fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çankaya Bilen Çocuk Anadolu Lisesi

Özel Çankaya Bilen Çocuk Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Özel Çankaya Bilen Çocuk Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Çankaya Bilen Çocuk Anadolu Lisesi, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan anadolu lisesi düzeyinde eğitim veren özel kurumdur. Bu kurum, öğrencilerinin, dinamik, tecrübeli ve donanımlı bir kadroyla köklü ve başarılı bir okulda eğitim görmesini sağlamaktadır. Öğrencilerin eğitimiyle birlikte sosyal ve kültürel alanda gelişimini sağlamaktadır. İyi bir lisenin, iyi bir üniversite demek olduğunu benimseyen bu kurum, eğitime verdiği önemle titizlikle öğrenci yetiştirmektedir. Özel Çankaya Bilen Çocuk Anadolu Lisesi, okuma ve araştırma hevesiyle milli ve manevi değerleri yaşatma arzusuyla yanıp tutuşan nesillerin ellerinden tutmak, kültür ve medeniyeti yeniden inşa edecek dinamik nesiller yetiştirmek amacıyla öğrencilerine manevi dersler vermektedir.
Özel Çankaya Bilen Çocuk Anadolu Lisesi, geçmişle geleceği buluşturacak değerlerimizi gençlerle bir araya getirmek, vatanını seven, milleti için bir şeyler yapma azmiyle tutuşan geleceğin tohumlarını atmayı amaçlamaktadır. Okulun nihai amacı; insana ve geleceğe yatırım yapmak, estetik değerlerle birlikte ahlaki ve vicdanı değerleri yaşatan, çağdaş değerleri manevi değerleriyle süsleyebilen nesillere öncülük yapmaktır. Öğrencilerinin, bir rol model olarak yaşadığı topluma örnek olman, içinde bulunduğu coğrafya için yeni değerler üreten nesiller olmasını amaçlamaktadır.
Özel Çankaya Bilen Çocuk Anadolu Lisesi, öğrencilerini üniversite sınavına tam teşekküllü şekilde hazırlamaktadır. Bu kurum, öğrencilerinin tam öğrenme sağlayarak konuları kavramasını amaçlamaktadır. Öğrencilerinin daima mutlu bireyler olmasını amaçlayan bu kurum, hayatın yalnızca derslerden ve sınavlardan ibaret olmadığını öğrencilerine aktarmaktadır. Psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetiyle öğrencilere destek sağlanmakta ve üniversite hazırlık sürecindeki sorunlarına çözüm aranmaktadır.
Özel Çankaya Bilen Çocuk Anadolu Lisesi, yemekhane hizmetiyle öğrencilerin sağlıklı ve dengeli beslenme alışkanlığı kazanması sağlanmaktadır. Öğrencilerin güvenliği ve konforu göz önünde bulundurularak inşa edilmiş olan bu kurum, güvenlik kameralarıyla her saat izlenmektedir.

Özel Çankaya Bilen Çocuk Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çankaya Bilen Çocuk Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda yabancı dil eğitimi verilmemektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çankaya Bilen Çocuk Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Hilal Mah. 696 Sok. No: 5, Çankaya / Ankara
0 312 963 0974
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum