fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Menemen Paylaşım Koleji İlkokulu

Özel Menemen Paylaşım Koleji İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:30

Özel Menemen Paylaşım Koleji İlkokulu Hakkında

İzmir'in Menemen ilçesinde bulunan Özel Menemen Paylaşım Koleji İlkokulu, bulunduğu alanda ilk özel kurum olma özelliğini taşımaktadır. Yıllardır süregelen eğitim tecrübesiyle öğrencilerine kaliteli ve nitelikli eğitim vermektedir. İlkokul düzeyindeki eğitimlerinde, alanında uzman eğitmenleri bulundurmaktadır. Gelişim çağında olan çocukların akademik anlamdaki gelişimlerinin yanında kişisel ve bilişsel gelişimlerini de önemle gözetmektedirler. Öğrencilerine daima geleceğim mimarları gözüyle bakan Özel Menemen Paylaşım Koleji İlkokulu, öğrencilerinin sanat ve spor alanında bir hobi edinmesini desteklemekte ve öğrencilerini buna teşvik etmektedir. Bu alanlarda da öğrenciler, “Satranç Sertifikası, Drama Sertifikası, Eğitimde Teknoloji Kullanımı, Mental Aritmetiği Eğitmenliği Sertifikası, İş Sağlığı ve Güvenliği, Bilgisayar İşletmeciliği, Finans Yönetimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmalık Sertifikası, Hızlı Okuma Eğitmen Eğitimi Sertifikası" gibi uzmanlık eğitimini almış öğretmenlerle buluşturulmaktadır.
Özel Menemen Paylaşım Koleji İlkokulu, yabancı dil eğitimine büyük önem vermektedir. Küçük yaşta yabancı dil eğitiminin kalıcı öğrenme sağladığı bilinciyle, öğrencilerine yabancı dili sevdirerek işe başlamaktadırlar. Yaş gruplarına uygun hikaye ve cümle kalıpları kullanılmaktadır. Görsel ve işitsel öğelerle desteklenen İngilizce kelime ve cümlelerle yabancı dil eğitimi eğlenceli hale getirilmektedir. Aynı zamanda öğrencilerini "Dünya Vatandaşı" olarak yetiştirmek isteyen bu kurum, uluslararası dil sertifikası için öğrencilerini sınavlara hazırlamaktadır. Bu okul İngilizce dil eğitiminin yanında Almanca eğitim de vermektedir. Özel Menemen Paylaşım Koleji İlkokulu, her gün belirli saatlerde kitap okuma etkinliği yapmaktadır. Bu etkinliği ayın kitap kurdunu seçerek öğrenciler arasındaki tatlı rekabeti arttırarak öğrencilerine okuma alışkanlığı kazandırmaktadır. Bu kurum, farklı eğitim modelleriyle öğrencilerinin gelişmesinde büyük rol oynamaktadır. Grupla oyun etkinlikleri yaparak öğrencilerine; takım çalışmasına yatkınlık, fikrini ifade edebilme, dışa dönüklük, yaratıcı fikirler üretme, arkadaşlarının fikirlerine saygı duyma ve arkadaşlarıyla fikir alışverişi yapabilme gibi bir çok yetkinlik kazandırmaktadır.
Özel Menemen Paylaşım Koleji İlkokulu, büyüme ve gelişme dönemindeki öğrencilerinin sağlıklı beslenmelerini oldukça önemsemektedir. Bu nedenle okulda hazırlanan ve yaş grubuna göre besin değerleri hesaplanmış menüleri öncelikle internet üzerinden velilerle paylaşmakta ve daha sonra eğlenceli tabaklar şeklinde öğrencilere sunulmaktadır.

Özel Menemen Paylaşım Koleji İlkokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

Özel Menemen Paylaşım Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Menemen Paylaşım Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:30 şeklindedir.
  • Özel Menemen Paylaşım Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Menemen Paylaşım Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Menemen Paylaşım Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Menemen Paylaşım Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Mermerli Mahallesi, Çanakkale Asfaltı, No:460, Menemen / İzmir
0 232 335 1356
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum