raporlar oluşturmaktadır. Bu süreç içerisinde aileler ile iletişim sağlanıp birlikte hareket edilmekte, öğrencilerin gelişimleri üst seviyelere çıkarılmaktadır. Kendilerini keşfetmeye en yatkın oldukları bu çağlarda, tiyatro, dans, gitar gibi etkinlikleri hizmete sunmakta olan kurum, öğrencilerinin özgüven kazanmalarını sağlamaktadır. Çocukların sağlık durumuna önem gösteren Özel Gaziemir Tekfen Koleji İlkokulu, yemekhanesi sayesinde taze ve sıcak yemekler sunmaktadır. Futbol, bale, basketbol gibi aktiviteler ile bedensel ve zihinsel gelişimleri desteklenmektedir. Öğrencilerini dünya vatandaşı olarak yetiştirmek amacıyla okul, İngilizce eğitimi başta olmak üzere yabancı dil hizmeti vermekte, ana dili İngilizce olan eğitmenlerle beraber eğitim hizmetini güçlendirmektedir. Okul, dünyanın birçok yerinde konuşulan İspanyolca’ yı ikinci yabancı dil olarak öğrencileriyle buluşturmaktadır. Sunduğu eğitimi, kulüpler ve etkinlikler ile zenginleştiren Özel Gaziemir Tekfen Koleji İlkokulu, öğrencilerine sosyal yetenekler kazandırmakta, onları geleceğe hazırlamaktadırlar.

Özel Gaziemir Tekfen Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Gaziemir Tekfen Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Gaziemir Tekfen Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:50 - 16:30 şeklindedir.
  • Özel Gaziemir Tekfen Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Gaziemir Tekfen Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Gaziemir Tekfen Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Gaziemir Tekfen Koleji İlkokulu Yorumları (6)

  • ND

    Gerek idari kadrosunun nazikliği, gerek öğretmenlerinin yetenek ve başarıları, gerek kurucu ve genel müdürünün ilgi ve alakasıyla tam anlamıyla mukemmel bir kurum. Tekfen Kolejinde ilk senemiz ve son olmayacağına eminim. Öğrencileri ve velileriyle üstün bir iletişim içerisinde olan, kendi alanlarında yüksek bilgi ve deneyim sahibi öğretmenleri ile KOLEJ adını en güzel şekilde temsil eden harika bir okul. Izmirde öneri olarak sunabileceğim en iyi kolej. Yaptıkları ve yapacakları için şimdiden teşekkür ederim TEKFEN AILESI, Yeni dönemde de birlikteyiz...

  • Tavsiye üzerine iki kızım için okulu ziyarete gittim. Güler yüzlü personeli,okulu gezdirdi, kurucusu ile görüşme imkanı bulup detaylı bilgi aldık. Antalya ya taşınmak zorunda kaldığım için kayıt yaptırmadı fakat İzmir e döndüğümüzde okul olarak tercih edeceğim tek adres TEKFEN KOLEJİ dir.

  • BB

    Basari odakli bir okul. Kadrosu ile dikkat çekiyor.Rehberlik servisi, ogrenci psikolojisi, uyumu ve basarisi icin dikkatlice degerlendirme yapmakta, egitimleri boyunca ogrenciler yetenek ve ilgileri dogrultusunda desteklenmekte, sosyal ve duygusal gelisimleri gozlenmektedir.Ogrenci takibinde fark yaratıyor.Kampus olanakları ile de öğrenciyi sosyal anlamda da desteklemektedir.

  • Tavsiye üzerine iki kızım için okulu ziyarete gittim. Güler yüzlü personeli,okulu gezdirdi, kurucusu ile görüşme imkanı bulup detaylı bilgi aldık. Antalya ya taşınmak zorunda kaldığım için kayıt yaptırmadı fakat İzmir e döndüğümüzde okul olarak tercih edeceğim tek adres TEKFEN KOLEJİ dir.

  • BD

    Kardeşim 2 yıldır burada okuyor ve hem sosyal imkanlar hem de eğitim açısından Tekfen Koleji’ni çok başarılı buluyoruz. Öğretmenlerimizin ve idari kadronun velilerle ve öğrencilerle iletişimi çok kuvvetli.

  • BK

    "Eğitim eğitimcilerin işidir" sloganıyla özel okul hizmetini hakkını vererek yerine getiren, temizlik görevlisinden idarecisine kadar tüm çalışanlarının huzur ve keyifli olduğunu yüzlerindeki ifadeden kapıdan girdiğiniz an anlayabileceğiniz güzel okulumuz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Gaziemir Tekfen Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Dokuz Eylül Mahallesi, 342. Sokak, No:20, Gaziemir / İzmir
0 232 335 1298
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum