fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Turuncu Koleji İlkokulu

Özel Turuncu Koleji İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20

Özel Turuncu Koleji İlkokulu Hakkında

Özel Turuncu Koleji İlkokulu, İzmir'in Torbalı ilçesinde bulunmaktadır. Eğitimin uzun bir yolculuk olduğunu benimseyen, hedefe ulaşmak için iyi bir rehber olan bu kurum, hiç bir başarıyı imkansız kılmamaktadır. Okulun ferah sınıfları, ve geniş koridorları öğrencilerin huzurla derse odaklanmasını sağlamaktadır. Öğrenciler, bina için etkileşim alanlarında teneffüslerdeki vakitlerini daha verimli geçirmekte ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Yemek servisi, uzman diyetisyenlerin besin değerlerine göre oluşturduğu menü doğrultusunda yapılmaktadır. Öğrencilere, hijyenik şartlarda hazırlanan lezzetli ve sağlıklı yemekler servis edilmektedir. Öğrenciler, bağımsız kütüphanede okuma alışkanlığı kazanırken, araştırmaları ve ödevleri için kaynaklara kolayca erişmenin rahatlığını yaşamaktadırlar.
Özel Turuncu Koleji İlkokulu, tam donanımlı atölye ve laboratuvarlarla deneyimleyerek öğrenmenin yolunu bulmaktadır. Fen laboratuvarlarında proje çalışmaları ve bilimsel deneyler yapmaktadır. Bilgisayar laboratuvarında geleceğin teknolojisi olan kodlama ve yazılıma ilk adım atılmaktadır. Resim atölyesinde sanatın farklı alanlarında çalışmalar yapmakta, bakış açılarını zenginleştirirler. Farklı kültürlerden müzik aletleriyle donatılmış müzik sınıfı, öğrencilerin ritim duyularına hitap etmekte, en az bir müzik aleti çalabilmelerinin yolunu açmaktadır. Spor ve sanat; kazanmak, paylaşmak ve üretmek adına bireylerin eğitimlerinde vazgeçilmez alanlar yaratmaktadır. Sosyal kulüpler, her öğrencinin ilgisine ve yeteneklerine cevap verebilecek şekilde düzenlenmektedir. Özel Turuncu Koleji İlkokulu, öğrencilerin kişisel gelişiminin tamamlanmasına yardımcı olurken aynı zamanda yeni ilgi alanları oluşturmalarına da katkı sağlamaktadır. Öğrenciler bireysel sporlarda sorumluluk üstlenip, kendilerini ifade edebildikleri gibi takımla oynanan sportif etkinliklerde beraber hareket etme ve birlikte kazanma - kaybetme bilincini kazanmaktadır.
Özel Turuncu Koleji İlkokulu; öğrencilerini, piyano, gitar, keman ,bağlama, ney gibi müzik enstrümanlarından en az birini öğrenmesi için teşvik etmektedir. Aynı zamanda kurum öğrencileri, stratejik düşünme becerileri için akıl oyunları ve satranç eğitimi almaktadırlar. Öğrenciler diğer yandan, drama ile öz güvenlerini geliştirmekte, birey olmalarının farkına varmaktadır. Özel Turuncu Koleji İlkokulu, öğrencilerin kendi potansiyellerini fark edip kullanabilmeleri, topluma yararlı, iletişim kurabilen, başarılı ve mutlu bireyler olmalarını amaçlamaktadır. Psikolojik danışmanlar öğrencilere özel uluslararası değerlendirme testleri uygulayarak yönlendirme çalışmaları yapmaktadır. Tüm bu imkanlardan dolayı eğitimde İzmir'in öncü kolejlerinden biri olan Turuncu Koleji, öğrencilerini her gün severek ve heyecanla karşılamaktadır.

Özel Turuncu Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Turuncu Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Turuncu Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Turuncu Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Turuncu Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Turuncu Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Torbalı Mah. İzmir Aydın Otoyolu Cad. No:2, Torbalı/İzmir
0 232 335 1892
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum